Jistě, souhlasím, však i já jsem něco v tom smyslu napsal. Ale pro JETI je výhoda v tom, že takový začínající modelář když si koupí ten zduplexovaný lowcost, si k němu časem pořídí další přijímače. A když ho to pak chytí a bude chtít koupit lepší spupravu, tak bude pochopitelně uvažovat tak, aby zůstal kompatibilní a všechny ty JETI přijímače využil.

Takže se z něj stává potenciální zájemce o koupi DS-16 či jiné. Přivážeš si ho vysílacím protokolem a pak už nepustíš.
Samozřejmě pokud bude ten svůj čínský lowcost dále dovybavovat Jetiboxem a jinými doplňky, tak bude mít i tu telemetrii, ale záhy zjistí, že z to pořád není ono, že plnohodnotnou moderní vysílačku z toho stejně nikdy neuddělá, jen prošustruje spoustu peněz. Nebo to ani nezjistí a bude spokojen ve své nevědomosti.
Ale tak nebo tak z toho bude mít výrobce JeTi profit.
Podle mne skvělá taktika.
Já taky, ač fandím JETI, mám už tolik futabáckých FASST přijímaču a i 2 vysílačky (krom toho i 2 starší FM/PCM), že se mi moc přecházet nechce

- stálo by to opravdu hodně peněz to vše nahradit a zatím ani nemám pořadný důvod. Mne kupříkladu ta telemetrie k mému létání moc nechybí, ale možná je to taky jen tou nevědomostí, protože jsem ji nikdy neměl.
A právě proto si myslím, že potenciální zákazníci HighEndu se musí co nejdříve a ve velkém počtu lapit do sítě LowCostu.