DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
Já si myslím,že na čínský šrot mi to létalo ještě docela dlouho
DJI je Čína.Jebky vyráběné někde v pralese dětmi.Také řeším stejný problém.
Jirkapohl píše:Já si myslím,že na čínský šrot mi to létalo ještě docela dlouhoDJI je Čína.Jebky vyráběné někde v pralese dětmi.Také řeším stejný problém.
Co skáčeš, čertíku? Však to reklamuj!
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
Mam od DJI vice produktu a vubec mi teda jako srot nepripadaj,kamarade kdyby jsi videl kde a hlavne jak se momentalne montuje v Cine elektronika,neveril by jsi vlastnim ocim,to uz davno neni jako driv,to se jen par blahovych lidi drzi starych predsudku..
DJI Mavic Pro
- gardenroute
Koukám, že se nám tady objevili skuteční "odborníci", kde ses tu vylíhl člověče? Evidentně o DJI a technologiích, které tvoří, a vůbec o létání moc netušíš ...Jirkapohl píše:Já si myslím,že na čínský šrot mi to létalo ještě docela dlouhoDJI je Čína.Jebky vyráběné někde v pralese dětmi..
Než zase začneš plácat ta svá hloupá prohlášení, něco si o tom nejdříve zjisti ... Nebo budeš za dítě, které do toho pralesa nemusí...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Nejsem modelář,ani pilot.Phantoma mám jen jako prostředek k pořizování fotek.Nevím jak ostatní,ale u mého kusu se prakticky nikdy nepodařilo stroj bez potíží aktualizovat(vždy mi to dělali odborníci).Poslední aktualizace byla pro koptéru konečná.Co je top tedy za výrobek,když porucha střídá jinou poruchu,nebo problém?Divíte se mi,že si o tom stroji myslím,že je to klasická Čína?
-
salamander
Tak ja som lietal s P1 viac ako rok a s P2 dva roky a bez problémov a aktualizácie tiež bez problémov , nie je odborník ako odborník a tiež Čína ako Čína .
DJI zamestnáva špičkových ing. odborníkov , oni totiž nevyrábajú topánky za 10 EUR čiže 300 Kč.
Ak chceš pozri si nejaké videa čo som točil s P2 , dokonca som lietal aj nad morom a nepadol tam
https://www.youtube.com/user/salamander1952/videos .
DJI zamestnáva špičkových ing. odborníkov , oni totiž nevyrábajú topánky za 10 EUR čiže 300 Kč.
Ak chceš pozri si nejaké videa čo som točil s P2 , dokonca som lietal aj nad morom a nepadol tam
https://www.youtube.com/user/salamander1952/videos .
- gardenroute
Většina lidí, zde publikujících a diskutujících to obvykle nemají jen jako příslušenství ke svému "iNěco", a tak k tomu také přistupují. Takové stroje vyžadují určitou technickou erudici a zázemí (někdy i základní technické vzdělání), a tak je k tomu potřeba přistupovat. Pokud toto nepřijmeš, měli by Ti poradit v hračkářství, kde jsi to koupil. Je to letadlo se vším všudy, nabité technologiemi, a vyžaduje to i takový přístup, pokud to nerespektuješ, raději to vrať nebo prodej. Skutečně to není pro každéhoJirkapohl píše:Nejsem modelář,ani pilot.Phantoma mám jen jako prostředek k pořizování fotek.Nevím jak ostatní,ale u mého kusu se prakticky nikdy nepodařilo stroj bez potíží aktualizovat(vždy mi to dělali odborníci).Poslední aktualizace byla pro koptéru konečná.Co je top tedy za výrobek,když porucha střídá jinou poruchu,nebo problém?Divíte se mi,že si o tom stroji myslím,že je to klasická Čína?
Tím nevylučuji, že máš nějaký skutečný problém, ale je to jen technika (a velmi sofistikovaná), ale jistě si to nezaslouží takové stupidní odsouzení, jaké jsi použil výše. A mimochodem nejsem žádný "čínomil", ani obhájce DJI, ale nechci zde rozjíždět jakýkoliv zpolitizovaný flame
-
salamander
Do prkýnka, Peťo, až teraz som si všimol Tvoj podpis // Pttak II // .
