PORADITE-NIE SKOR NIE

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jefim
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Jefim »

JirkaA píše:
Já patřím k těm 75%. A ty

Jsou dva druhy lidí. Jedni, kteří dělí lidi na dva druhy a druzí, kteří to nedělají. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie ,Nie nemáš pravdu ,su to síce dva druhy ale takéto:
Pražáci , a tý čo tam prišli na babete alebo tam nedošli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JMalik

#92 Příspěvek od JMalik »

Abu píše:
JirkaA píše:Jsou dva druhy lidí. Jedni, kteří dělí lidi na dva druhy a druzí, kteří to nedělají. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ted jde jen o to, kdy ti prvni zacnou stavet koncentracni tabory, pak skonci legrace. :evil:

Ze vas to vsechny bavi, hadat se jak mali kluci.
Ja si na nejakou modelarskou zimu nemuzu stezovat, v nedeli jsem si krasne zalital s --EPP hrackou-- a na stole mam rozdelanyho pylonaka na pristi sezonu........

Tábory snad stavět nebudou, ale kdoví :lol:
Zatím si nás zařazují. Už i Tebe ("....v nedeli jsem si krasne zalital s --EPP hrackou....") :lol: :lol: :lol:
JENDA01

#93 Příspěvek od JENDA01 »

Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky...
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75% :roll:[/quote]
------------------------------------------------------------------------------------
Řekl bych že si nevidíte do huby. :wink: Nevím kdo tady kdo tady dělí lidi 8) . A že jsou v této branži modeláři jako takový a pak ,-poddruh- -hračkářů- který ale nejvíce řvou se ani nedivím Asi v hlouby duše cítí svoji malost. O to ale mají více okázalých krámu -sr---ček okolo. -Jak se vám libí tenhle slint-. 8) A v podobným duchu tady ti nejvetší řvouni kategoritují ostatní. Kdo nemá zrovna ten nejlepší a nejnovější krám tak je jaksi jakesi- podruh- který má držet hubu a poslouchat -moudré.- Tudy ale cesta pánové nevede. Já se s těma -hračkářema- v sezoně stýkám při každém létání je sranda a bavíme se bez nějakých invektiv.A -hračkář- není invektiva ale pojmenování pravého stavu věci. A lze to brát i z humorem :wink: Jenomže tady jde o vzájemný respekta ne- mi- a- ti -druzí který jsem nezavedl já ale mistní- rádby elita.- Přeju všem mir v duši troch uvolnit svoje ega.

Jenda
JMalik

#94 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky...
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75% :roll:

------------------------------------------------------------------------------------
Řekl bych že si nevidíte do huby. :wink: Nevím kdo tady kdo tady dělí lidi 8) . A že jsou v této branži modeláři jako takový a pak ,-poddruh- -hračkářů- který ale nejvíce řvou se ani nedivím Asi v hlouby duše cítí svoji malost. O to ale mají více okázalých krámu -sr---ček okolo. -Jak se vám libí tenhle slint-. 8) A v podobným duchu tady ti nejvetší řvouni kategoritují ostatní. Kdo nemá zrovna ten nejlepší a nejnovější krám tak je jaksi jakesi- podruh- který má držet hubu a poslouchat -moudré.- Tudy ale cesta pánové nevede. Já se s těma -hračkářema- v sezoně stýkám při každém létání je sranda a bavíme se bez nějakých invektiv.A -hračkář- není invektiva ale pojmenování pravého stavu věci. A lze to brát i z humorem :wink: Jenomže tady jde o vzájemný respekta ne- mi- a- ti -druzí který jsem nezavedl já ale mistní- rádby elita.- Přeju všem mir v duši troch uvolnit svoje ega.

Jenda[/quote]

Čteš to taky někdy po sobě? :lol:
JMalik

#95 Příspěvek od JMalik »

Už je to trochu daleko od tematu, tak se k tomu ještě zkusím vrátit.
Pokud se tady na něco zeptám, tak je to proto,že o té konkrétní oblasti vím méně než ten od koho očekávám odpověď. Pokud k tomu tak dotyčný nebude přistupovat, tak je to ztráta času pro oba.
JENDA01

#96 Příspěvek od JENDA01 »

Poěkuď ti utekl význam toho tvého -vytrženého- kontextu. To jsem jenom názorně naznačil jako příklad vašeho -elitářského- chování , ale -naruby-. A že se
ozval hračkář č.1 -mě ani nepřekvapuje :lol: :lol:

Jenda
JMalik

#97 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:.....To jsem jenom názorně naznačil jako příklad vašeho -elitářského- chování ......

Jenda

Musíš dát konkrétní případy toho chování (pokud už jsi utekl od příkladů z prvních příspěvků kdy nikdo nikomu neporadil), pokud chceš na to téma komunikovat.
JENDA01

#98 Příspěvek od JENDA01 »

Ty jsi byl zvolen jako mluvčí 25% -tních :?: :lol:

Jenda
Abu
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Abu »

Jeste tady chybi pan Kolar....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
JENDA01

#100 Příspěvek od JENDA01 »

Koukám že jsi nestraný moderátor jak má být 8)

Jenda
Abu
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Abu »

Samozrejme.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Marek71 »

Myslím, že za psychoša Kolára už tu náhrada je... škoda.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
JENDA01

#103 Příspěvek od JENDA01 »

Marek71 píše:Myslím, že za psychoša Kolára už tu náhrada je... škoda.

Ahoj,
koukal jsem na tvoje- koně- na webu. To jsi vykradnul matěřskou školku. :wink: (to je jenom taková půjčka za oplátku na hrubej pytel -hrubá záplata)

Jenda
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Marek71 »

Tých kandidátov som mal viac, zámerne som nikoho nemenoval a ani som nikoho konkrétneho na mysli nemal... svojou reakciou si sám dal čosi v tomto smere najavo.

JENDA01 píše:

Ahoj,
koukal jsem na tvoje- koně- na webu. To jsi vykradnul matěřskou školku. :wink: (to je jenom taková půjčka za oplátku na hrubej pytel -hrubá záplata)

Jenda
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
AR1
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od AR1 »

JENDA01 píše:

Ahoj,

Jenda

Jedno, fakt - vy.er se na to. Co blbneš?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“