Sab goblin 700
Re: Sab goblin 700
Presne tohle bylo i moje rozhodovani, ale sel jsem do Goblina.Rex uz je ted za nejakych 33tis a kdyz si vezmes, ze by jsi menil regl, kterej casto hori a 3GX, ktery pry taky moc nechodi,tak uz jsi na cene Goblina.
Co se tyce padu, tak bych radsi nepadal. Zadni trubka je celkem ranec, sice tam jsou sroubky,ktery se maji strihnout,ale listy udelaji sve.
Jinak jsem se rozhodoval, ze Rexe ma kde kdo a hlavne Goblin je uplne jina konstrukce,to me na tom laka.
Co se tyce padu, tak bych radsi nepadal. Zadni trubka je celkem ranec, sice tam jsou sroubky,ktery se maji strihnout,ale listy udelaji sve.
Jinak jsem se rozhodoval, ze Rexe ma kde kdo a hlavne Goblin je uplne jina konstrukce,to me na tom laka.
tomasvrx1 píše:Jsem zvědavý co ti kdo poradí. Jsou to dost rozdílné mašiny. Jak vzhledově tak i specifikacemi. Align se hodně zlepšil i v materiálech a podle mne to není špatný stroj. Poslední kity DFC jsou plné ubgradu. Je i cenově výhodný pokud se smíříš s elektronikou která combo Kit obsahuje. Goblin je úplně něco jiného. Takový to stroj si zaslouží kvalitní osazení a cenově se můžeš hravě dostat na dvojnásob comba rexe 700. Protože tento vrtulník byl postavený tak aby mohl dlouhodobě podávat vysoký výkon.Musí tomu také přiměřeně odpovídat elektronika. Nebudu se moc o tom rozepisovat. Je na to hodně názorů a mohl bych taky narazit na opozici.A měla by asi i do určité míry pravdu. Goblin Je jak robustní, tak vládne bezkopromisními materiály a kvalitou. Ceny náhradních dílů tě výjdou možná levněji protože má výborně řešené krash zony. Co se týká konstrukce, tak je to výjmečná heli. Uspořádání serv, geometrií pák deformačních zón. No je toho mnoho což ses dozvěděl ve vlákně.Goblin je i dost návykový vis ztracené případy jako Bozzda, já a i další. Tak na to bacha !! Za mě Goblin. Ale s rexem špatně neuděláš je to dobrý stroj - Takhle jeho možnosti jsou nad schopnosti mnohých znás nebo za sebe i nad moje !!! Neduhy poznají ti lepší z Nás.
Každopádně Tě děkuji za vyčerpávající odpověď a doufám že tu třeba ještě někdo zareaguje.
Nejsem z těch lidí, co budou vlastnit více helin, mám T-Rex450 PRO a jsem s ním spokojen, ale chtěl bych ještě jednu velkou a pořádnou helinu. Proto jsem zavítal na tohle forum a tady to študuji
Píšeš mi tu, že náhradní díly jsou levnější, ale zajímá mě jestli je jich dostatek a hlavně jestli jsou k mání. Víš občas se člověk přehmátne a jde k zemi, buď na ruce a nebo na techniku, tomu se bohužel asi nevyhnem. A kdo nelétá ten nepadá
Ale je pravda jak si napsal, je to specifická mašina, tak to nebudou prodávat za každým rohem..
Za Tebe Goblin, píši si čárku
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
Allesak píše:Presne tohle bylo i moje rozhodovani, ale sel jsem do Goblina.Rex uz je ted za nejakych 33tis a kdyz si vezmes, ze by jsi menil regl, kterej casto hori a 3GX, ktery pry taky moc nechodi,tak uz jsi na cene Goblina.
Ufff jste se tu na mě domluvili né ???
Spektrum DX7
Spektrum DX7
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká náhradních dílů tak v CZ pokud vím tak zatím nejsou. Nebo se pletu Pavle? Do 14 dní by díly měli být doma přinejhorším z Itálie
Třeba To Bozzda doplní.
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
tomasvrx1 píše:Co se týká náhradních dílů tak v CZ pokud vím tak zatím nejsou. Nebo se pletu Pavle? Do 14 dní by díly měli být doma přinejhorším z ItálieTřeba To Bozzda doplní.
Většina dílů je v ČR k dispozici. Díly, které by náhodou nebyly, tak jsou tady raz dva. Čím víc nás bude, tím větší bude i dostupnost dílů, to dá rozum
Co se týče trubky, tak se opravdu oddělí a zachání se. Ano, může se oddělit směrem do listů, ale to se mi stalo jen jednou z 5 pádů. Ostatní 4 pády byla trubka a celý ocas netknutý...
Za mě Goblin. Mám i Rexe 700, ale ten už nějaký ten měsíc leží v koutě.
Proč?
