ASW-28

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od RiMr »

geo píše:Nó nazdar - to zas bude barev :lol: :lol: :lol:, vizovickej motiv, slivky, kytky.....

Čuš! :D :D
Néé, bude to něco, něco... eště nevím a to mě zneklidňuje... :D
Ale ne, bude to něco v klidu, ta bílá je krásná, tak to bude něco pro viditelnost, malovali jsme teď v práci akrylem, tak tam byla krásná filajová :)
(OT: jak se někdy bavíme v práci:

) Konec OT

Mám pokušení to křídlo z odolnostních důvodů potáhnout tenoučkým sklem, jak to tak mám ve zvyku, ale nevím jestli ten výsledný jemný tkaninový povrch nebude tady na škodu...
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od lubo1 »

RiMr píše:Nechci strašit, ale mám pocit že to naskladnili jednou (1ks) a od té doby už ne... :-(
Co mi udělalo radost, že ho mám nenabarveného.

U Pelikána to vidím aj skladom, dokonca aj kabínku.
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... S=0&page=3
Cena je síce vyššia, ale ak sa zase uštrí za dopravu 25 USD......
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od RiMr »

lubo1 píše:
RiMr píše:Nechci strašit, ale mám pocit že to naskladnili jednou (1ks) a od té doby už ne... :-(
Co mi udělalo radost, že ho mám nenabarveného.

U Pelikána to vidím aj skladom, dokonca aj kabínku.
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... S=0&page=3
Cena je síce vyššia, ale ak sa zase uštrí za dopravu 25 USD......

Ale jo, možná si udělám dvě křídla, jedno těžké "ostré" šestiservové a jedno lehké jenom s křidélkama po celé délce.
Ceny jsou jako vysoké, to jo, ale je to furt v kapitole "obchod" a ne v kapitole "zlodějna" :-)
geo
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od geo »

Tý voe - fialovej hnus! To zas bude střelba!
Bejt na Tvým místě - udělám je 9ti servový! Na ty volný serva dej pádla a můžeš nechat vrtuli na zemi :twisted: :twisted: :twisted: Jo a potáhni to balicím papírem na Kanagom - to prej funguje :roll: Stejně z toho uděláš zase dvojplošník :lol:
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od RiMr »

geo píše:Bejt na Tvým místě - udělám je 9ti servový! Na ty volný serva dej pádla a můžeš nechat vrtuli na zemi :twisted: :twisted: :twisted: Jo a potáhni to balicím papírem na Kanagom - to prej funguje :roll: Stejně z toho uděláš zase dvojplošník :lol:

šak počkej, já ti to v sobotu vrátím, až se ti budou při záletu Spita klepat kolena a budeš sebou klátit v pase ve snaze zoufale vybrat RDS (Rej Divokých Sviní - výraz z oblasti vrtulníkového letectví) :D :D :D
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od RiMr »

Další OT: Jo, poslóché GEO, víš že je v sobotu na Sobince mega vrtulníkářská akce :?: 8O
geo
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od geo »

Jo vím - Petr říkal že máme přijet, tak když to pořádá, tak snad ví esi tam můžem, néé? Ale ASWéčko si neber, aby se ho kucí mixérový nelekli a nerozvěsili stroje na rozsyp :lol:
A pak když to výde - pudem tam až nevečír, bo to nebude tolik funět.
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od RiMr »

geo píše:Jo vím - Petr říkal že máme přijet, tak když to pořádá, tak snad ví esi tam můžem, néé? Ale ASWéčko si neber, aby se ho kucí mixérový nelekli a nerozvěsili stroje na rozsyp :lol:
A pak když to výde - pudem tam až nevečír, bo to nebude tolik funět.

Jasné! Helle, mě napadlo, ten můj domlácený Me163 Komet s hakenkrajcem se vedle toho tvého rozsekaného Spita bude krásně vyjímat! To budou fotky! :D :D

K tématu, kluci, jak jste stahovali ten kužel?
robotmz

#99 Příspěvek od robotmz »

Myslím že tam drží iba silou vôle /je iba tak zakvačený v umelohmotnej dierke/ , normálne stiahnuť...
Opatrne ho ťahaj preč od osky, po stiahnutí tam je matica...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od RiMr »

Tak přemýšlím, že bych protáhnul odtokovku tak o 2-3 cm... Co si o tom myslíte? Zvětšil bych plochu křídla a řídících ploch...
geo
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od geo »

Poslouchej ty klučino jeden - odtokovku protahovat tak jedině šmirglem. Ne chlapi von to nemyslel vážně s tou odtokovkou :roll: Dyť by úplně změnil profil, nastavení úhlu náběhu, atd atd. Von si ten ogar od Vizovic z nás dělá srandu :twisted:
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od RiMr »

geo píše:Poslouchej ty klučino jeden - odtokovku protahovat tak jedině šmirglem. Ne chlapi von to nemyslel vážně s tou odtokovkou :roll: Dyť by úplně změnil profil, nastavení úhlu náběhu, atd atd. Von si ten ogar od Vizovic z nás dělá srandu :twisted:

No, právě, jak by se změnily letové vlastnosti symetrickým protažením odtokovky, ty jeden? A nepruď, nebo prásknu komu zvučils mítingy! :D
A nejsu z Vizovic, ale ze Zlína. Ve Vizovicích mám jenom letní sídlo... :)
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“