RC paragliding.
Re: Klub příznivců RC paraglidingu
Tak sa mi zda že hovoril,že mešlo ubrať plyn.či?
- dub
- Kontaktovat uživatele:
A je vidět, že jsi kutil moc dobře
. Velká pochvala 
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
Re: RC paragliding.
Ano je to obycajny padak. Viem ze to je ina tema ako paraglide, ale hacker mixy tu mate vsetci, tak som chcel vediet, ze ci je ten pohyb v pohode. Dik za rady.
dub píše:A je vidět, že jsi kutil moc dobře. Velká pochvala
inšpirovala ma zdzd ova paní,Dik za inspiraciu.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Téma vůbec neřeš, to je v pohodě. Kde jinde by Ti poradili, když ne tady 
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
johnf56 píše: inšpirovala ma zdzd ova paní,Dik za inspiraciu.
No, tak úplně to není...
Vymyslel jsem to já, ona realizovala. Nicméně pochvalu vyřídím, co kdybych náhodou od ní zase někdy něco potřeboval.
BTW: Že se s tím mnohem lépe pracuje, když můžeš dovnitř z obou stran a oběma rukama najednou?
- old_Mr_Grim
Ještě si tak říkám, proč opustili koncept rozepínání po celé délce zezadu?
Byla tam nějaká zrada, nebo jen "inovace"?
Byla tam nějaká zrada, nebo jen "inovace"?
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Grim
Žádná velká zrada to nebyla, akorát po přidělání ochranného koše a motoru byla tak 1/4 zipu pod košem, který nešel rozepnout. Jo a když chci vyměnit baterku, tak mi ten jezdec zajede pod tu umělou hmotu toho koše a musí se to při tom zapínání dolovat.A při přistání do bláta nebo oranice se ten zip zasí..l hlínou a pak šel hůř rozepínat. Jinak nic.
Žádná velká zrada to nebyla, akorát po přidělání ochranného koše a motoru byla tak 1/4 zipu pod košem, který nešel rozepnout. Jo a když chci vyměnit baterku, tak mi ten jezdec zajede pod tu umělou hmotu toho koše a musí se to při tom zapínání dolovat.A při přistání do bláta nebo oranice se ten zip zasí..l hlínou a pak šel hůř rozepínat. Jinak nic.
- old_Mr_Grim
Aha, to mi nedošlo. To mnohé vysvětluje 
Grim
A dalšia vec je ked to montuješ na trojkolku tak tam ten zip prekaža, lepšie ked je z boku.
A dalšia vec je ked to montuješ na trojkolku tak tam ten zip prekaža, lepšie ked je z boku.
dub píše:A je vidět, že jsi kutil moc dobře. Velká pochvala
Dik za pochvalu.
zdzd píše:Tak zrovna toto není u T12FG žádný problém.
Každý kanál má možnost nastavení průběhu podle křivky. Tak se na jednu pracku napípá konstantní výstup +100% od -100% do 0% výchylky kniplu a od 0% do 100% výchylky kniplu sešup z +100% na -100% výstupu. Na druhou totéž zrcadlově. Podobně i pro výškovku. Pak už jen zbývá výškovku přimixovat do obou pracek v patřičném směru a výsledek oseknout limitem. To musí chodit...
Taky by na to šly ohnout standardní mixy. Třeba křidélka->vztlaky, křidélka->brzdy, křidélka-> výškovka, brzdy->motýl, brzdy->křidélka, motýl, delta...
Pak si jen trochu pohrát s neutrálem, koncovými body a offsetem.
Možností je plno a právě proto by mne zajímalo kudy se kdo dal a co se nejlíp osvědčilo.
Jo, chodí to.
http://www.rcparagliding.cz/viewtopic.php?f=6&t=279
Nečo na pobavenie [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XGBmrLKu2iU[/youtube]
- dub
- Kontaktovat uživatele: