igorb píše:asi im bude treba napisat ... a pridat take osobnosti ako pedro a ivco .... aby sa nakoniec nezistilo ze je v F2B 30 ludi ... preto stale hovorim o letovych hodinach
a to sem jako poslal těch mailů málo?
igorb píše:asi im bude treba napisat ... a pridat take osobnosti ako pedro a ivco .... aby sa nakoniec nezistilo ze je v F2B 30 ludi ... preto stale hovorim o letovych hodinach
O tom vím, jen jsem zatím nenašel dost morálních sil to opravit.risah píše:porovnal to s tímhle:
http://pavel.macek.hk/CL_Calendar/2013/Entries.htm
Jirka Vejmola licence 1210 je tam 2x
MaPaCZE píše:....
A Alenu mám tedy také považovat za přihlášenou do UŠek?
MaPaCZE píše:Docela bych teď uvítal Váš brainstorming na téma nabídka a otevírací doba bufetu.
Správce takovou možnost přislíbil, ale vyžaduje to nějakou naší konkrétní poptávku. Bufet tam totiž běžně provozován není.
Já bych to viděl na sobotní odpoledne tak na 2,5 hodiny provozu 14:30 až 16:00 na sváču (okolo plánované pauzy) a v neděli ráno tak od 7:30 do 9:30 na snídaně.
Co ale mají přichystat za repertoár je čistě na vaší volbě.
jyrry píše:MaPaCZE píše:....
A Alenu mám tedy také považovat za přihlášenou do UŠek?
rekl bych ze ju, zitra prijede do haly trenovat, ma na ceste ctvery baterky a dneska jsem makal na dilech na jeji zalozni ero, oprela se do toho
Miloslav Špička - správce haly píše:Dobrý den, využitelná plocha palubky haly je 44 x 25 m. Do haly Vás pustíme kdy budete chtít. Půl hodin budete mít zdarma na přípravu zbytek bude zpoplatněn. ... Děkuji a přeji pěkný den.