VOLCANO
Re: VOLCANO
Tak to je zase moje Volcano, k pohonu sem použil AXI 41 20 14 a pětičlánek, stoupá to tak 35 až 40 stupňů, nic moc ale bohatě to stačí.
Je to krásný pohodový éro a ze startovacího vozíku je to balada. 
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
A jakej máš startovací vozík, už o něm uvažuju dlouho, jeden mám ale ten mi nevyhovuje tak radši hážu z ruky, chci si udělat vlastní konstrukci, něco jednoduchýho ale aby to šlo z trávy.
nebo NE tak hezký startovací vozíke je zde
viewtopic.php?f=118&t=56218&start=90
A tady jsem konečně našel start mého krásného VOLCANA.
Už má jinýho pána. Zůstal mi jenom ten krásný vozík.
A tady jsem konečně našel start mého krásného VOLCANA.
Ja blbec som ho dal preč. To bola chyba, ale už nič nenarobím. Opatruj si svoje Volcano, pretože má fakt nádherný letový prejav. Teraz neviem, čím ho nahradím.
Ve stavebninách chtěl střešní betonovou tašku Tondach. Když s ní mrskneš,tak letový projev to má stejný jako Volcano

Hihihi i to přistání je stejné

Hihihi i to přistání je stejné
kovaco píše:Ja blbec som ho dal preč. To bola chyba, ale už nič nenarobím. Opatruj si svoje Volcano, pretože má fakt nádherný letový prejav. Teraz neviem, čím ho nahradím.
Nebreč, tohle nahradíš čímkoliv. Ten vozík je krásný, ale startovat z vozíku Volcano je dost potupa
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
No, ten start to bylo spíše podráždění kluků kolem. Původně jsem si ho pořídil na kapku větší mašinku, ale to bude až příští rok, asi.