jyrry píše:Ted mne napadlo - co kdyz mi to pipa diky pripojenemu senzor-hubu .... ??? Tenkrat jsem to zkousel bez nej, ted i kdyz jsem odpojil napetove delice a senzory, senzor-hub tam zustal... jeste to zkusim uplne odpojit.
Tohle by měl být problém na straně VF modulu. V okamžiku kdy VF modul prostě kompletně ztratí spojení s přijímačem tak by mělo být úplně jedno jestli je k tomu přijímači připojen senzor hub nebo ne, ale není vyloučeno, že to mají ve firmware prostě zmrvené a když senzor hub posílá nějaké pakety přes přijímač do VF modulu tak se modul možná na své straně přepne do nějakého jiného režimu a tím se chová jinak, a to pak na straně VF modulu ovlivní i případnou aktivaci/neaktivaci alarmů v případě náhlé ztráty spojení s přijímačem z důvodu výpadku napájení přijímače.
Pokud to bude tím senzor hubem tak to mohou lidé co jim to bude vadit u FrSky zkusit reklamovat, protože tohle by mělo být považováno obecně za chybu. Taková záležitost jako je aktivace alarmu při kompletním výpadku spojení z důvodu výpadku napájení přijímače by neměla být závislá na tom zda je či není použit senzor hub. Existují FrSky telemetrické přijímače, na které ani senzor hub nejde vůbec připojit.