Modelářství a hudba ?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Modelářství a hudba ?
A menším plamenem. Jinak na španělku se poslední 2 struny taky dávají nylonové...
"Šmirgl to jistí!"
Re: Modelářství a hudba ?
Klucí .
Chci si koupit klávesy a rozhoduju se tak do 6000 Kč.
Buď Casio nebo Yamaha.
Před x lety jsem "hrál" na housle, ale prodal jsem je cikánovi za 200Kč --- je to fakt už hodně dávno.
Trochu brnkám na kytaru , ale chtěl bych se naučit na ty klávesy. Jen tak doma se zavřít a hrát si. Neočekávám že by to někdo chtěl poslouchat.
Zvažuju Yamaha PSR E 333 , nebo 423 nebo Casio CTK 4200 , WK 110.
Upřednostnil bych zvuk před jinýma blbostma a kvalitu výukového programu.
Kdysi jsem hrál podle not, dneska mi to naprosto nic neříká.
Dík za reakce
Chci si koupit klávesy a rozhoduju se tak do 6000 Kč.
Buď Casio nebo Yamaha.
Před x lety jsem "hrál" na housle, ale prodal jsem je cikánovi za 200Kč --- je to fakt už hodně dávno.
Trochu brnkám na kytaru , ale chtěl bych se naučit na ty klávesy. Jen tak doma se zavřít a hrát si. Neočekávám že by to někdo chtěl poslouchat.
Zvažuju Yamaha PSR E 333 , nebo 423 nebo Casio CTK 4200 , WK 110.
Upřednostnil bych zvuk před jinýma blbostma a kvalitu výukového programu.
Kdysi jsem hrál podle not, dneska mi to naprosto nic neříká.
Dík za reakce