Easycopter V4.5 COLIBRI
Re: Easycopter V4.5 COLIBRI
Je tady na fóru nějaký univerzální návod jak postupovat při nastavení táhel? Kolibřík mi pořád klonil doprava, tak jsem zkrátil levé táhlo, pak ujížděl dozadu tak jsem zkrátil i druhé táhlo, ale nakonec jsem to úplně rozhodil
rád bych měl obě cca ve středové poloze ale to fakt nemám, díky za rady 
Blade Scout CX > Colibri V4.5 > Blade mCPX V2
SCOUT Pelikán
Spektrum DX6i - Phoenix v4
SCOUT Pelikán
použí subtrim... (pokud ti serva nebudou dojíždět na jedné straně při plných výchylkách nadoraz)
pár koaxů > colibri v4.5 > blade mcpx2 + dx6i
jasne, ten jsem pouzil
nadoraz nedojizdeji ale uprostred taky nejsou, pokud to vydrzi a nebudu muset subtrim posouvat tak je to takhle zatim v poho, temi tahly jsem myslel jestli je nejaky postup pro zmenu delky, nebo jen pokus/omyl, rozdelam, prodlouzim, zkusim let 
SCOUT Pelikán
SCOUT Pelikán
ono je to jednoduché - jak říkáš pokus omyl. Vezmi si šupleru, změř rozdíl a povede se Ti to napoprvé... 
Pokud se ale při plných výchylkách nedotýkají konce tak je to jen psychická záležitost
Pokud se ale při plných výchylkách nedotýkají konce tak je to jen psychická záležitost
Další nováčkovský dotaz - jsou táhla pro Colibri stejně dlouhá? jasně, že nastavím pomocí závitu ale jedny pádla jsem dokupoval a mám teď směs originálů a dokoupených - mám dvě a dvě a u jedné dvojice je závit níž. Tak teď nevím jestli použít jednu delší a jednu kratší bo jak
díky za info
SCOUT Pelikán
SCOUT Pelikán
aha tak hlavně jsem měl táhla na desce cykliky nacvaklá na delší výstupky - větší výchylky
chybami se člověk učí
SCOUT Pelikán
SCOUT Pelikán
ten rozdíl je tam opravdu minimální... Standartně ho dávají na ty delší...
-
začátečník
mam easy copter a každý pád mu škodí několikrát už jsem nakupoval náhradní díli
začátečník píše:mam easy copter a každý pád mu škodí několikrát už jsem nakupoval náhradní díli
Nějak nechápu, co se nám tím snažíš naznačit...
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
zdravím
tak se mi podařilo zlomit podvozek.chci se zeptat na rozepnuti konektoru k podvozku jestli je na to nějaká finta a nebo stačí pouze zabrat.nechci něco zbytečně urvat.Dík za radu
tak se mi podařilo zlomit podvozek.chci se zeptat na rozepnuti konektoru k podvozku jestli je na to nějaká finta a nebo stačí pouze zabrat.nechci něco zbytečně urvat.Dík za radu
stačí zatahat, popř. pomoct šroubováčkem.
Diky za radu.Tak podvozek odpojen.ted už jen provizorně zalepit než přijde nový od extreme.Jinak byl jsem poprvé v tělocvičně a naprostá spokojenost.
jestli mohu poradit - pokud není zlomen úplně o kostry tak je perfektní oprava navléknout na oba konce černou smršťovací bužírku a OPATRNĚ! ohřát třeba hrotem pájky. Oprava je potom napořád... 
Extreme lepší jsou, ovšem zlomit je také není problém. Chtělo by to ubastlit něco jako na mcp x z obalu od žvýkaček
Extreme lepší jsou, ovšem zlomit je také není problém. Chtělo by to ubastlit něco jako na mcp x z obalu od žvýkaček
super nápad určitě to otestuju aspoň bude jeden podvozek do zásoby.Mám ještě jeden dotaz,chci si přikoupit ještě baterky a našel jsem na netu 150 ma .Pujdou nabíjet v nabíječce kterou mam v profipacku?
v pohodě... Není problém s kapacitou, ovšem přiměřeně se prodlouží nabíjecí doba - tj. o pár minutek. Orig. nabíječka v poho nabíjí i turnygy 160mA