buki píše:Já mám kV 13500, teda alespoň to tam píšou. Jinak mě regl vypíná na baterky a né pozvolně ubírá. Ještě to musím zkusit nastavit.
Aha, to mas pak pravdu, neuvedomil jsem si, ze mas tocivejsi motor
buki píše:Jen se optám, co je řešení nedokonalosti v pilotáži a práce proti mcpx? Nemyslím to nějak špatně, ale fakt nevím co tím myslíš.A docela by mě to fakt zajímalo.Dík
Jde o to, ze mcpx je porad submikro helina se vsemi mouchami. Ma prakticky nulovou setrvacnost, cimz ti eliminuje cas, kdy se skutecne ucis reagovat na vznikle situace. Je to takove bud litas, nebo bouras, ale mezi tim uz neni cas na uceni. Tim nerika, ze neni perfektni na trenink. Naucis se orientace, litat treba kruhy, osmicky a podobne. Vtip je v tom, ze se je nenaucis litat hezky, protoze chyby nevidis. Tohle se pak ucis nanovo, misto abys hned videl, ze tady utikas ze smeru a tamhle padas z osmicky po vrtuli.
Ja ho sam pouzivam jako rozsireni simulatoru, protoze me pady neboli (mimo me evidentni zaliby ve sperkovani do zariveho lesku

). Ale rozhodne ho neberu jako nahradu simu a uz vubec ne jako primarni nastroj k uceni. Je to sice slozita, ale porad, hracka.
mCPx te ke vsemu nauci padat bez rizika a po dlouhe se ti to na vetsim kousku casem vymsti, az mozek prepne do navykleho padaciho rezimu.