Chci poděkovat všem zde diskutujícím. Trvalo mi to pár dní, ale zvládl jsem přešíst celé tohle hodně poučné fórum. Koupil jsem si WH před 14 dny a splnil jsem si tak klukovský sen.
Z nedočkavosti jsem šel také hned létat bez předchozích zkušeností -> ulomený čumák a zlomený trup. Také se mi slálil regulátor, tak jsem musel koupit nový (bohužel ještě před čtením tohoto fóra, tak jsem opět koupil "originál" WH). Pro jistotu jsem pořídil simulátor, který mi opravdu hodně pomohl. Začal jsem létat trochu víc a někdy se mi podařilo letět i půl minuty. Mezitím také letadlo přistálo na stromě a zlomil jsem křídlo, takže už fakt vypadá jak poboji

. Největší problém jsem měl s nechutí WH stoupat do výšky - bylo to opačně nasazenou vrtulí.
Nyní už WH létá krásně, naučil jsem se ho seřídit a opravit, kdy je třeba a vydržím ve vzduchu několik minut bez problémů. Mám jediný problém, na který jsem v tomto vlákně nenašel konkrétní odpověď:
Při maximálním přitažení výškovky servo stále vrčí, opačná strana ani směrovka toto nedělá. Píšete tu, že to je problém a může to mít vliv na životnost serva. Co se s tím dá dělat?