Konkrétne príspevok užívateľa Blades_Cuts (12-21-2010, 04:49 PM):
Your almost there.... Shottky diode, cathode to the Tx side, for the open drain 1-Wire environment.... 10K pull up.... 100ohms passes data communication to MB, I think that's to couple the 5V USB side to 3V MB dataline.... The soup is complete....
Na mieste D1 som použil nejakú starú germániovú diódu.
Zapojenie mi fungovalo.
Dôležité upozornenie: Nejedná sa o moju konštrukciu ! Všetko robíte na vlastnú zodpovednosť ! Nenesiem žiadnu zodpovednosť za poškodenie Vášho zariadenia ! V prípade nefunkčnosti prevodníka vám žiaľ nedokážem pomôcť. Ďakujem za pochopenie.
Peter
Nevim jestli to jde u tve heli, ale na 500vce servo jen otocim o 90° jak ho mas ted, vsunu ho dovnitr, otocim zpet a je tam. Tj. drzaky maji byt za bocnici.
Melo by to nejak jit, kdyz ne kolmo, tak aspon z sikma.
Zdravím, používám beasta v pročku a protosovi 500 a absolutně jsem spokojen, jen bych se chtěl zeptat na jeden problém, který mám právě u protose, když zkouším rainbow nebo tic toc neustále byť minimálně si sahám do vrtulky, je to nepříjemné neboť heli se stočí do blbého úhlu a přitom tu mrtvou zónu mám nastavenou stejně jako na pročku. Nejde specielně nastavit větší mrtvou zónu pouze pro samotnou vrtulku? Provozuji to s vysílačem F8FG Futaba.
Děkuji
Nevim jestli to jde u tve heli, ale na 500vce servo jen otocim o 90° jak ho mas ted, vsunu ho dovnitr, otocim zpet a je tam. Tj. drzaky maji byt za bocnici. Melo by to nejak jit, kdyz ne kolmo, tak aspon z sikma.
Bohuzial, ten otvor v bocnici je presne na rozmery serva, nech som to obracal akokolvek, nedostal som to tam. Museli vsetky sroby von ...
neviem ako velmi to vadi, na Procku tiez niesu tiahla upne zvisle, len su z vnutra.
Ale na V2 sa to da urobit aj lepsie, cele servo musi ist zvnutra ramu, pozri mojho copterx na paradajke, mam tam HD1810.
Ak mas zadne servo na cyklike kolmo, treba to dat co najlepsie, aby nevznikala nelinearita...
Kenny McCormick píše:neviem ako velmi to vadi, na Procku tiez niesu tiahla upne zvisle, len su z vnutra. Ale na V2 sa to da urobit aj lepsie, cele servo musi ist zvnutra ramu, pozri mojho copterx na paradajke, mam tam HD1810. Ak mas zadne servo na cyklike kolmo, treba to dat co najlepsie, aby nevznikala nelinearita...
na HDckach som tiez pilnikoval. Takze je to na tebe.
Mozno to s beastom vadit vobec nebude, pretoze to stabilizuje vo vsetkych osach, takze bude sahat do riadenia tak ci tak /napr. pri vetre/
A teď babo raď s těma servama DS530. V Jičíně jsem byl svědkem jak v klidu minutu po zapnutí jedno MadBoxovi zasmrdělo a umřelo, a to miniprotos jen čekal na zemi , až se uvolní letová plocha.
Frsky X10S Carbon Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:A teď babo raď s těma servama DS530. V Jičíně jsem byl svědkem jak v klidu minutu po zapnutí jedno MadBoxovi zasmrdělo a umřelo, a to miniprotos jen čekal na zemi , až se uvolní letová plocha.
krtek2k píše:A teď babo raď s těma servama DS530. V Jičíně jsem byl svědkem jak v klidu minutu po zapnutí jedno MadBoxovi zasmrdělo a umřelo, a to miniprotos jen čekal na zemi , až se uvolní letová plocha.
Mě by taky sralo to čekání ..... to chápu
aku ste mali nastavenu frekvenciu riadiacich pulzov serva ?