Blade MCPX

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade MCPX

#886 Příspěvek od prochel »

František Koudelka píše:Ted sem se vratil z hriste a zase akorat nasranej tentokrat na ruce a na rozum, vylital sem 4baterky uplne ukazkovy osmicky vis proti sobe parada, tak semd al patou baterku a kdyz sem byl asi v pulce tak rikam....dam ty zada....a prask, ulomenej podvozek zlomene tahlo ke gripu a dalsi prasklina na kabince :( ......ja ty zada proste nedam ani kdyby ja nevim co :evil:

doma sem dal novy podvozek, kabinku necham a tahlo sem vymenil, druhe jen vyskocilo a jen sem tak zavisel pred barakem vypada to ok...ale kua jak na ty zada.... :evil:

tak odstartuj už z ruky na zádech a dáš to hned :D
a neříkej že to nejde :D :D :D :D
prochel
Kontaktovat uživatele:

#887 Příspěvek od prochel »

zablabla píše:dnes jsem šel mcpx protáhnout ven. Při rzantnějším přidání lkolektivu (Idl1) se mi roztočí jako čmrda a je neovladatelný. Setkal se s tím někdo ?? Dá se to odstranit ?? (To moje mcpx nemá nic moc nalítáno, takže motorky by měly být dobré)

jak už se tady psalo tak si zkontroluj náběh listů ať nemáš moc velkej pak to mcpx dělá
a taky jsem se teďka setkal stím (asi je nějaká špatná várka motorů ) že se motorky musí dost oběhat aby fungovaly jak mají , zrovna jsem tady měl jednoho MCPX a než abych to posílal Astře na reklamaci tak sem mu vyměnil motorek a lítal jak čamrda a ten efekt zmizel, a ten původní motorek vrčí ve svěráku aby se oběhal
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#888 Příspěvek od František Koudelka »

seltino píše:co třeba sim? ten by mohl pomoci

ja to na simu davam tak z 90ti procent....asi 90procent pokusu mam uspesnych, v realu proste to bud otocim a uz neuvisim a nebo pri tom otaceni neco poseru a je to na zemi, ale na simu trenuju s raptorem a to je hodne klidny, rex 450 je v simu zase hodne divokej, to tak ani to mcpx neni ostry

asi to este necham, ty osmicky sem dnes lital paradne ale vlastne jen na jednu stranu, prvni doleva druha opacne takze este se budu ucit prvni doprava a pak opacne, vis by se dalo rici ze v realu zvladam ve vsech smerech....jeste to chce asi vice praxe...no nevadi nespecham :)
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Tsisters

#889 Příspěvek od Tsisters »

Ahoj všem,chci se jen zeptat.Mám vysílačku DX6I a stalo se mi že při letu tak cca 15 metrů ode mně najednou vrťas přestal reagovat a šel dolů,prostě stráta signálu.Může to být tím,že baterky na vysílačce mněly už jen 5.2 V.
Jinak nekontrolovatelnou rotaci kolem svislé osy jsem mněl taky,teď když dělám piruletu pomaleji a né na plný tah tak se už neprojevila :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
zablabla

#890 Příspěvek od zablabla »

prochel píše:
zablabla píše:dnes jsem šel mcpx protáhnout ven. Při rzantnějším přidání lkolektivu (Idl1) se mi roztočí jako čmrda a je neovladatelný. Setkal se s tím někdo ?? Dá se to odstranit ?? (To moje mcpx nemá nic moc nalítáno, takže motorky by měly být dobré)

jak už se tady psalo tak si zkontroluj náběh listů ať nemáš moc velkej pak to mcpx dělá
a taky jsem se teďka setkal stím (asi je nějaká špatná várka motorů ) že se motorky musí dost oběhat aby fungovaly jak mají , zrovna jsem tady měl jednoho MCPX a než abych to posílal Astře na reklamaci tak sem mu vyměnil motorek a lítal jak čamrda a ten efekt zmizel, a ten původní motorek vrčí ve svěráku aby se oběhal

Díky. Pravda je, že jsem moc nepřemýšlel :mrgreen: . Já jsem na začátku udělal nastavení podle doporučení a šlus. Podívám se na to. Akorát ještě nevím jak změřím aspoň přibližně ten náběh listů :? :?
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
baui

#891 Příspěvek od baui »

zablabla píše:...jak změřím aspoň přibližně ten náběh listů :? :?

