Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Re: Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Já nevim, jak vy, ale mě už to pustí na HC až na paypal.......
Takže jako by to tam šlo už koupit...
Takže jako by to tam šlo už koupit...
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
- DaveLister
Ta verze s australskou zasuvkou uz koupit jde, US porad nejde.
Drive ta hlaska vyskocila hnedka nekde pri objednavce, tedka uz to projde dal.
Drive ta hlaska vyskocila hnedka nekde pri objednavce, tedka uz to projde dal.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Já se s obouma verzema dostanu až na paypal....tam už se nepřihlašuji, ale příde mi to divné, že by mě to vykoplo až tam.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
- DaveLister
V tom pripade to klidne kup, driv ta hlaska byla jeste nekdy pred vyberem dopravy.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Lidi upřímně, já se Vám divím, že přemýšlíte o objednávce této heli ze zahraničí, když se nad tím člověk zamyslí, tak na tom ve finále ani moc nevydělá spíš prodělá...
Když začneme počítat :
Na Hobbykingu
SOLOPRO 100 3G 135 dolaru
pošta 30 dolaru
jsme na 165 dolarech dollar je 19kč, takže jsme na 3125 kč za předpokladu že Vám to nevychytají celníci. U takové krabice a hmotnosti bych se divil, kdyby to prošlo bez cla. Takže pokud Vám to chytnou zaplatíte jěště o pár stováků navíc.
Nový u Prochyho, či v jiných obchodech vyjde na 3900Kč a máte aspoň nějakou tu záruku. A taky nemusíte čekat,než Vám to přes půl zeměkoule přepraví.
Osobně si nemyslím že úspora cca 500 kč stojí za to mít tento stroj bez záruky. Nikdy nevíte co se podělá a ušetřená pětibába nemusí na poruchy vystačit, toť můj názor jen..
Když začneme počítat :
Na Hobbykingu
SOLOPRO 100 3G 135 dolaru
pošta 30 dolaru
jsme na 165 dolarech dollar je 19kč, takže jsme na 3125 kč za předpokladu že Vám to nevychytají celníci. U takové krabice a hmotnosti bych se divil, kdyby to prošlo bez cla. Takže pokud Vám to chytnou zaplatíte jěště o pár stováků navíc.
Nový u Prochyho, či v jiných obchodech vyjde na 3900Kč a máte aspoň nějakou tu záruku. A taky nemusíte čekat,než Vám to přes půl zeměkoule přepraví.
Osobně si nemyslím že úspora cca 500 kč stojí za to mít tento stroj bez záruky. Nikdy nevíte co se podělá a ušetřená pětibába nemusí na poruchy vystačit, toť můj názor jen..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
tady odkaz na první let
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c_4DACASYlg
a co můžu říct , lítá to ,ocas drží i v obratech , jen se musí zvyknout na to rádio, jdou strašně zlehka kniply
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c_4DACASYlg
a co můžu říct , lítá to ,ocas drží i v obratech , jen se musí zvyknout na to rádio, jdou strašně zlehka kniply
Prochy zdá se mi to, nebo je to solopro o něco živější a má víc síly než MCPX v základu?
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
je to živější, a dají se na vysílači řepínat výchylky na normál let na pohodovku a na 3d , a taky mi jeden kolega ukázal na co je na tý setovce ten poťák tím se nastavuje křivka plynu pro 3d tak se dá nastavit od 100-50-100 až do 100-90-100seltino píše:Prochy zdá se mi to, nebo je to solopro o něco živější a má víc síly než MCPX v základu?
Naposledy upravil(a) prochel dne ned 11.12.2011 23:02, celkem upraveno 1 x.
Tak na HK som pri nakupovaní bateriek 4S dostal ponuku cez vyskakovacie okienko, že pri nákupe nad 100$ zadarmo Free nákup Solo Pro 100 FLB 3D US Plug ... http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=19176 takže stojí ma to iba o niečo drahšiu dopravu a už je to na ceste a na fakture je cena 0,00$.. taká ponuka sa neodmieta.. No nekúp to.. 
Prôtos 500/Spirit, Tarot450PRO/KBAR
SoloPro 100 3D, Rave 450FBL
T8FG Super, Phoenix5
SoloPro 100 3D, Rave 450FBL
T8FG Super, Phoenix5
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Prochy o jakým potáku to mluvíš? Mě ta TX ukazuje na display při Idle ve středu páky plynu 75%, což by mohlo bejt OK. Jěště jsem to pořádně venku nevyzkoušel, tak nevim...
Jinak kniply na té J6 mi přišli spíš moc tuhý, tak jsem to vevnitř povolil a jdou jak po másle...
Jinak kniply na té J6 mi přišli spíš moc tuhý, tak jsem to vevnitř povolil a jdou jak po másle...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
je tam jen jeden vlevo nahořegamer007 píše:Prochy o jakým potáku to mluvíš? Mě ta TX ukazuje na display při Idle ve středu páky plynu 75%, což by mohlo bejt OK. Jěště jsem to pořádně venku nevyzkoušel, tak nevim...
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Nojo já myslel že něco uvnitř. Já jsem si říkal proč jsem měl nejdřív ve středu v idle 50% a najednou 75%. Dal jsem ten poták doprostřed
Tak to je dobrá zpráva. Už si to nějak i odzkoušel?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
if1 píše:Tak na HK som pri nakupovaní bateriek 4S dostal ponuku cez vyskakovacie okienko, že pri nákupe nad 100$ zadarmo Free nákup Solo Pro 100 FLB 3D US Plug ... http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=19176 takže stojí ma to iba o niečo drahšiu dopravu a už je to na ceste a na fakture je cena 0,00$.. taká ponuka sa neodmieta.. No nekúp to..
To chci, du nakupovat baterky...
Třeba budu mít štěstí....
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Stale nejsou dily?Bez dilu se mi to kupovat zatim nechce.A je taky jasne,vzhledem k jinemu konektoru na baterii,ze to bude chtit prepajet konektor privodniho kabliku z mcpx.Pochybuji ze by se hned objevily levne baterie s puvodnim konektorem.
EDIT-To snad neni mozny.Dovezou vrtulnik a bez dilu.To pekne pos..ly.Tak sem se tesil a uz sem docela znechuceny s takovim pristupem.Bez dilu muzou prodavat vrtulnicky za 600kc,ale ne za 4000kc.
EDIT-To snad neni mozny.Dovezou vrtulnik a bez dilu.To pekne pos..ly.Tak sem se tesil a uz sem docela znechuceny s takovim pristupem.Bez dilu muzou prodavat vrtulnicky za 600kc,ale ne za 4000kc.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
Jak je to s tema dilama?Nepadat neni tak lehky jak se rekne