macil píše:Problém graup15 bol v tom, že kúpil FrSky a pritom chcel Futabu. Len si to pred kúpou akosi neuvedomil.
Ale Dalibor už Futabu má roky, predtým Multiplesk a Graupner... Toš tak
macil píše:Problém graup15 bol v tom, že kúpil FrSky a pritom chcel Futabu. Len si to pred kúpou akosi neuvedomil.
ddano007 píše:Povedz kde, aspoň sa niečo nové dozvieme
LV píše:Ale Dalibor už Futabu má roky, predtým Multiplesk a Graupner... Toš tak
Androxx píše: OK, netvrdím, že je to problém všech, je to moje subjektivní hodnocení. Za mě:
...
hanyking píše:Vybral jsem FrSky Taranis Q X7 a jako příjmač do letadla tohle FrSky G-RX8. mě to bude na elektrovětroně stačit. Budu chodit jen na louky a kroužit termiku ve vektoru 3000 nebo něčím podobným. Dosah to má asi stejný jako jiné vysilače.
Teď jen váhám jestli má smysl kupovat verzi S nebo stačí v základu. Přidaná hodnota co využiju jsou tam jen ty kniply.Takže asi zůstanu u té základní verze za 3litry. Odpověděl jsem si
hanyking píše:Vybral jsem FrSky Taranis Q X7 a jako příjmač do letadla tohle FrSky G-RX8. mě to bude na elektrovětroně stačit. Budu chodit jen na louky a kroužit termiku ve vektoru 3000 nebo něčím podobným. Dosah to má asi stejný jako jiné vysilače.
Teď jen váhám jestli má smysl kupovat verzi S nebo stačí v základu. Přidaná hodnota co využiju jsou tam jen ty kniply.Takže asi zůstanu u té základní verze za 3litry. Odpověděl jsem si
Vybral sis za málo peněz hodně muziky. Osobně souhlasím... Hallovy senzory za dva litry navíc nech fajnšmekrůmhanyking píše:Vybral jsem FrSky Taranis Q X7 a jako příjmač do letadla tohle FrSky G-RX8. mě to bude na elektrovětroně stačit. Budu chodit jen na louky a kroužit termiku ve vektoru 3000 nebo něčím podobným. Dosah to má asi stejný jako jiné vysilače.