DX6i
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
Tu elektroniku nabijecky sem vybrakoval z originalni nabijecky co jsem koupil s letadlem MicroSukhoi SU-26 XP. Jinak doma mam tu ctyrportovou Celectru z BLade mSR a tohle v te vysilacce vyuzivam sem tam, kdyz se lety protahnou a ja nemam kde nabit. Ale hodi se to.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Re: Spektrum DX6i
Zdravim, vcera se mi stala takova divna vec
Zapnul jsem vysilacku a ona zacala pipat a blikala BIND. Neslo s ni delat vubec nic. Nekolikrat jsem ji zapl o ona porad nechtela nabehnout. A kdyz jsem si donesl bindovaci konektor, tak se asi lekla a naskocila. Nema s tim nekdo zkusenost? Pokud si dobre vzpominam, tak i kdyz nebyla sparovana, stejne ji sko zapnout a nabehnout do menu nebo se pletu? uz je to dlouho co jsem ji paroval
Zapnul jsem vysilacku a ona zacala pipat a blikala BIND. Neslo s ni delat vubec nic. Nekolikrat jsem ji zapl o ona porad nechtela nabehnout. A kdyz jsem si donesl bindovaci konektor, tak se asi lekla a naskocila. Nema s tim nekdo zkusenost? Pokud si dobre vzpominam, tak i kdyz nebyla sparovana, stejne ji sko zapnout a nabehnout do menu nebo se pletu? uz je to dlouho co jsem ji paroval
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
Spektrum DX6i - Phoenix 4
Zdravím,nechá se spárovat vysílačka DX6i(X) s přijímačem HK orange,někde se tu psalo že možná ne,proto se ptám přesněji díky
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj¨,nechá se to spárovat,není stím žádný problém,musí to být ty oranžové příjmače
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
caute,
dajte mi zopar rad chalani.
Kupil som si trex 250. je zalietany a komplet, len bez prijimaca.
Takisto mam DX6i plus oranzove prijimace.
Som absolutny amater. Prijimac si osadim do heli, pozapajam. A?
Nemam sajnu co z tym dalej, napiste mi prosim postup, radsej si necham poradit ako to pokaslat hned na zaciatku.
DAKUJEM
Nemam sajnu co z tym dalej, napiste mi prosim postup, radsej si necham poradit ako to pokaslat hned na zaciatku.
DAKUJEM
cabincrew píše:caute,
DAKUJEM
1 Dali Ti k tomu i manuály ? pokud ne tak bych Ti radil si je vyžádat, nebo třeba zkusit postahovat z internetu. Bez toho bych já osobně ta tu heli vůbec nesahal.
2 bych si ty manuály přečetl - nevadí, že všemu hned nebudeš úplně rozumět.
3 je potřeba spárovat přijímač s vysílačem - Odpojit motor, regulátor do kanálu plynu ( asi 3 nebo THRO) bindovací spojku, zapnout napájení heli a stisknout přepínač TRAINER a spustit vysílač. Na displeji bude blikat BIND. - Pustit přepínač a na přijímaci musíč poznat změnu na led - Přestane blikat a svítí trvale, nebo změní barvu. - Vypnout přijímač a vytáhnout bindovací spojku. vypnout vysílač.
4 připojit jedno servo (poud máš volné, nebo jedno z cykliky) do přijímače třeba do kanálu ELEV
5 zapnout vysílač, zapnout přijímač a zkusit jestli servo reaguje ( pohybem páčky výškovky)
Až se Ti tohle povede a budeš mít zájem tak můžeme pokračovat. V žádném případě to není o tom, že do přijímače nastrkáš konektory a heli bude lítat.
Pokud ale nemáš vůbec žádné zkušenosti, je nejlépe si najít někoho kdo má zkušenosti Ti s tím přímo pomohl.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
- vylizplech
ahoj,chci se zeptat jak a nač fungují DR:COMBI(dvoje výchylky),přiřadil jsem k tomu ailerton(křidélka) a nic se nezměnilo,nemám špatný vysílač?
vylizplech píše:ahoj,chci se zeptat jak a nač fungují DR:COMBI(dvoje výchylky),přiřadil jsem k tomu ailerton(křidélka) a nic se nezměnilo,nemám špatný vysílač?
- ty dvojí výchylky musíš nastavit. Defaultně jsou obě hofnoty přednastaveny na 100%, takže pokud nedáš na jednotlivé pozice přepínače rozdílné hodnoty, tak se opravdu nic neděje.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
zablabla, dakujem, presne to som potreboval, pekne po lopate. Heli mam uz doma, pozajtra mi pride spectrum.
Vazim si tvojej pomoci. Hned ako prelusknem to co si mi napisal a urobim to, ti sem znova napisem.
Zatial
Vazim si tvojej pomoci. Hned ako prelusknem to co si mi napisal a urobim to, ti sem znova napisem.
Zatial