DX6i

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#751 Příspěvek od frantaletec »

Ted jsem to dal do elev,měl jsem to na aux,proto to nešlo.Už to jde,ale na výškovku jdou serva každý jinam jako na křidélka.
frantaletec
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#752 Příspěvek od Bizon »

Pohraj si s reverzama... A jestli nepůjde žádná kombinace tak prohoď serva v příjmači.
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#753 Příspěvek od frantaletec »

Tak teda funguje to,ale výškovka se chová jako křidélka a křidélka jako výškovka jak to přehodit.Serva jsem přehazoval,je to stejný,ted zkusím ty reverzy.
frantaletec
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#754 Příspěvek od frantaletec »

Hurá,už to jde,bylo to těma reverzama,takže dík a nezlob se,že jsem otravoval.To víš ještě jsem to nepoužíval,ale hlavně abych si to vše zapamatoval pro příště,zdravím Franta. :D :D :D
frantaletec
Yopi

#755 Příspěvek od Yopi »

Na první stránku jsem přidal další úpravy a vylepšení.
Naházejte sem i ty vaše :-)
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Vesley

#756 Příspěvek od Vesley »

No, tak to je dost hustyyy, to bych urcite nedokazal, ale ta nabijecka by se mi fakt taky hodila. Prosimte jak jsi to udelal? Kde jsi ji sehnal?
Yopi

#757 Příspěvek od Yopi »

Tu elektroniku nabijecky sem vybrakoval z originalni nabijecky co jsem koupil s letadlem MicroSukhoi SU-26 XP. Jinak doma mam tu ctyrportovou Celectru z BLade mSR a tohle v te vysilacce vyuzivam sem tam, kdyz se lety protahnou a ja nemam kde nabit. Ale hodi se to.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Alli25
Kontaktovat uživatele:

Re: Spektrum DX6i

#758 Příspěvek od Alli25 »

Zdravim, vcera se mi stala takova divna vec
Zapnul jsem vysilacku a ona zacala pipat a blikala BIND. Neslo s ni delat vubec nic. Nekolikrat jsem ji zapl o ona porad nechtela nabehnout. A kdyz jsem si donesl bindovaci konektor, tak se asi lekla a naskocila. Nema s tim nekdo zkusenost? Pokud si dobre vzpominam, tak i kdyz nebyla sparovana, stejne ji sko zapnout a nabehnout do menu nebo se pletu? uz je to dlouho co jsem ji paroval
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
shumi

#759 Příspěvek od shumi »

Zdravím,nechá se spárovat vysílačka DX6i(X) s přijímačem HK orange,někde se tu psalo že možná ne,proto se ptám přesněji díky
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#760 Příspěvek od BOBIKA »

ahoj¨,nechá se to spárovat,není stím žádný problém,musí to být ty oranžové příjmače
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
cabincrew

#761 Příspěvek od cabincrew »

caute,

dajte mi zopar rad chalani.

Kupil som si trex 250. je zalietany a komplet, len bez prijimaca.

Takisto mam DX6i plus oranzove prijimace.

Som absolutny amater. Prijimac si osadim do heli, pozapajam. A? :)

Nemam sajnu co z tym dalej, napiste mi prosim postup, radsej si necham poradit ako to pokaslat hned na zaciatku.

DAKUJEM
zablabla

#762 Příspěvek od zablabla »

cabincrew píše:caute,
dajte mi zopar rad chalani.
Kupil som si trex 250. je zalietany a komplet, len bez prijimaca.
Takisto mam DX6i plus oranzove prijimace.
Som absolutny amater. Prijimac si osadim do heli, pozapajam. A? :)
Nemam sajnu co z tym dalej, napiste mi prosim postup, radsej si necham poradit ako to pokaslat hned na zaciatku.
DAKUJEM

1 Dali Ti k tomu i manuály ? pokud ne tak bych Ti radil si je vyžádat, nebo třeba zkusit postahovat z internetu. Bez toho bych já osobně ta tu heli vůbec nesahal.
2 bych si ty manuály přečetl - nevadí, že všemu hned nebudeš úplně rozumět.
3 je potřeba spárovat přijímač s vysílačem - Odpojit motor, regulátor do kanálu plynu ( asi 3 nebo THRO) bindovací spojku, zapnout napájení heli a stisknout přepínač TRAINER a spustit vysílač. Na displeji bude blikat BIND. - Pustit přepínač a na přijímaci musíč poznat změnu na led - Přestane blikat a svítí trvale, nebo změní barvu. - Vypnout přijímač a vytáhnout bindovací spojku. vypnout vysílač.
4 připojit jedno servo (poud máš volné, nebo jedno z cykliky) do přijímače třeba do kanálu ELEV
5 zapnout vysílač, zapnout přijímač a zkusit jestli servo reaguje ( pohybem páčky výškovky)

Až se Ti tohle povede a budeš mít zájem tak můžeme pokračovat. V žádném případě to není o tom, že do přijímače nastrkáš konektory a heli bude lítat.

Pokud ale nemáš vůbec žádné zkušenosti, je nejlépe si najít někoho kdo má zkušenosti Ti s tím přímo pomohl.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
vylizplech

#763 Příspěvek od vylizplech »

ahoj,chci se zeptat jak a nač fungují DR:COMBI(dvoje výchylky),přiřadil jsem k tomu ailerton(křidélka) a nic se nezměnilo,nemám špatný vysílač?
zablabla

#764 Příspěvek od zablabla »

vylizplech píše:ahoj,chci se zeptat jak a nač fungují DR:COMBI(dvoje výchylky),přiřadil jsem k tomu ailerton(křidélka) a nic se nezměnilo,nemám špatný vysílač?

- ty dvojí výchylky musíš nastavit. Defaultně jsou obě hofnoty přednastaveny na 100%, takže pokud nedáš na jednotlivé pozice přepínače rozdílné hodnoty, tak se opravdu nic neděje.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
cabincrew

#765 Příspěvek od cabincrew »

zablabla, dakujem, presne to som potreboval, pekne po lopate. Heli mam uz doma, pozajtra mi pride spectrum.
Vazim si tvojej pomoci. Hned ako prelusknem to co si mi napisal a urobim to, ti sem znova napisem.

Zatial
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“