Phoenix RC
Re: Simulátor PHOENIX r/c 4
Sezenes, u vyrobce = kup si to v kramu. DVD a krabice jako takova maji hodnotu blizici se nule. Samotna cena je prave v HW klici, v nicem jinem.
Re: Phoenix RC
Chlapi.
jak nastavit ve Phoenixu 3D let např s heli mcpx?
Ovladač mám poze 4 kanálový páčkovač přes USB, vše funguje: thro, elev, rudd, aile.
Jak mám nastavit další dva kanály: gear, pit, kam dát přepínač NORM/hold ? pomocí klávesky?
Jak přepnout heli před invertem - 3D let, jaké nastavení, kde?
Díky..
jak nastavit ve Phoenixu 3D let např s heli mcpx?
Ovladač mám poze 4 kanálový páčkovač přes USB, vše funguje: thro, elev, rudd, aile.
Jak mám nastavit další dva kanály: gear, pit, kam dát přepínač NORM/hold ? pomocí klávesky?
Jak přepnout heli před invertem - 3D let, jaké nastavení, kde?
Díky..
- J.Horst
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci tak mam ten simulátor, ale mam tam zádrhel, nejde me plyn od nuly, ale na vysílaci od poloviny plynu a hnet uplne plnej. Takze vrtulník hnet leti nahoru. Mam Auroru 9, nevite kde to nastavit, bud na vysilaci nebo v simulatoru??? Díky
Co takhle kalibrace, dle navodu?
- J.Horst
- Kontaktovat uživatele:
kalibraci delam, ale vzdy se ukaze az od půlky plynu a hnet da plnej
nepostupujes presne podle pruvodce a navodu v kalibraci
toto se deje, pokud na zacatku kalibrace nemas vycentrovane paky... tedy dej si znovu kalibraci a poradne cti 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
- HonzaHenzl
Chci se zeptat, nevíte kde by se dal do simu sehnat model kategorie F3K? Docela by to byla sranda...
- J.Horst
- Kontaktovat uživatele:
Funguje to
. Simulátor parádní. Jinak letadla v pohodě, ale vrtulníky, jak to neni koaxiál, tak ze začátku problém. Až když jsem nastavil začátečník a maximální stabilitu rotoru při vysení, tak se s Trexem 450 nechá létat. 
1) kde je letiste hala/telocvicna? (je to v tom demu a v plne verzi to tam nevidim, jsou tam pouze venkovni letiste)
2) zkousel jsem el. vetrone a ty padaji jak hrusky -- nereaguji skoro vubec na vyskovku (kalibrace a nastaveni vysilace je OK). Daval jsem i max rozsah vychylky a zvetsoval plochu vyskovky - bez vysledku.
3) mixy se nastavuji v radiu nebo v programu napr. heli mixy (kolektiv pro let na zadech)? A kdyz tak, kde v radiu?
--celkem jsem z toho neprijemen rozcarovan - vetrone nelitaji, hala nikde...

2) zkousel jsem el. vetrone a ty padaji jak hrusky -- nereaguji skoro vubec na vyskovku (kalibrace a nastaveni vysilace je OK). Daval jsem i max rozsah vychylky a zvetsoval plochu vyskovky - bez vysledku.
3) mixy se nastavuji v radiu nebo v programu napr. heli mixy (kolektiv pro let na zadech)? A kdyz tak, kde v radiu?
--celkem jsem z toho neprijemen rozcarovan - vetrone nelitaji, hala nikde...
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Re: Phoenix RC problém z ovladačem
Ahoj mam taky problem:)) vsechno funguje, ale plyn, kdyz chci zvednout vrtulnik, tak je bud 0 a nebo 100% nejde linearne a za boha nevim, jak to nastavit. Muzete mi poradit. vysilac Walkera Wk-2402 dik
Zkalibrovano?
Ahoj, kalibraci jem provadel nekolikrat. Tedka se to nakonec nejak rozjelo pri posledni kalibraci. Takze uz to vali:)
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Mal by som prosbicku skusal som sa hrat s nastavenim DX8 a Trex450 v Phoenixe a dako mi to nefunguje korektne. Ide mi o to ze chcel by som realne co mam nastavene v DX8-ke pouzit a odskusat aj na sime ale neviem ci je to vobec mozne? Pokial dam rezim Acro tak to ide v pohode ale pri rezime Heli-H1 to dako blbne. Rad by som bol keby ze to chodi(ovladanie) ako realny model aby som to neak dostal do ruky ak je to mozne. Dik