Prodluzka?!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lark

#91 Příspěvek od Lark »

Ty ustřižený vývody jsou tři samostatný licny (hnědá, modrá, zelenožlutá), který nechal výrobce ve svorkovnici kotle. Asi se jim nechtělo šroubovat :lol: a dobře to poslouží, kam co patří. Z vašich rad jsem zjistil co jsem potřeboval, takže díky a neperte se. :D :D :D
JMalik

#92 Příspěvek od JMalik »

MAD_BOXs píše:To jsem napsal kde?????

Božinku, to je tedy síla.
Koušeš, kopeš, překrucuješ.
Jsi totálně mimo mísu a už nevíš co bys psal.

To jsi zase napsal tady:
".....3/ Proč by to nemohl strkat do zásuvky, pokud má následný vodič 3 žíly........."

Ale abychom si ujasnili situaci. Nekoušu, nekopu a nepřekrucuju to.
Larkovi jsem napsal jak to má udělat, stojím si za tím a když bude mít potíže, tak mu na to napíšu papír, že je to tak správně a tu revizní zprávu mu podepíšu.
Protože tady bylo dost některých chytrolínů , kteří diskutovali co by a jak by mělo být , ale Larkovi jste nikdo (včetně Tebe) ZÁVAZNĚ nenapsali co s tím má udělat, tak jsem to pojal takhle.
Prostě se mi příčí ty následné chytrosti jakby , kdyby, bez konkrétního popisu co s tím. Můžeš o tom tady polemizovat jak by jsi to udělal jinak. To Ti neberu, ale pokud mě napadáš jak jsem totálně mimo, tak musíš napsat co je mimo, co je špatně.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“