Bezpádlo BeastX Microbeast
- Vladimir7
- Kontaktovat uživatele:
gamer007 píše:Múže někdo srovnat s DS410M servama? Říkal jsem si, že když koupim Align tak udělám nejlíp. Nebudou ty MKSka pro bezpádlo lepší?
Používám MKS530 v 450pro a MKS545 v Riccovi jak píše Madbox serva jsou bez vůle. Align řada 410 i M, trpí značnými vůlemi, které se při provozu s FBL zvětšují, a následkem těchto vůlí a snaze FBL toto eliminovat odejdou do věčných lovišť. Na MKS jsem přešel po 3 shořelém servu 410M (vydřené dráhy poťáků) a teď nevím že nějaká serva v helinách jsou. Rozhodně dobrá volba.
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar
Jinak jsem do loga musel dát dočasně BEASTa, protože venku je krásně a vbar je na reklamaci. Odešla stabilizace v ose výškovky, bylo hustý s tím přistát a nerozbít to..
beast vs. vbar :
Vbar 5.1 je zase o kus hravější , a takovej uvolněnější.
Beast je super , sice to není úplně ono na kolektivu, a je to jiný.
Ale rozhodně to není 2x horší, čili poměr cena/výkon jednoznačně hraje pro BEAST.

beast vs. vbar :
Vbar 5.1 je zase o kus hravější , a takovej uvolněnější.
Beast je super , sice to není úplně ono na kolektivu, a je to jiný.
Ale rozhodně to není 2x horší, čili poměr cena/výkon jednoznačně hraje pro BEAST.

Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- Kenny McCormick
tak to si mal brat MKS DS95, SUPER extra rychle, silne, a na vrtulku je este rychlejsia verziakrtek2k píše:Když já jsem na rychlost serv cykliky strašně zmlsanej. V logu mám 0,07s/60 a v protosu 0,08s/60. Ale s tím swarmem se nedalo ty MKSka nevzít, za 1200,- tři seva a nějaký 325listy na zkoušku.
Ale cena je niekde inde, ale nie az tak uplne. Okolo 65usd kus.
Ekvivalent v tejto triede mikroserv sila/rychlost som nenasiel. Snad su aj take dobre ako o nich pisu...
Specifikacia je priam zarazajuca a myslim ze su HV. Zagooglite...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Tak dnes jsem zkusil verzi 2, vsechno funguje v pohode, lita to. Ale problem s vrtulkou stale nevyresen.
Zkusil jsem menit vzdalenost cepu na pace vrtulkoveho serva, cim bliz tim je to horsi. Kdyz delam pitch pump tak vrtulka ustreluje porad do prava, cim vyssi citlivost, tim je to lepsi, ale u 75% uz citim vibrace (otaceni neni tak plynule). Zmena heading lock parametru taky nic moc nepomaha.
Vrtulkove servo je DS520 na 333Hz .. Nema nekdo nejaky napad ?
Zkusil jsem menit vzdalenost cepu na pace vrtulkoveho serva, cim bliz tim je to horsi. Kdyz delam pitch pump tak vrtulka ustreluje porad do prava, cim vyssi citlivost, tim je to lepsi, ale u 75% uz citim vibrace (otaceni neni tak plynule). Zmena heading lock parametru taky nic moc nepomaha.
Vrtulkove servo je DS520 na 333Hz .. Nema nekdo nejaky napad ?
Spirit System
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:DS95 už mám očmuchaný, ale ta cena? Přehnaný. Až přijdou nějaký premie, tak po nich asi určitě sáhnu, ale zatím není na rozhazování.
http://www.youtube.com/watch?v=r_0H1ah4k58
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jěště nekdo měl zájem o levnější DS530, tak jsem založil nový swarm. Nakonec když to Vladimir7 a Mad_Box píšou, tak jsem asi s DS410M prohloupil. Nabídnu je nový někomu na pádlovku, nebo 250tka bude mít vánoce
...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Kdyby jěště nekdo měl zájem o levnější DS530, tak jsem založil nový swarm. Nakonec když to Vladimir7 a Mad_Box píšou, tak jsem asi s DS410M prohloupil. Nabídnu je nový někomu na pádlovku, nebo 250tka bude mít vánoce...
Sorry, asi jsem 100let za opicema, ale co je to ten SWARM?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB