Ten asistant jde i pro phantom 3? Já že jen phantom 2.
Jinak mě ještě štve jello ve videu
Nedoporučuji kupovat bazarovku
Není nad to mít štěstí na kauf
ananas píše:
Nedoporučuji kupovat bazarovku![]()
byť je v záruce stejně mě prodávající podvedl protože kryt je měněný za nový takže asi po havárce ikdyž mě třikrát ubezpečoval že není havarovaný. Jako nevím jak zjistit že padl v logách nic není ale letěl 28.12.2015 a potom až 25.3.2016 takže něco ty tři měsíce asi bylo.
ananas píše:Žeby třeba dělal mrtvého brouka?A bohužel nemám kupní smlouvu.
szoteka píše:Prosím o radu
U Phantoma 3 Advanced neumím přijít na to, jak zprovoznit Home. Proste už jsem zkoušel naprosto vše, ale jak dam Home tak po pipani klesne a zastavi tam přesně kde je prostě se jen spustí v aktualní poloze dolu. Nikdy se nevrati na home point. I když o něm ví. Normálně se ukazuje vzdálenost od Home pointu, Zkoušel jsem aplikaci DJI tak Litchi a bez výsledku. Zkoušel jsem být dále od HP a nic. proste jen klesne
ananas píše:Takže ten downgrade v akademii jde jen na RC a to na minimální verzi 1.5.8, níž prostě nedowngraduje a s Phantomem nic neudělal.
ananas píše:No nezvyk, jsem měl jen nazu a ta se jak ratlík netřepala. Tak mi to přišlo divné když Phantom má pokročilejší jednotku. Na to že je to točené za bezvětří to cuká jak v nějakém narazovém větru.