Sab goblin 700
Re: sab goblin 700
Do konce listopadu bude speciální cena. Bude to takový ústupek pro aktuální uživatele Goblinů 
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB ti kasle na ustupek.Promotion cena je pro vsechny,i pro ty,co goblina nemaji.Ustupkem bych rozumel neco jako recall na goblina.Majitelum slevu na hlavu.
Takhle je to jen nastavene jen ve prospech SAB,co nejvic toho prodat za co jak nejkratsi dobu....Proto promotion cena..lol..
Takhle je to jen nastavene jen ve prospech SAB,co nejvic toho prodat za co jak nejkratsi dobu....Proto promotion cena..lol..
OK. Spatne jsem se vyjadril...
bavarianDemon 3X a 3SX
MikSyn píše:Nevím co na ježíška ... nechcete mi někdo koupit skreta?
Pro mě už ho má Ježíšek nachystanýho.
Allesak píše:MikSyn píše:Nevím co na ježíška ... nechcete mi někdo koupit skreta?
Pro mě už ho má Ježíšek nachystanýho.
Nepovídej
bavarianDemon 3X a 3SX
Re: Sab goblin 700
A nevá náhodou ježíšek jak to vypadá s Goblinem 500?
kure87 píše:A nevá náhodou ježíšek jak to vypadá s Goblinem 500?
Příští rok bude. Do konce roku chtějí vyjít s 770...
Taky nechci, aby něco zbytečně uspěchali.
Vždyť se na to podívejte. Na začátku roku vydali svůj první vrtulník 700. Chvíli na to vylezli s verzí 630 a do konce roku chtějí 770. Já si myslím, že na první rok této nové firmy toho je až až. Ukažte mi jinou firmu, která má takový tah na bránu a přitom nikdo na kvalitu nemůže říct ani popel. Všechny "dětské nemoci" vyřešili na můj vkus hóódně rychle.
bavarianDemon 3X a 3SX
630 - 700 - 770 , tak asi základ je ten samej , nebo maj jiný kola, jinou hlavu?
Asi největší rozdíl bude v délce řemenu a ocasní trubky , ne?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
boZZda: Nepovídej
Ježíšek o ničem neví
[/quote]
Tak to by si měl teda vzpomenout, protože jestli pod stromečkem nebude, tak počkej Ježíšku.
Tak to by si měl teda vzpomenout, protože jestli pod stromečkem nebude, tak počkej Ježíšku.
krtek2k píše:630 - 700 - 770 , tak asi základ je ten samej , nebo maj jiný kola, jinou hlavu?
630 ma jinou hlavu,stejnej frame,kratsi ocas.770 prekopali uplne.
http://www.google.com/search?q=sab+gobl ... h=546#i=43
Jina canopy,vyssi,vetsi.
http://www.google.com/search?q=sab+gobl ... =546#i=114 (770 frame)
Přesně tak. Nejsou to stejné vrtulníky, ikdyž by se tak mohlo zdát. Právě proto SAB obdivuji jak se do toho vrhli.
bavarianDemon 3X a 3SX
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Tak a mám objednáno
Goblin 700 + HPS že bych se taky konečně dočkal
HURÁÁÁÁ

T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
tomasvrx1 píše:Tak a mám objednánoGoblin 700 + HPS že bych se taky konečně dočkal
![]()
HURÁÁÁÁ
![]()
No konecne!!!!!!!!!!!!:).
Zdravím, ....tady se naděluje Goblin k Ježíšku? Tak to jsem tu správně ?
Po přečtení toho to vlákna, mám na něj také chuť, je to krasavec.
Pánové prosím o radu, chtěl bych si pořídit 700stovku ? Ale nevím jestli Goblina 700 a nebo T-Rex700 DFC, vím že je to i finančně trochu jinde, ale přesto by mě to zajímalo. Co mi poradíte ? Nejsem žádný drtič akrobačky, ale velkou helinu prostě chci. Děkuji.
Pánové prosím o radu, chtěl bych si pořídit 700stovku ? Ale nevím jestli Goblina 700 a nebo T-Rex700 DFC, vím že je to i finančně trochu jinde, ale přesto by mě to zajímalo. Co mi poradíte ? Nejsem žádný drtič akrobačky, ale velkou helinu prostě chci. Děkuji.
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědavý co ti kdo poradí. Jsou to dost rozdílné mašiny. Jak vzhledově tak i specifikacemi. Align se hodně zlepšil i v materiálech a podle mne to není špatný stroj. Poslední kity DFC jsou plné ubgradu. Je i cenově výhodný pokud se smíříš s elektronikou která combo Kit obsahuje. Goblin je úplně něco jiného. Takový to stroj si zaslouží kvalitní osazení a cenově se můžeš hravě dostat na dvojnásob comba rexe 700. Protože tento vrtulník byl postavený tak aby mohl dlouhodobě podávat vysoký výkon.Musí tomu také přiměřeně odpovídat elektronika. Nebudu se moc o tom rozepisovat. Je na to hodně názorů a mohl bych taky narazit na opozici.
A měla by asi i do určité míry pravdu. Goblin Je jak robustní, tak vládne bezkopromisními materiály a kvalitou. Ceny náhradních dílů tě výjdou možná levněji protože má výborně řešené krash zony. Co se týká konstrukce, tak je to výjmečná heli. Uspořádání serv, geometrií pák deformačních zón. No je toho mnoho což ses dozvěděl ve vlákně.Goblin je i dost návykový vis ztracené případy jako Bozzda, já a i další. Tak na to bacha !! Za mě Goblin. Ale s rexem špatně neuděláš je to dobrý stroj - Takhle jeho možnosti jsou nad schopnosti mnohých znás nebo za sebe i nad moje !!! Neduhy poznají ti lepší z Nás. 
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/