Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Je to mozne, vse se da nastavit, jen si musis pohrat prave s nastavenim ve Phoenixu. Projdi si pruvodce, vse nakalibruj a pripadne hledej, jestli nekdo nemel podobny problem jako ty.
V Phoenixu je jasne napsano, ze konfigurace modelu ve vysilacce musi byt defaultni... tedy bez jakychkoli uprav. Vse ostatni nastavovat v Phoenixu. Ano, lze nastavit v radiu, ale bude problem, jelikoz fce v Phoenixu jsou navrzene na pevne nastavene fce v radiu.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Mate nekdo zkusenost s letanim s quadcopterou ve phoenixu a v realu?Jestli je to v simu opravdu realne.Pripada mi,ze v simu s tim letam az moc lehce - s helikopterou mi to nejde stejne jako v realu 
V sime máš všetko vyladené na 100%. Toš odpoveď.
Fenius píše:V sime máš všetko vyladené na 100%. Toš odpoveď.
S tim nesouhlasim - takovy Shadow mi lita uplne priserne (jako by mel dost potlacenou vyskovku a vubec neleta jako spickove F3J). Ale ten quadcopter me prekvapil,jak lehce ho ridim.S vetronem je to vicemene realne.Vrtas nevim,ale mne se to chova jako v realu - a i na simu si to dela co chce
Pokud by se ten quad takhle +- choval v realu, tak by to na nejake to vyblbnuti nebylo spatny. Na nejaky loping s heli ani nemyslim, ale s quadem v simu neni problem. A nejvic me prekvapilo,ze to proste slo ridit hned. Cekal jsme ze to bude tezky ridit jako helii.
Prečo každý porovnáva quad k heli? Max tak k nejakemu 4kanálu.
Fenius píše:Prečo každý porovnáva quad k heli? Max tak k nejakemu 4kanálu.
Ja to neprirovnavam k heli.Jen moje schopnosti uridit Hrli jsou nulove jak v simu,tak v realu. Proti me zajima,zda kdyz uridim quadcopter v simu, tak jestlini v realu to bude dobry.
zdravim
mam problem s kterym dokazu zit ale zajima me co s tim
v programu se mi nezobrazuje blade MCPX
ze stranek phoenixu jsem stahl blade mcpx a dal do slozky models/aircrafts/helicopters/electric do slozky blade Mcpx ktera tam je ale porad se nezobrazuje..nema nekdo stejny problem...neni to problem jenom me zajimal prcek v simulatoru alenemam ho tam ikdyz slozku ano..
diky
mam problem s kterym dokazu zit ale zajima me co s tim
v programu se mi nezobrazuje blade MCPX
ze stranek phoenixu jsem stahl blade mcpx a dal do slozky models/aircrafts/helicopters/electric do slozky blade Mcpx ktera tam je ale porad se nezobrazuje..nema nekdo stejny problem...neni to problem jenom me zajimal prcek v simulatoru alenemam ho tam ikdyz slozku ano..
diky
Dx7se, Blade mCPx V2, Mini PROTOS ;)
Zdravím
Nevíte kde se dá teď v Phoenixu zapnout, aby byl plyn stále na plno? Když jsem sim naposledy spouštěl někdy na jaře, tak se to zapínalo jedničkou, nebo trojkou na numerické klávesnici. Teď po delší pauze když se mi nainstalovala fůra aktualizací, tak už to tam není...
Nevíte kde se dá teď v Phoenixu zapnout, aby byl plyn stále na plno? Když jsem sim naposledy spouštěl někdy na jaře, tak se to zapínalo jedničkou, nebo trojkou na numerické klávesnici. Teď po delší pauze když se mi nainstalovala fůra aktualizací, tak už to tam není...
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
PhoenixRC scenerie Dívčí hrady.
Ahoj,
po delší pauze vzal zrcadlo se stativem a vyrazil udělat podklady na další scenérku phoenixu letecký plac Dívčí hrady, kde se lítá RC kombat nebo dosti adrenalin větroně.
Vše začíná být odladěné terén plus okolní překážky
jen jsem narazil... že nemám znalosti a zkušenosti implementovat správně do scenerie termické proudění, které je tady naprosto zásadní.
Tedy nejlepší bylo najít tu modeláře, který termice rozumí a zároveň používá phoenixcreator, tahle kombinace je dosti troufalá
alespoň jsem to zkusil. Ještě mě napadlo oslovit zahraniční rcgroups tam bude horší se domluvit.
zde upoutávka: https://vimeo.com/48665569
po delší pauze vzal zrcadlo se stativem a vyrazil udělat podklady na další scenérku phoenixu letecký plac Dívčí hrady, kde se lítá RC kombat nebo dosti adrenalin větroně.
Vše začíná být odladěné terén plus okolní překážky
Tedy nejlepší bylo najít tu modeláře, který termice rozumí a zároveň používá phoenixcreator, tahle kombinace je dosti troufalá
zde upoutávka: https://vimeo.com/48665569
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
- bayerische
Re: PhoenixRC scenerie Dívčí hrady.
Moooc pěkný
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
tak to nema chybu
uz se tam tesim zase i nazivo
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Nádhera.....
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
michalll píše:Zdravím
a toto to neni?
System-Ovladani-Zmenit profil . V pravo nahore nastavit detailni a pak u Vrtulniku nastavit pro Idle up Input
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...