Easycopter V4.5 COLIBRI
Re: Easycopter V4.5 COLIBRI
prosím o radu,dnes se mi povedlo zlomit stabilizátor,tak musím objednat novej,,ale někde jsem zahlídl že někdo na colibříka dával z jinýho typu vrťase?tak jestli nemám koupit rovnou ten onen 
koupit se neda..musis koupit tyto padla http://www.rcking.eu/cs/blade-msr/3093-eflh3011.html ,seriznout jenom ty padla a z druhe strany je otvor na ktere je nasunes a zalepis na stabilizacni tycinku z kolibrika..
jo takhle,,tak díky za radu
tak a teď mi napište jak se vrťas chová s pádlama? Má cenu do toho jít? Jak se změní letové vlastnosti??? Je živější? Pomůže to když vrťas po chvilce zastavuje při přímém letu dopředu a dozadu (flybar ho rovná...) ??? Do zatáček je živej dobře ale rovně se mu prostě nechce.
pár koaxů > colibri v4.5 > blade mcpx2 + dx6i
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Ta úprava je spíš jen naoko pěknější, jinak funguje stejně jako zkrácený původní
Jde o to že v původní délce škrká o kabinku.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
díky za odpověď. Tak to nechápu proč se s tím dělat???
Já myslel že pádla mají profil křídla, že jako to bude lépe létat a pomáhat vztlaku? Máte ty pádla trochu natočené aby pomáhali tahu? Vážil někdo ty pádla kolik mají???
Já myslel že pádla mají profil křídla, že jako to bude lépe létat a pomáhat vztlaku? Máte ty pádla trochu natočené aby pomáhali tahu? Vážil někdo ty pádla kolik mají???
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Někdo už předemnou je tam zkoušel dávat, jsou trošku lehčí než to originální závaží, vrtulník je trošku živější a více obratnější než z originál závažím. Nalepil jsem je vodorovně. pokud budeš kupovat nový originál, tak je nesmysl aby jsi utrácel za ty pádla z Blada. prostě jen zkrať ten originální o 1cm na každé straně.
tak flybar samozřejmě zkrácený mám. Je to jedna z prvních věcí které je potřeba udělat!!!
Závažím mám namísto originálu (0,7g) dané zmenšené niple z kola které mají 0,5g. Je o poznání živější. Zkoušel jsem i menší zátěž, ale to už by se při pořádném manévru převrátil
Stejně se ale při letu dopředu zastavuje!!! Vám to asi nikomu nevadí co? Řeším to tu už pěkně dlouho ale bezúspěšně 
Závažím mám namísto originálu (0,7g) dané zmenšené niple z kola které mají 0,5g. Je o poznání živější. Zkoušel jsem i menší zátěž, ale to už by se při pořádném manévru převrátil
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
řešení je: Blade MCPX nebo Solo 100 3d 
jo přesně - mcpxko je úplně boží. Jsem se do něj zamiloval. Ale je to moc peněz vzhledem k tomu, že s tím kdykoliv člověk třískne a jsou oči pro pláč. Já nikdy modelář nebyl proto mě to asi tak mrzí když se něco stane. S opravama problém nemám, prsty mi fungujou dobře
ale ty prachy. Jsem lakomej modelář a to dohromady moc nejde
Navíc je to moc malé. Byl jsem s kolibříkem venku bylo skoro bezvětří a přesto to bylo malé. A navíc to nelétalo - nebo hodně pomalu. Po mcpx pokukuju už dlouho. Být tak za trojku
Edit: teď koukám na ten solo, ale serva jsou jako u kolibříka bez ložisek
Ale zase to má střídavej motor. Cena v rtfku někde kolem 3,5tis. Měl jste ho někdo??? Je dobrej? Jekej je rozdíl v létání oproti mcpxku??? Díky
Navíc je to moc malé. Byl jsem s kolibříkem venku bylo skoro bezvětří a přesto to bylo malé. A navíc to nelétalo - nebo hodně pomalu. Po mcpx pokukuju už dlouho. Být tak za trojku
Edit: teď koukám na ten solo, ale serva jsou jako u kolibříka bez ložisek
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
je tu o něm vlákno. Taky po něm pomaličku pokukuji. Jenže koníčků je víc, teď jsem sypal do autíček, čeká mě nákup nové vysílačky. tak snad v létě 
viewtopic.php?f=104&t=42900
viewtopic.php?f=104&t=42900
zdravím ked nabijate tie lipo 150mah a 120 mah ake parametre hadzete do nabijačiek? (pokial nemate tie originalne na 2) potrebujem vediet C,A
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
ja do toho cpal zhruba 300mA...ale i tak se to nabijelo dele jak na te original...ale kolem 200-300mA by tomu nemelo ublizit...
hmm ja som teraz skúsil na 150mah dat 0,1A a z 3.5V na 4.2V nabilo za 5 min je to normal?
No teraz mam problém ,že nomarlne zapnem vysielač dam baterku do vrtulniku (spravna polarita) a roztoči sa mi zadna vrtulka a ovladač nereaguje. Aj ked je vysielač vypnuty a dam tam baterku tiez sa toci len zadna vrtulka. Ked vrtulku odpojím vrtulník reaguje normalne resp da sa ovladat hlavny rotor a ked tam zapojím zadnu vrtulu tak sa zase akoby trimre vypnu a roztoci sa zase ta zadna vrtulka ale nereaguje to na nič.