Pokec o létání krizovkách pádech (aneb váš největší prů...)

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Hoki »

Kabriolin píše:
Stuclik píše:bez komentare :oops:
http://youtube.com/watch?v=FABRhT8iTFg
To je tak když někdo machruje a má toho plné ruce :oops: A přitom s timhle érem :lol: :roll:
Člověk ani nemusí machrovat a je vyděláno. Lítám s elektroakrobátkem, ale nějak jsem chtěl spočnout, tak jsem si hrál na větroně. Po 31min jsem šel krásně dolů na přistání. Jenže ten topol stál o 2m blíž a tak jsem se s ním v zatáčce v 5m potkal. Výsledek je tady:
http://hokana.wz.cz/?text=77
No je opraveno a lítá se dál. Holt, jsem to nějak neodhadl. Kdo nechybuje, ať se tady přihlásí = :? :? :?
Zao

#92 Příspěvek od Zao »

Celkem zabavne poctenicko :lol:
Ja kdyz jsem si udelal svoji prvni Bellancu ARF, tak jsem byl na ni fakt hodne natesenej. Delal jsem ji v tydnu a tusim, ze v sobotu odpoledne jsem ji jel zaletnout. Bylo to moje prvni ostruhove ero. Po predletove priprave bylo vse ok, tak naroluju na start. Tam jsem nejakou dobu ji honil po plose, nez jezdila rovne. To uz se zacalo stmivat a nebe slo do cervanku. Rikam si, to je pohoda, odlepim to a naletnu do jeste modreho nebe na druhou stranu drahy. Po odlepeni jsem vletnul do cervanku a ejhle, cervene letadlo jsem proste prestal uplne videt a nevsiml jsem si, ze jsem asi podvedomne udelal zatacku smerem k sobe. Kdyz vyplavalo z cervanku, byl jeste lehce naklonen a tak jsem si rekl, dobry leti ode mne a srovnam ho. Takze jsem ho poslal pod plnym plynem do hrobu. Ozvala se ta nechutna rana a z Bellancy zustal akorat motor zavrtanej do pulky v hline a trup az za kabinu se "vyparil" a zustal akorat ocas a rozlamane kridlo. Od te doby mi rikaji cervankovy letec :lol:
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Stuclik »

Kabriolin píše:
To je tak když někdo machruje a má toho plné ruce :oops: A přitom s timhle érem :lol: :roll:

No nevim ceho jsem mel mit plny ruce...pritelkyne si na nataceni vybrala misto priblizne 10 metru ode me. Chtel jsem udelat prulet mezi nami, ale ponekud jsem ztratil prostorovou orientaci, takze to asi o 50 cm nevyslo. Nic vic, nic min.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Kabriolin »

Stuclik píše:
Kabriolin píše:

No nevim ceho jsem mel mit plny ruce...pritelkyne si na nataceni vybrala misto priblizne 10 metru ode me. Chtel jsem udelat prulet mezi nami, ale ponekud jsem ztratil prostorovou orientaci, takze to asi o 50 cm nevyslo. Nic vic, nic min.
To je tak trošku tvůj problém.Když jak sám říkáš ztrácíš prostorovou orientaci a ještě si do letového prostoru necháš vlízt "civilistu"... tak buď si toho měl plné ruce a nebo si machroval, ale výsledek je stejný. :oops: Ještě že nelítáš s něčím "nebezpečnějším" :!: 8O
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Stuclik »

Kabriolin píše:
Stuclik píše:
Kabriolin píše:

To je tak trošku tvůj problém.Když jak sám říkáš ztrácíš prostorovou orientaci a ještě si do letového prostoru necháš vlízt "civilistu"... tak buď si toho měl plné ruce a nebo si machroval, ale výsledek je stejný. :oops: Ještě že nelítáš s něčím "nebezpečnějším" :!: 8O

Prave proto ze je to spis gumova hracka nez nez neco "nebezpecnyho", daji se s tim delat takovy hovadiny...motorakem litam nejmin 30 metru od cehokoliv ziveho a draheho... Jinak ta ztrata orientace je myslena jako jako spatny odhad vzdalenosti a ne pleteni si stran/smeru...a jo, machroval jsem pro peknej zaber...holt nevysel...
Pezza

#96 Příspěvek od Pezza »

TO: Stuclik

Hm, zajímavé, jen mi prosím Tě řekni (teda napiš), kde že to lítáš konkrétně ???
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Stuclik »

Pezza píše:TO: Stuclik

Hm, zajímavé, jen mi prosím Tě řekni (teda napiš), kde že to lítáš konkrétně ???

