T REX 600E PRO - novinka
Myslím, žes udělal dobře.
Na té proklamované stránce Esprit model totiž tyhle parametry uvádějí naprosto shodně pro všechny zobrazené Align motory, od BL430 až po 700MX.
Zatímco sám Castle Creations alespoň pro tu 700MX uvádí 8 kHz.
Což je docela rozdíl.
V daném případě bych tedy věřil spíš tomu Castlu...
Na té proklamované stránce Esprit model totiž tyhle parametry uvádějí naprosto shodně pro všechny zobrazené Align motory, od BL430 až po 700MX.
Zatímco sám Castle Creations alespoň pro tu 700MX uvádí 8 kHz.
Což je docela rozdíl.
V daném případě bych tedy věřil spíš tomu Castlu...
Neudrzatelny naklon Aileron na 9 stupnov
Zdravim pani.
Tak, vcera som uz asi po 30ty krat nastavoval vychylky cykliky a uz si neviem rady. Moj problem je v tom, ze s idealne nastavenymi 0 polohami v DIR rezime nastavim +/- 9 stupnov pre Aileron, ale po ulozeni nastavenia, su maximalne vychylky vpravo 10,1 stupna a vlavo 11,1 stupna. Nestve ma, ze su vacsie (aj ked aj to je podla mna chyba), ale ze su naviac o 1 stupen rozdielne.
Nastavenie vykonavam cez swashmix tak ako sa odporuca, koncove polohy serv su nedotknute. Doska cykliky je tak krasne zrovnana ze nemusim pouzit subtrim pre ail a pit a su na 0.
Manual som presiel 10x a som si isty ze by som to mal robit spravne. Zacinam mat pocit, ze na tento stroj som nemal stastie.
Neviete mi poradit?
Vopred vdaka.
EDIT: 9.5.2012
TAK ALIGN TO KONECNE VYSVETLIL AZ V SPRIEVODCOVI VERZIE 2.0, podstatne je nestavenie len doprava.
[album]1393[/album]
Tak, vcera som uz asi po 30ty krat nastavoval vychylky cykliky a uz si neviem rady. Moj problem je v tom, ze s idealne nastavenymi 0 polohami v DIR rezime nastavim +/- 9 stupnov pre Aileron, ale po ulozeni nastavenia, su maximalne vychylky vpravo 10,1 stupna a vlavo 11,1 stupna. Nestve ma, ze su vacsie (aj ked aj to je podla mna chyba), ale ze su naviac o 1 stupen rozdielne.
Nastavenie vykonavam cez swashmix tak ako sa odporuca, koncove polohy serv su nedotknute. Doska cykliky je tak krasne zrovnana ze nemusim pouzit subtrim pre ail a pit a su na 0.
Manual som presiel 10x a som si isty ze by som to mal robit spravne. Zacinam mat pocit, ze na tento stroj som nemal stastie.
Neviete mi poradit?
Vopred vdaka.
EDIT: 9.5.2012
TAK ALIGN TO KONECNE VYSVETLIL AZ V SPRIEVODCOVI VERZIE 2.0, podstatne je nestavenie len doprava.
[album]1393[/album]
Naposledy upravil(a) hoskom dne stř 09.05.2012 9:58, celkem upraveno 1 x.
psena píše:Aha, tak uhly cykliky jsem nastavil pouze z jedne strany... a mam klid![]()
radsi to ani nebudu premerovat, kdyz to lita.
Je poznat ten stupen i pri letu?
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:bevel box vcetne merky
Máte někdo tuhle? http://www.rcheligateway.com/digital-pitch-gauge-from-rc-logger/
danidani píše:psena píše:bevel box vcetne merky
Máte někdo tuhle? http://www.rcheligateway.com/digital-pitch-gauge-from-rc-logger/
JJ mam to krasne sa s tym pracuje. Ked to mate nemozete mi kuknut ne tie nestastne AIL uhly? 9 stupnov v oboch smeroch? Ja to nemozem dat dokopy
psena píše:Bohuzel nemam merku, mel jsem ju pujcenou, jinak bych rad pomohl, ale asi objednam komplet bevel box vcetne merky a to pak bude merenicko jedna basen. Podle toho ze meris na 0,1° tak asi mas taky podobnou hracku.
Ano Psena, presne ako pises, desatina ma zaroven ser.... ked mi niekde uskoci v opacnom smere uhol prave o 1 desatinu
danidani píše:psena píše:bevel box vcetne merky
mam to na ceste
Tak ako pani.
Nemoze sa niekto kto ma 600EFL pozriet na uhly Aileronu po nastaveni 3GX? Ako som spominal mne po ulozeni elektronika neulozi 9°+/- ale 10° vlavo a 11° vpravo co mi pripada spatne.
Podotknem ze cela hlava vratane dosky je idealne zrovnana na 0.
Vdaka za kazde info. Som novacik s FBL a nechcem to hned rozmlatit.
Nemoze sa niekto kto ma 600EFL pozriet na uhly Aileronu po nastaveni 3GX? Ako som spominal mne po ulozeni elektronika neulozi 9°+/- ale 10° vlavo a 11° vpravo co mi pripada spatne.
Podotknem ze cela hlava vratane dosky je idealne zrovnana na 0.
Vdaka za kazde info. Som novacik s FBL a nechcem to hned rozmlatit.