Stale nerozumiem tomu bodu "J"
Nastaveniu 6st.
Ak je nejaka hodnota uz nastavena a vojdem do nastavenia znovu, treba ju nejako vymazat? Ako sa nova hodnota ulozi? Dnes som s tym dlho laboroval a stale si niesom isty, ci to mam dobre. Zaujimave bolo, ked som skratil paky serv na 10mm, tak pri 6st zasvietila modra, no pri nastavovani kolektivu mi serva chodili po tak malickej drahe, ze neslo nastavit 11st. Cyklika vysla na 3,5st.
Skusal som to vselijako.
Vyvojari beastu to mohli urobit tak ako pri nastaveni vrtulky, ked diodka preblikne a ja viem ze je hodnota ulozena. Takto viem prd. Robil som to podla manualu, nastavit 6 do jednej strany, pockat chvilku, vratit do neutralu, do druhej strany 6, vratit do neutralu, prepnut tlacidlom na beaste.
Potom som skusal mazat hodnoty, knipel kridelok do strany, vymazat smerovkou, do druhej, vymazat, nastavit vychylky, a... Zasa male vychylky.
Potom som to skusil takto- nastavit jednu stranu, vratit na stred, druhu stranu, nevratit ale potvrdit tlacidlom, a vychylky boli maximalne.
Nema to byt takto?
Kolektiv sa v pohode obmedzi na 11, na cyklike je 15, da sa obmedzit v menu "L", ale nikde to nenaraza.
Rychlost otacania aj tak riadi beast vo vsetkych osiach...