Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Ahoj všem.
Pojede mi Phoenix na NB Acer Aspire 5736Z?
Procesor: Pentium(R) Dual- Core CPU
T4500 2,30GHz
RAM : 4 GB
Jde o to,že simulátor vyžaduje grafickou kartu min 128M
a v NB je pouze sdílená grafárna.
Poradí mi někdo,jestli má nějaké zkušenosti,abych zbytečně nezakoupil SIM a ležel mi v šuplíku.
Díky všem za případnou ochotu.
T4500 2,30GHz
Poradí mi někdo,jestli má nějaké zkušenosti,abych zbytečně nezakoupil SIM a ležel mi v šuplíku.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
- Homer.Simpson
milode píše:Ahoj všem.
T4500 2,30GHz
Podla mna urcite pojde...
Sak skus stiahnut demo http://www.phoenix-simv3.com/downloads.asp
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
- Argo22
- Kontaktovat uživatele:
pojede me na HP 6720s jede ale musis met vsecko na min a da se to prezit...
jinak ja mam 2 g dvoujadro 4g ramek a asi 32 Mb grafiku
jinak ja mam 2 g dvoujadro 4g ramek a asi 32 Mb grafiku
nema to kridla a prece to leti 
- vgr_plavec
Mám jenom jednu malou radu pro úplný začátečníky jako jsem já.
Nespoléhejte na to že modely jsou správně naprogramovaný.
Konkrétně u T-Rex 450 Pro 3G. Byl pořád hrozně divokej tak jsem se radil se zkušeným kolegou. A bylo to přednastavenými otáčkami na governoru.
3.100.
Po stažení na používaných 1.750 už visím vcelku v pohodě.
Nespoléhejte na to že modely jsou správně naprogramovaný.
Konkrétně u T-Rex 450 Pro 3G. Byl pořád hrozně divokej tak jsem se radil se zkušeným kolegou. A bylo to přednastavenými otáčkami na governoru.
3.100.
Po stažení na používaných 1.750 už visím vcelku v pohodě.
- Argo22
- Kontaktovat uživatele:
zdarec chlapy blba otazka ale kdy je rezim normal a kdy hl kdyz stim prepinacem prepinam v phoenixu ?
nema to kridla a prece to leti 
Asi jsem fakt blb**, ale už jsem úplně v koncích. Stále řeším problém s právy na aktualizace Phoenixe.
1/ Mám originálního Phoenixe i kabel, verze na DVD je asi 3.0.p.
2/ OS jsou Windows 7 Enterprise x64 (virtuální přes VMWare Fusion 4.1.2 na Macu, ale to není podstatné).
3/ Ve Windows jsou dva uživatelé - "admin" a "user" - jejich určení a přidělená práva odpovídají názvům účtů.
4/ Přihlásím se jako "admin", nainstaluju Phoenixe, pořád jako "admin" ho poprvé spustím a nechám nainstalovat všechny aktualizace (aplikace se aktualizuje na 4.0.j) včetně aktualizací modelů. Všechno OK, jako "admin" mám aktuální aplikaci i všechny modely.
5/ Pokud se teď přihlásím jako "user" a spustím Phoenixe, tak sice mám aktuální verzi aplikace, ale nevidím doinstalované nové modely, protože ty se nainstalovaly "adminovi" do jeho Documents\PhoenixRC\.
6/ Takže jako "user" nechám vyhledat aktualizace, stáhnou se znovu všechny aktualizované modely do c:\Users\user\Documents\PhoenixRC, jenomže instalaci aktualizací to neumí provést jako "user" a když aktualizaci pustím s právy "admina", tak se to logicky dívá do adminových Dokumentů a tam pochopitelně nic k nainstalování není.
Co s tím? Dopředu hlásím, že varianta "pracuj jako admin" nepřipadá do úvahy. Předem díky.
1/ Mám originálního Phoenixe i kabel, verze na DVD je asi 3.0.p.
2/ OS jsou Windows 7 Enterprise x64 (virtuální přes VMWare Fusion 4.1.2 na Macu, ale to není podstatné).
3/ Ve Windows jsou dva uživatelé - "admin" a "user" - jejich určení a přidělená práva odpovídají názvům účtů.
4/ Přihlásím se jako "admin", nainstaluju Phoenixe, pořád jako "admin" ho poprvé spustím a nechám nainstalovat všechny aktualizace (aplikace se aktualizuje na 4.0.j) včetně aktualizací modelů. Všechno OK, jako "admin" mám aktuální aplikaci i všechny modely.
5/ Pokud se teď přihlásím jako "user" a spustím Phoenixe, tak sice mám aktuální verzi aplikace, ale nevidím doinstalované nové modely, protože ty se nainstalovaly "adminovi" do jeho Documents\PhoenixRC\.
6/ Takže jako "user" nechám vyhledat aktualizace, stáhnou se znovu všechny aktualizované modely do c:\Users\user\Documents\PhoenixRC, jenomže instalaci aktualizací to neumí provést jako "user" a když aktualizaci pustím s právy "admina", tak se to logicky dívá do adminových Dokumentů a tam pochopitelně nic k nainstalování není.
Co s tím? Dopředu hlásím, že varianta "pracuj jako admin" nepřipadá do úvahy. Předem díky.
v uzivatelskem profilu (user) spust aplikaci jako admin (pravy klik na zastupce a tam uz to najdes)... tim spustis aplikaci pod soucasnym profilem, nicmene s pravy delegegovanymi na skupinu Administrators 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Děkuju. Po prvním spuštění Phoenixe z profilu "user" a admin právy (nebo alespoň si myslím, že je to od té doby) si Phoenix spuštěný pod "userem" v okamžiku, kdy má nainstalovat stažené aktualizace, sám říká o přidělení admin práv (jak se tomu ve Windows říká - UAC?). Teda to je systém, každou chvíli se to chová jinak, zlatej Mac
. Ještě jednou díky za nápovědu.
-
johnyyyyyyyyyy
- Kontaktovat uživatele:
zdravim taky mam problem s aktualizaci,mam vse origos a kdyz spusit phoenixe nabidne me aktualizaci.tak ji dam,vsechnio se stahne,nainstaluje pak se restartuje phoenix a ejhle,porad ta sama verze.nevite nekdo co stim?mam verzi 3.0.p
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
DX6i, Phoenix
johnyyyyyyyyyy píše:zdravim taky mam problem s aktualizaci,mam vse origos a kdyz spusit phoenixe nabidne me aktualizaci.tak ji dam,vsechnio se stahne,nainstaluje pak se restartuje phoenix a ejhle,porad ta sama verze.nevite nekdo co stim?mam verzi 3.0.p
Přečti si toto téma, tam by jsi mohl něco najít. viewtopic.php?f=17&t=47837