Pravítko, kalkulačka a pythagorova věta :)
Tom
zablabla

#892 Příspěvek od zablabla »

baui píše:
zablabla píše:...jak změřím aspoň přibližně ten náběh listů :? :?

Pravítko, kalkulačka a pythagorova věta :)

a pevný bod ve vesmíru :D :D :D

(no nic, v nejhorším máme v práci 3D Messmaschine)
baui

#893 Příspěvek od baui »

zablabla píše:
baui píše:Pravítko, kalkulačka a pythagorova věta :)

a pevný bod ve vesmíru :D :D :D

(no nic, v nejhorším máme v práci 3D Messmaschine)

Za pevny bod ve vesmiru si vem klidne me. Dneska se totiz v praci ani nehnu :mrgreen:
Tom
seltino

#894 Příspěvek od seltino »

baui píše: Dneska se totiz v praci ani nehnu :mrgreen:

to si zas někdo uměl najít povolání :)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
baui

#895 Příspěvek od baui »

seltino píše:
baui píše: Dneska se totiz v praci ani nehnu :mrgreen:

to si zas někdo uměl najít povolání :)

Kez by, spis pondelni jednoletá bylina s šedozelenou, rýhovanou dutou lodyhou a pochvovitými, mnohonásobně zpeřenými listy, vyrůstajícími střídavě z lodyhy :D
Tom
Tsisters

#896 Příspěvek od Tsisters »

to:SELTINO takových nás bude určitě víc :-) já taky v práci celou šichtu prosedím u PC,no občas musím zajít na dílnu,ale to je jen sporadicky :-) :-) :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#897 Příspěvek od Gattor »

František Koudelka píše:Ted sem se vratil z hriste a zase akorat nasranej tentokrat na ruce a na rozum, vylital sem 4baterky uplne ukazkovy osmicky vis proti sobe parada, tak semd al patou baterku a kdyz sem byl asi v pulce tak rikam....dam ty zada....a prask, ulomenej podvozek zlomene tahlo ke gripu a dalsi prasklina na kabince :( ......ja ty zada proste nedam ani kdyby ja nevim co :evil:

doma sem dal novy podvozek, kabinku necham a tahlo sem vymenil, druhe jen vyskocilo a jen sem tak zavisel pred barakem vypada to ok...ale kua jak na ty zada.... :evil:

v jake to zkousis vysce? co nejdriv zkusit premet, nez to zacnes na miste otacet na zada?
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
zablabla

#898 Příspěvek od zablabla »

baui píše:
Za pevny bod ve vesmiru si vem klidne me. Dneska se totiz v praci ani nehnu :mrgreen:

A to by ses divil jak jsi i při tom sochovým posezení čiperka ve vztahu např. ke slunci :D :D :D ( a to slunce taky není ve vesmíru pevný bod)
Omlouvám se za OT, ale jaksi si nemohu pomoct :oops: :oops: :oops:
baui

#899 Příspěvek od baui »

To neni OT. Dokazujes tim totiz, ze kazdy majitel mCPx s nim denne udela minimalne jeden piroflip vzhledem ke slunci nebo jinemu telesu a to aniz by treba jedinkrat roztocil vrtuli :mrgreen:

K tem flipum a zadum resenym vys - co takhle napred zkusit zaletnout poradne souvraty? Ono to pak uz celkem snadno a bezbolestne miri k loopu a nasledne premetum.
Tom
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#900 Příspěvek od František Koudelka »

Gattor píše:

v jake to zkousis vysce? co nejdriv zkusit premet, nez to zacnes na miste otacet na zada?

no zkousim otocit a uviset to jenze otocit na zada se mi to podarilo zatim jen jendou a kdyz sem to otocil tak sem to pak neuvisel ale vetsinou se stane to ze to ani neotocim a kdyz se to postavi tak to proste de k zemi zkousim ve vysce tak ...odhadem 4..5metru...ten premet me taky napadl ale nezkousel sem....asi to bude jednodussi no
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“