Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Gluck

#841 Příspěvek od Gluck »

Tak ja narazil na dalsi problem vsechno facha jak ma jen motor nejede ,kdyz ho zkusim s autoreglem tak vali ! Zrejme me odkracel regl jen me je divny ze vse ostatni jede !Muze odejit regl drive nez to vubec odzkousim v letu to mam ale peska
Borek
Kontaktovat uživatele:

#842 Příspěvek od Borek »

Gluck píše:Tak ja narazil na dalsi problem vsechno facha jak ma jen motor nejede ,kdyz ho zkusim s autoreglem tak vali ! Zrejme me odkracel regl jen me je divny ze vse ostatni jede !Muze odejit regl drive nez to vubec odzkousim v letu to mam ale peska

Může odejít regulátor tak, že BEC funguje, ale motor ne?? Mně když odešel regulátor, tak nefungovalo nic. Nemáš jen blbě zapojenej ten kablík od regulátoru do přijímače?
Bixler, Super Sky Surfer, DJI F550, Mavic Pro | FrSky Taranis X9D+
Blog: http://tinyurl.com/ctuoqtx
Gluck

#843 Příspěvek od Gluck »

To nemam :(
kesi
Kontaktovat uživatele:

#844 Příspěvek od kesi »

Nejlepší by asi bylo, najít v okolí ochotného zkušenějšího modeláře, který ti pomůže a poradí. Já to taky neměl jednoduché a i když se ochotní modeláři našli (A DÍKY JIM ZA TO!), sem na tom s časem asi tak, že lítám chvíli jednou týdně a jsem rád...

Chtělo by to lehčí pracovní úraz. :twisted:
Gluck

#845 Příspěvek od Gluck »

Tak jsem si objednal dva regly 30A turnigy dva proto kdyby nahodou :-)
Tak se do vzduchu dostanu asi az za tyden :-(
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#846 Příspěvek od Klubas »

Tak dneska jsem poprvé lítal s novými baterkami (Turnigy 2200mAh 3S) a novou kamerkou (Turnigy 30FPS Ultra-Mini DigiCam) a tady je výsledek.
http://www.youtube.com/watch?v=gY0h6Sr2Y4s
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Gluck

#847 Příspěvek od Gluck »

JJ ja mel take dneska plan si jit popve zaletat nebo zapadat jenze vse bylo proti me :-(
chrpos

#848 Příspěvek od chrpos »

Ahoj panove,tak ja jsem blbej jak daleko vidim!!!kupoval jsem si vrtuli 6*4 u pecky na sestce v praze.rikam chci to na betu je to tlacna vrtule,jo jasne!aniz bych to nejak zkoumal tak jsem ji tam prasknul,ono to letalo sice to rvalo ale ja tomu nic neprikladal.Akorat se mi nezdal ten tah.vcera jsem byl letat,a kolega mi na letisti rika,vole tohle neni tlacna vrtule co ti to prodali?Tak,ze hosi bacha na to!!!!!!!!!!!!!!ted tam mam origos a leta to uplne super myslim si,ze bohate staci ale to je muj nazor.Jinak poletanicko je to opravdu bezvadne.
Gluck

#849 Příspěvek od Gluck »

no ja si objednaval co tu na to davali ten link http://www.jino.cz/vrtule-6x4-e-apc-1178.html# doufam ze je to spravna :?:
mhabr

#850 Příspěvek od mhabr »

chrpos: spíš jsi tam tu vrtuli dal obráceně, než že Ti prodali špatnou :wink:
mhabr

#851 Příspěvek od mhabr »

Gluck píše:no ja si objednaval co tu na to davali ten link http://www.jino.cz/vrtule-6x4-e-apc-1178.html# doufam ze je to spravna :?:

Určitě je správná.
Pajik_CZ

#852 Příspěvek od Pajik_CZ »

jakej rozdíl je mezi tlačnou a tažnou? přeci když je dám ve stejným směru, tak by to mělo být jedno, ne? Nebo tam hraje roli jinej faktor?
zase jen na zemi...
mhabr

#853 Příspěvek od mhabr »

Pajik_CZ píše:jakej rozdíl je mezi tlačnou a tažnou? přeci když je dám ve stejným směru, tak by to mělo být jedno, ne? Nebo tam hraje roli jinej faktor?

BINGO!

Jasně, že v tom není rozdíl.

Někdy, ale opravdu zřídka, se označuje levotočivá vrtule jako tlačná. Ale to je převzaté ze spalováků. U spalováka není snadné otočit směr chodu (narozdíl od lelektromotoru), takže pokud chceme použít spalovák v tlačném uspořádání, je potřeba instalovat levotočivou vrtuli.
rafa242

#854 Příspěvek od rafa242 »

Je tam rozdiel. Lieta to aj s klasickou aj s tlačnou apc 6x4, všetci čo menili vrtulu čo som si všimol tak kupovali klasickú a nemuseli meniť smer otáčania motoru. Ja som si kupil tlačnú, musel som zmeniť smer otáčania motora ale lieta to v poriadku. Čiže vrtula bude tak či tak dobrá akurat bola asi nasadená naopak.
ptacud

Kam umístit anténu

#855 Příspěvek od ptacud »

Čau kluci, poraďte kdo máte u Bety vysílačku Turnigy T9 s tím osmikanálovým přijímačem. Kam uístit anténu a mám ji nějak prodlužovat?
Nebo stačí ten 10 cm dlouhý kabel co vede z příjmače a je zakončenej smršťovačkou?? Dík za rady Roman
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“