JirkaA píše:Já patřím k těm 75%. A ty
Jsou dva druhy lidí. Jedni, kteří dělí lidi na dva druhy a druzí, kteří to nedělají.![]()
![]()
![]()
Nie ,Nie nemáš pravdu ,su to síce dva druhy ale takéto:
Pražáci , a tý čo tam prišli na babete alebo tam nedošli
Abu píše:JirkaA píše:Jsou dva druhy lidí. Jedni, kteří dělí lidi na dva druhy a druzí, kteří to nedělají.![]()
![]()
![]()
Ted jde jen o to, kdy ti prvni zacnou stavet koncentracni tabory, pak skonci legrace.![]()
Ze vas to vsechny bavi, hadat se jak mali kluci.
Ja si na nejakou modelarskou zimu nemuzu stezovat, v nedeli jsem si krasne zalital s --EPP hrackou-- a na stole mam rozdelanyho pylonaka na pristi sezonu........
JENDA01 píše:Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky...
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75%
JENDA01 píše:Marek71 píše:Myslím, že za psychoša Kolára už tu náhrada je... škoda.
Ahoj,
koukal jsem na tvoje- koně- na webu. To jsi vykradnul matěřskou školku.(to je jenom taková půjčka za oplátku na hrubej pytel -hrubá záplata)
Jenda
JENDA01 píše:Marek71 píše:Myslím, že za psychoša Kolára už tu náhrada je... škoda.
Ahoj,
koukal jsem na tvoje- koně- na webu. To jsi vykradnul matěřskou školku.(to je jenom taková půjčka za oplátku na hrubej pytel -hrubá záplata)
Jenda