Vývoj situace podobný být může, ale díky té menší vrtuli na ní bude mít o cca 35% méně momentu který se mu bude snažit stáčet éro po startu po křídle a to už pomoct ke zdárnějšímu startu může.Drondys píše:... pak ti ani ta menší vrtule nebude moc platná a při následujícím pokusu o let může následovat podobný vývoj situace.
Výběr vhodné elektroniky
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr vhodné elektroniky
Karlosi píše:Tak co mi poradíš? Chci se naučit s Warbirdama, mám tři dvě nové a jedno dvakrát bourané. Větroně mě moc nebaví.
Od Bety k Warbirdovi je moc velký skok a může dost trvat než to zvládneš. Výsledkem může být to, že budou všechny ty Warbirdy co teď máš "na šrot". Spíš by to chtělo po Betě ještě nějakého hornoplocha typu Piper apod. Později samokřídlo Torro 900 a až potom jít do nějakého Warbirda.
Doktor píše:situace podobný být může, ale díky té menší vrtuli na ní bude mít o cca 35% méně momentu který se mu bude snažit stáčet éro po startu po křídle a to už pomoct ke zdárnějšímu startu může.
Zas bude menší tah a při nevhodném náklonu na nižší rychlosti vlivem neobratného řízení může jít éro po křídle i tak k zemi. Při té hmotnosti modelu vůči rozpětí a ploše křídel je to svým způsobem "létající cihla" a pro méně zkušeného to může být dost problém uřídit i s tou menší vrtulí.