Se Skylady kousek od baraku (v poli mezi PR a Kozlovicemi), motorakem na poli na kopci pred Žeravicemi.
Chces se temto mistum zacit vyhybat?
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Kabriolin »

Pro Stuclik:Myslím, že každý někdy občas "zamachruje" "zariskuje" někdy to dopadne hůř a někdy to je spíš úsměvné jako v tvém případě.Hlavně, že to přítelkyně přežila :lol: Já zase jednou trénoval přistání co nejblíž k sobě až to bylo téměř ideální.Cca 15 od sebe jsem dosedl a letadlo bylo cca 1m odemě po průjezdu.. jednou jsem sedl ještě blíž cca 4m od sebe a letadlo odskočilo od kamene a jelikož nebylo moc obratné přes směrovku a i při plné výchylce moc nezatáčelo, tak jsem to v plné rychlosti nakouřil sobě do nohou :lol: Tak nějak všichni přestali "modelařit" (i ti co mělo model ve vzduchu) a koukali na mě fakt nechápavě :P Pak někdo do úplného ticha pronesl "asi sadista" a už to bylo ready :lol: :lol: Na ten den nezapomenu...modřina na noze,promáčklá náběžka...jednalo se o letadlo s 6,5ccm 8O :lol:
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Stuclik »

Kabriolin: To je pravda, ze s tou skylady je to spis legrace. Ale dostat nekdo treba tim tvym Veloxem 8O au au.
Pritulkyne prezila, ale ted uz radsi sedava v aute :lol:
wroum

#100 Příspěvek od wroum »

ja zase s oblibou chytam ero do ruky (pokud je to vubec mozny) Mustanga od LM sem chytil snad 100x a po 101 sem byl moc rychlej, ero sem sice chytil za kridlo vedle trupu jako vzdy ale setrvacnost zpusobila, ze motor s cumakem a druhy kridlo se odporoucelo kupredu. ero na 3 kusy... a tak doma lezi dodnes neb sem linej clovek (oprava na 10 min). tehdy sme se docela pobavilli.
skoda ze ION a Staudacher se nedaj chytit :-D
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Kabriolin »

Každé letadlo se dá chytit... ....některé sice pouze jednou v životě.. :wink:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Hoki »

Ale největší nesmysl je chytat model autem. A přesto kolik modelů ročně skončí v autech. 8O 8O 8O A to se na akcích říkává "Nelítat nad diváky a auty". :evil:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od Abu »

wroum píše:skoda ze ION a Staudacher se nedaj chytit :-D

Hele toho smradocha mas uz opravenyho? Zebych se nekdy podival jak to lita bez "turbulatoru" na kridle :wink: Ale chytat ho rozhodne nebudu, ani autem !!!
Hemzak

#104 Příspěvek od Hemzak »

To sem jednou sel zas lítat se svim wild hawkem at tak si lítam asi tak 5min anajednou kousek ode mne projel vla tak sem se na něj podíval a nesledoval éro a ono vlítlo na hedně vysokej smrk a zůstalo tam 14dní pak spadlo :cry: :cry: :cry: :cry: crash
Pezza

#105 Příspěvek od Pezza »

Stuclik píše:
Pezza píše:TO: Stuclik

Se Skylady kousek od baraku (v poli mezi PR a Kozlovicemi), motorakem na poli na kopci pred Žeravicemi.
Chces se temto mistum zacit vyhybat?

Není třeba, bydlím zhruba 32km od místa kde lítáš, ale když jsem byl u našich na zahradě, kdysi jsem Tě tam viděl, teda jestli jsi to byl Ty. Byl tam někdo s větroněm na spalovák, ale neměl jsem čas přijít se podívat a prohodit pár slov.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“