Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
On ho nastavuje naprosto správně. Graupnery mají na prvním kanálu kolektiv a na šestém motor. HOLD přiřaď na Qlink 2 a bude se zobrazovat. Nemám sice pročko ale kolegovi jsem to nastavoval stejně. Mám to nastavené takto:
QL 1 - Normal
QL 2 - Hold
QL 3 - Záchrana
QL 4 - Idle 1
QL 5 - Idle 2
EDIT: Odpovídal jsem v rychlosti a zapoměl napsat, že nepoužívám funkci ThHold ale nastavuju to jako fázi s rovnou křivkou plynu -102 procent. Ostatní nastavení je stejné jako v Idle 1.
QL 1 - Normal
QL 2 - Hold
QL 3 - Záchrana
QL 4 - Idle 1
QL 5 - Idle 2
EDIT: Odpovídal jsem v rychlosti a zapoměl napsat, že nepoužívám funkci ThHold ale nastavuju to jako fázi s rovnou křivkou plynu -102 procent. Ostatní nastavení je stejné jako v Idle 1.
Ground Penetration Tester
Zdravím
to se mi ulevilo
Už jsem zase myslel že v známé soutěži o největší pako zase vítězím
Moc díky .Hezký weekend
to se mi ulevilo
Moc díky .Hezký weekend
Tak už nějaký čas používám ve vysílači ty zmiňované LiIonky 16650 1s3p a jsem spokojený. Stará LiPolka po skoro třech létech už nějak nedrží a blbě se nabíjí. (Možná tam blbě funguje to kurvítko.) Vejdou se taktak akorát. Malinko se prohýbá deklík ale stačí na něj trochu zatlačit a srovná se. Pokud by to někomu vadilo, tak stačí seříznout ostrým nožem ta žebírka na vnitřní straně deklíku a sedne to. Na fotce je kolegův vysílač, já už mám ta žebírka seříznutá.
[album]6381[/album] [album]6380[/album]
Doubravko, tahle je pro tebe
[album]6379[/album]
Koupeno na: http://www.tme.eu/cz/details/accu-ur166 ... r16650zta/ Ta kapacita je při nabití na 4,35V, tak při normálním nabíjení na 4,2V bude trochu nižší ale myslím, že dostatečná.
[album]6381[/album] [album]6380[/album]
[album]6379[/album]
Koupeno na: http://www.tme.eu/cz/details/accu-ur166 ... r16650zta/ Ta kapacita je při nabití na 4,35V, tak při normálním nabíjení na 4,2V bude trochu nižší ale myslím, že dostatečná.
Ty dva konektory sou tam kvuli kalibraci ? Nebo ma ten druhej jinej duvod ???
Nabíjení. Skrz vysílač je povoleno max. 0,5A. Baterky mají povoleno až 1,2A. (Já osobně bych tam víc jak 1A nepustil
) Ke kalibraci je to samozřejmě taky použitelné.
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
janva9 píše:
jeee... parada..
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
janva9 píše:Nabíjení. Skrz vysílač je povoleno max. 0,5A. Baterky mají povoleno až 1,2A. (Já osobně bych tam víc jak 1A nepustil) Ke kalibraci je to samozřejmě taky použitelné.
...ja muj PACK nabijim primo pres radio a tece tam po vetsinu casu stabilne 1,8A a zadnej problem (cca 2 roky) s tim neni ...
Samozrejme mam jinej zdroj ... ten puvodni byl tusim na 500mA
Mel bych dotaz jak pripojit simulator Phoenix k Mz 24 . Jde to pres kabel nebo musim koupit wifi adapter. Dekuji.
MZ 24,T rex 450,HK450 v makete BELL 206,T rex 600 dfc
Jenom samotným kabelem to nejde. Musíš mít interface na USB, nebo třeba tohle. Má to výhodu, že do toho můžeš připojit přímo kabel z vysílače, nebo na to připojíš přijímač (pro 6 kanálů stačí i GR-12L) a zapojíš do USB. Pak máš bezdrátové propojení. Jediná nevýhoda je, že si blokuješ přijímač, ale to že "nevysíš" na kabelu je k nezaplacení a je to i bezpečnější kvůli statické elektřině.
Dík za info a tip. Zakoupeno a už se trénuje na simulátoru.
MZ 24,T rex 450,HK450 v makete BELL 206,T rex 600 dfc
Není za co. Ať se daří. 
jyrry.webnode.cz
Je potřeba počítat s delším časem nabíjení. Nevezmou vysoký proud. Rychle na nich vyskočí napětí a nabíječka ubere. Uvidíme, jestli se časem nerozhýbou.
http://www.tme.eu/cz/Document/b79073600 ... 650ZTA.pdf
Hm, podle toho grafu to vypadá že při nabití na 4,20V chybí tak 500-600mAh... což je dost...
Zdeňku, nezkusil by kolega nabít na ukončovacích 4,20V , pak přepnout na 4,35V a kolik tam pak ještě vleze? Jestli to má cenu nějak řešit...???
Zdeňku, nezkusil by kolega nabít na ukončovacích 4,20V , pak přepnout na 4,35V a kolik tam pak ještě vleze? Jestli to má cenu nějak řešit...???
jyrry.webnode.cz
Pokud tam bude chybět 500mAh, tak to pořád bude 7000mAh. Ta původní LiPol má 4000mAh.