Takže už nie som nahluchli ale aj nasleplí .
Nóóó ?! Už aby som mal aj ja podpis ...
Takže už nie som nahluchli ale aj nasleplí .
Nóóó ?! Už aby som mal aj ja podpis ...
Nikdy jsem s koptérou sám nic nedělal.Vždycky jsem ji svěřil odborníkům i s aktualizacemi.
- gardenroute
Nu co dodat Antone, už mě jich rukama prošlo několik, vždy jsem je s těžkým srdcem pouštěl dál, ale toho posledního jsem si již nechal, tak snad naváže na legendu Ptaaka I také tak dobřesalamander píše:Do prkýnka, Peťo, až teraz som si všimol Tvoj podpis // Pttak II // .
Takže už nie som nahluchli ale aj nasleplí . Nóóó ?! Už aby som mal aj ja podpis ...
Pokud si kopteru nekupoval v pralese Jirkapohl, a od začátku s ní máš nesrovnalosti, existuje naprosto transparentní a zákonný způsob jak se problému zbavit, jak stále píšu. Jen mi není jasná ještě jedna věc. Pokud sis všechny zásahy do stroje nechával dělat u "odborníků", tak že "odborníkům" nedělá tvůj stroj problémy a problémy dělá jenom tobě"nemodeláři"... Je mi hodně divné, že si "odborník" při aktualizaci nevšimne, že se seká obraz náhledového zařízení, když ty jako nemodělář to vidíš ihned.... Celé nějaké divné.
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
Včera mi řekli přímo u prodejce www.drona.cz,že DJI do koptér cpe do každé vyrobené série jiné součástky.Lidí s podobným problémem je daleko víc.Prostě při aktualizaci umře.To mi řekli.
- gardenroute
No vzhledem k tomu, ze se jedna o prodejce, který je totozny s jednim ze zdejších DJI distributoru, mela by to byt pravda. Nicmene je otázkou, kdo to tam tvrdi, obvykla situace kolem těchto sofistikovaných věci je takova, ze nekteri prodejci o tom vi houbeles, a ze zde na foru je uroven znalosti problemu o několik radu vyssi, nez u tech nekterych jinych prodejcu hracek apod... Oni bohuzel prodavaji mraky a mraky jiné letecke techniky, takova odpověď muze byt alibistickaJirkapohl píše:Včera mi řekli přímo u prodejce ...,že DJI do koptér cpe do každé vyrobené série jiné součástky.Lidí s podobným problémem je daleko víc.Prostě při aktualizaci umře.To mi řekli.
Doporucuji take oslovit primo EU servis DJI v v Schondre, na který jsem sem jiz mnohokrat daval kontakty a take problém publikovat a diskutovat na forech RCG a PP.
A osobne me dost vadi, ze si tuto techniku casto dnes porizuji lide, kteří nemaji zadne technicke znalosti, a co hure se je ani nehodlaji rozsirit nejakym studiem zkusenosti, znalosti jinych, pod dojmem toho, ze jim prave prodejce sdelil, ze se jedna o ryzi RTF reseni
Nevím na co bych potřeboval technické znalosti u vrtulníku
Když vyšla aktualizace,zavezl jsem to prodejci,zaplatil za aktualizaci a víc nic jsem s tím nedělal.Koptéra měla max 30 startů.Používám to jen na fotografování historických objektů.
Koptéra prostě po aktualizaci asi po 30 sekundách přenáší obraz na tablet se zpožděním 15-20 sekund.To znamená,že v reálu na tabletu vidím obraz se zpožděním.Koptéra mi sedí na zemi a já se dívám na teblet jak lítám
Prodleva se časem zvyšuje až do rozpadu obrazu,kdy není vidět nic.Koptéru pak vypnu a ta zase chvíli jede normálně,po cca 30 sekundách se vše opakuje.Bylo mi řečeno,že se jedná o nekompatibilitu součástek s firmware."Downgrade" by situaci ještě zhoršil.Když mi to někdo opraví,rád za to dobře zaplatím.Před chvílí jsem mluvil s pánem,který mi řekl,že je to problem všech P3A.Neaktualizovat a automatické aktualizace vypnout.