FrSky Tandem X18
Re: FrSky Tandem X18
Kluci je tady někdo ochotný s okolí Okresu Příbram nebo na trase Příbram Ostrava ukázat mi tu X18?.Mám kolem sebe samé X20,ale úplně nesouzním s tou váhou,držení palcové asi dobré,ale ještě bych raději vzal do ruky tu X18.Tím že mi prošlo rukama asi pět DS 12 tak je mi ta X18 bližší.
Děkuji
Děkuji
-
HONZIK 22
Jak to ,ze ti proslo rukama 5 DS 12?Nestacila jen jedna ? 
Jak se tady píše o špatné čitelnosti u X18,vždyt DS 12 má dle parametru horší rozlišení a čitelnost je uplně na pohodu i na slunci v kombinaci barev bílá/černá a ovládání jednou rukou resp.ovládací prvky pouze na jedné straně to mohli ti kluci také okopčit (nejsem fanoušek dot.displeje) a to řešení jeti mi prostě sedí
To je ten Ethos tak zhuštěný nebo jak to napsat,že o tom tady majitele X18 referují
A umí ten systém v textu háčky čárky?
Zatím jsem žádnou nabídku na prohlídku neobdržel

Děkuji
To je ten Ethos tak zhuštěný nebo jak to napsat,že o tom tady majitele X18 referují
A umí ten systém v textu háčky čárky?
Zatím jsem žádnou nabídku na prohlídku neobdržel
Děkuji
Tak jsem tu X18S nakonec naslepo objednal na test a porovnání s DS 12,pokud mi nesedne tak bude do týdne na prodej za slušnou cenu

Tak dej potom vědět, jak ti to v porovnání s DS 12 přijde, chtěl bych něčím nahradit první verzi X9D a X18S mi tomu přišla nejbližší. Nejvíc se ale děsím toho, že tam nejde OpenTX.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
DidaJI píše:Nejvíc se ale děsím toho, že tam nejde OpenTX.
Toho sa neboj. Zvykneš si rýchlo. Zažil som si to a teraz by Ethos za OTX nemenil.
FrSky Tandem X20
DidaJI píše:Tak dej potom vědět, jak ti to v porovnání s DS 12 přijde, chtěl bych něčím nahradit první verzi X9D a X18S mi tomu přišla nejbližší. Nejvíc se ale děsím toho, že tam nejde OpenTX.
No nakonec ještě vyčkávám ale mám pujčenou X20 a i díky Jurajovi tady s fora stím zatím uspěšně bojuji
Musím říct že je potřeba se uplně oprostit od open tx,na druhou stranu je pro mě i u té x20 ta čitelnost né uplně dobrá prostě malá písmne,neumím si představit jak to vypadá u té x18 a nakonec bych asi vybral tu dvacítku.Ta váha je dost zná,alet žít se stím dá.U té Jeti je ta čitelnost o dost lepší než u X20 a to má horší rozlišení a malý displej Je to samozřejmě tou strukturou menu u jeti to není tak přeplácané a celkově je to prostě přehlednější/čistější což samozřejmě nemusí každému vyhovovat jde jen o můj názor
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Prosim máte někdo zkušenost s modulem iRange IRX4 LITE 2.4GHz multiprotokol,v tomto rádiu? Jde mi o to zda sním fungují dvoumotorové micro modely od E-flite A10 nebo twin otter.
A ještě jeden dotaz
Když simuluji na sucho v rádiu ten modul který ještě nemám,dám externí ppm tak mi to vůbec nenabízí párování ani výběr čipu,myslím že u x20 to šlo.
Děkuji za případnou radu
A ještě jeden dotaz
Když simuluji na sucho v rádiu ten modul který ještě nemám,dám externí ppm tak mi to vůbec nenabízí párování ani výběr čipu,myslím že u x20 to šlo.
Děkuji za případnou radu
Kdyby se náhodou našel nějaký ne/šťastník jako já co má X18V1 s gyrem tak Frsky v Ethos 1.5 ukončilo podporu pro gyroskop.Důvodem bylo že to mátlo uživatele.Ovšem v Ethos 1.5.5 je vše zpět tak jak bylo před verzí 1.5.Tedy pro X18 včetně gyra.Důvodem bylo asi že uživatelé byli zmatení.
Konec hlášení.
Ian udělal mini recenzi na X18S.Jako bonus jsou ve videu záběry ze spektráku kde je pěkně vidět Tandem 2.4Ghz/900Mhz.
[youtu_be]http://youtu.be/sJ-LwGSo7k8[/youtu_be]
[youtu_be]http://youtu.be/sJ-LwGSo7k8[/youtu_be]