Isis vs. Fénix

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět

Isis nebo Fénix

Isis
28
76%
Fénix
9
24%

Celkem hlasů: 37

Zpráva
Autor
tks
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od tks »

Mám taková dotaz. Chvilku jsem lítal s házedlem od LS a teď bych se rád k F3K vrátil. Půjde o rekreační lítání, ale nemusím zase tak moc brát ohledy na cenu. Proto bych se rád zeptal, jaké jsou možnosti pokud bych se rozhodl přeskočit vakuované konstrukce a zrovna se poohlédnout po celokompozitu. Nemuselo by jít o závodní superbrus, stačil by nějaký ověřený líbivý model za rozumné peníze (což ovšem nevím, kolik je).
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
albisko
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od albisko »

kukni obrazky odo mna v tomto vlakne
milost
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od milost »

Co třeba Čermákova Osiris II?

http://www.f3k.cz/web/article.php?kid=3
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
onca
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od onca »

Osiris je parádní stoj , který je hodný soupeřit s ostaními brousky vyráběné v zahraničí. Jediný kompozitní káčko u nás! Parádně točí v termice, dobře se usřeďuje. Jen bych chtěl upozornit, někdy si s nim zkuste hodit. Kdo na něho nemá sílu a techniku, tak ho nedáte pořádně nahoru. Ale výška je výzva!
RCgliders.cz
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Milan Nes »

albisko píše:tiez cakam na isisa :)
tesim
dymondy nachystane mam ,este vyriesit acu ,co tak NIMH KAN 350mAh?

když se budeš snažit tak to vyjde skoro bez dovažování ale nám to s 350 kama stejně vyšlo tak 10 gramů dovážit ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Koci

#96 Příspěvek od Koci »

I já mám Fenixe od Ikara... Chtěl jsem prostě éro na naučení, né za velké peníze a né nějak složitě opravovatelné. Jsem s ním spokojen a nemohu si na nic stěžovat. Jen to vyvážení a vyládění zatím trochu dělá problémy. Létám to zatím pár měsíců, tak asi nemůžu nějak úžasně soudit. Za ty prachy to byla pro mě dobrá volba. Na další sézonu plánuju novou verzy éra od J. Čermáka pač to létání je děsně chytlavé!! :twisted:
ST
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od ST »

Já si počkám na nový éro od Ikara. Se současným jsem taky max. spokojenej ale To nový, to bude jinej sekáč !!! Dávat 14k za F3k éro a cajky za 6k je fakt hustý. Do tohodle bláznovství jsem ještě nedorost. Ale výrobce chápu. Já strávím nad svojema špejlema taky dost času...
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
onca
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od onca »

Dát za éro 14k by sě taky nechtělo, ale existují kvalitní kompozity za daleko nižší cenou. Za Bravo, které je konkurence schopné i s těmi nejlepšími káčky v Evreopě (hovoří za vše mé celkové umístění v Eurocontestu) stojí bez dopravy 300 eu. Za Osirise taky nechce 14k a taky lítá bezvadně. Za Fireworkse a Turbo snad taky nechtějí tolik ?!
S tou výbavou to jde určitě dotáhnout na 6 k, ale když tam nakoupíte to co tam mají téměř všichni co lítají špičku u nás v F3K, tak se stejně přes 4 k nedostanete. Nemá cenu ale chodit pod to.
RCgliders.cz
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“