éro co nejdříve dostat úspěšně do vzduchu
Mig 3 stavba
- LibcaR1100S
Re: Mig 3 stavba
Ahoj, moc pěkný model a perfektní práce, jen tak dále a doufám, že se ti povede
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
LibcaR1100S> Děkuju
Řídící plochy jsou potažené Vliesem, už dříve jsem si tento materiál oblíbil a na tohle mi přijde velmi vhodný.Pomocí žehličky se krásně vypíná a okopíruje oblé plochy.

Edit: Ocasní plochy jsem potáhl dvojitou vrstvou, s vlákny napříč. Výrazně se zvýšila tuhost v krutu.
Řídící plochy jsou potažené Vliesem, už dříve jsem si tento materiál oblíbil a na tohle mi přijde velmi vhodný.Pomocí žehličky se krásně vypíná a okopíruje oblé plochy.

Edit: Ocasní plochy jsem potáhl dvojitou vrstvou, s vlákny napříč. Výrazně se zvýšila tuhost v krutu.
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, no už je to jasné, já si panáka nedám
Jde mi to jak psovi pastva, přiznám se, že jsem to asi na 14 dní celé odložil, nebavilo mě to, na čas se vymlouvat nebudu, ten se vždycky najít dá.
Pomalu jsem začal dodělávat detaily, to je snad horší než stavba křídla, aspoň pro mě
Tady je foto z nedokončeného krytu, ještě se musí poladit výfuky a sání je také jen zhruba.
Nebudu radši dávat žádné termíny, ale letos bych se k tomu rád dokopal

Jde mi to jak psovi pastva, přiznám se, že jsem to asi na 14 dní celé odložil, nebavilo mě to, na čas se vymlouvat nebudu, ten se vždycky najít dá.
Pomalu jsem začal dodělávat detaily, to je snad horší než stavba křídla, aspoň pro mě
Tady je foto z nedokončeného krytu, ještě se musí poladit výfuky a sání je také jen zhruba.
Nebudu radši dávat žádné termíny, ale letos bych se k tomu rád dokopal

- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
Začínám "oceňovat" "jednoduchost" tvarů kapoty Migu při jejich realizaci

- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:

Další kolo detailů má připomínat verzi "early", o maketovosti si iluze nedělám, ale docela mu to sluší
Parádní éro, ať taky pěkně lítá!
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
Kluci dík, už to snad brzy půjde pod kabát, teoreticky by mělo být všechno hotové a připravené na kamufláž. Pořád jsem váhal, jakou zvolit a myslím, že bude zajímavá. Rozhodně jsem jí zatím na rc modelu neviděl. Tak uvidíme, jak se to bude jevit 
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:

Zkompletováno, vybroušeno a připraveno k nástřiku. Do konce Srpna by mělo letadlo být v kamufláži, poté se znovu přihlásím
Ahoj Stando, moc pěkný, těším se na tu kamo, jestli to bude ta poslední co jsi mi poslal tak to bude krasavec.
"Vždy se snaž udržovat počet přistání rovný počtu startů"
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, bude to ona 
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
RadekH> Zdravím
, nevím, jestli mi budete věřit, ale byl to právě Váš Mig, kterého, když jsem obdivoval na Lipeneckém obru, tak jsem hned věděl, že ho musím a budu jednou mít. Sice v malém měřítku, ale budu! Zdánlivě neskutečně dlouhý nos, spousta detailů na kapotě motoru, prostě éro vybočující z řady. Nechci spekulovat o tom, jestli to poletí, ale pokud ne, tak si alespoň můžu říct, že jsem ho měl!
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k začínající skleróze, jsem zjistil, že jsem jaksi opoměl udělat anténu
Doufám, že na nic jiného už nepřijdu, páč o víkendu bych rád modelu nadělil kamufláž.
Sice mám pocit, že v kamufláži mnou zvolené anténa nebyla, přesto éru dodá o kousek víc na vzhledu.

Doufám, že na nic jiného už nepřijdu, páč o víkendu bych rád modelu nadělil kamufláž.
Sice mám pocit, že v kamufláži mnou zvolené anténa nebyla, přesto éru dodá o kousek víc na vzhledu.