Protože Goblin vypadá úžasné, zní úžasně a nic jsem takového ještě neviděl. Létají oba stroje dobře, ale nejde jen o letový projev, ale taky o pocit a tady Goblin vede na celé čáře. Přál bych ti jej vidět v reálu. Pochopil bys. Odkud jsi?
Jak psali kluci, u Rexe se musí do ceny připočítat hořící regulátor (vyměnit) a bezpádlo, které někomu chodí a někomu ne, takže to je loterie (vyměnit?).
Když už mluvíš o padání, tak tady je taky lehká pomoc. Co takhle bezpádlo HC3-SX? Je tady o tom celé vlákno a kdybys měl nějaký konkrétní dotaz, tak mi napiš SZ.
Naposledy upravil(a) boZZda dne sob 27.10.2012 17:54, celkem upraveno 1 x.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda píše:tomasvrx1 píše:Co se týká náhradních dílů tak v CZ pokud vím tak zatím nejsou. Nebo se pletu Pavle? Do 14 dní by díly měli být doma přinejhorším z ItálieTřeba To Bozzda doplní.
Hlavně že jsem ti to už asi stokrát říkal do telefonu. Většina náhradních dílů je v ČR k dispozici.
Když ne, tak jsou tady raz dva.
....když je to tak s ND, tak si myslím že by mohlo být rozhodnuto
Spektrum DX7
Spektrum DX7
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně že jsem ti to už asi stokrát říkal do telefonu. Většina náhradních dílů je v ČR k dispozici.
Když ne, tak jsou tady raz dva.[/quote]
Ano, říkal, ale na eshopu zatím nejsou vidět!!
Jinak u Pavla (BoZZda) http://www.chilliheli.com
Goblina né jen seženeš, ale dostaneš u něj servis, o kterém se Ti u jiných prodejců může jen zdát!!! Se vším Ti poradí a dá Ti tipy, jak postupovat při stavbě, na co si dát pozor a pokud budeš mít HC3sX, tak Ti z Goblina pomůže udělat stroj, o kterém se ti nezdálo
A to zadarmo. Což by se Ti mohlo hodit
Jestli nemáš zkušenosti. Dost si tím ušetříš jak času, tak peněz
Hlavně je to chlapík, který Tě nastavování i naučí a né, že mu strčíš heli a on to tam nacvaká.
Mě teda dost pomohl!!! A myslím, že né jen mě 
Když ne, tak jsou tady raz dva.[/quote]
Goblina né jen seženeš, ale dostaneš u něj servis, o kterém se Ti u jiných prodejců může jen zdát!!! Se vším Ti poradí a dá Ti tipy, jak postupovat při stavbě, na co si dát pozor a pokud budeš mít HC3sX, tak Ti z Goblina pomůže udělat stroj, o kterém se ti nezdálo
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
tomasvrx1 píše:Hlavně že jsem ti to už asi stokrát říkal do telefonu. Většina náhradních dílů je v ČR k dispozici.
Když ne, tak jsou tady raz dva.
... děkuji moc za cenné info a rady. Určitě se ozvu
Spektrum DX7
Spektrum DX7
tomasvrx1 píše:Ano, říkal, ale na eshopu zatím nejsou vidět!!Jinak u Pavla (BoZZda) http://www.chilliheli.com
Goblina né jen seženeš, ale dostaneš u něj servis, o kterém se Ti u jiných prodejců může jen zdát!!! .....
Podepisuji
to Vasa: pokud nejsi 100% sobestacny a znaly a nechces se ucit vlastnimi chybami, tak ta podpora je k nezaplaceni. Sam jsem ji velice ocenil u HC3 Sx.
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
... dobrých rad je k nezaplacení, tak že s tím budu počítat díky.
Spektrum DX7
Spektrum DX7
U HC3-SX je dobry vedet jak se to nastavuje, protoze co jsem videl, se to musi nastavovat furt 
Allesak píše:U HC3-SX je dobry vedet jak se to nastavuje, protoze co jsem videl, se to musi nastavovat furt
Ale no tak. S tím musím zásadně nesouhlasit.
Krom toho příští týden vyjde nový software, kde budou výchozí hodnoty podle mě a to se nebude muset nastavovat skoro vůbec
BTW HeliCommand má na začátek listopadu více novinek a překvapení
bavarianDemon 3X a 3SX
Allesak píše:U HC3-SX je dobry vedet jak se to nastavuje, protoze co jsem videl, se to musi nastavovat furt
Musím nesouhlasit, mám HCčko od jara a od prvního nastavení jsem na něj ještě našáhl a chodí perfektně.
T 550E, 600EFL PRO HC3-SX,GOBLIN 700 HC3-XTREM
Futaba T8FG SUPER
Futaba T8FG SUPER
krtek2k píše:konečně ????
Nemuzu o tom moc mluvit, ale jednu informaci muzu dat.
HC3-SX cenove i hardwarove zustava stejne. Bude ale novy software a firmware a dle testu to bude stat za to!
Ostatni muzu rici az na zacatku listopadu.
bavarianDemon 3X a 3SX