Workshop Veka - byl by zájem?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wisiwig

Re: Workshop Veka - byl by zájem?

#76 Příspěvek od wisiwig »

připsal jsem se na další termín(zatím nespecifikovaný) do registrační tabulky
27.2. nemůžu, ale přidal jsem soukr. komentář, takže jasné...další termín můžu
petrno

#77 Příspěvek od petrno »

tak nakonec se to dává nějak dohromady - problém byl pro víc lidí s termínem.
Myslím, že se na mě nikdo nebude zlobit, když odtajním, že se přihlásili na nový termín tyto pánové :
HLA, Jio, X-Blade, BA2506, Wisiwig a já - dohromady zatím 6 zájemců
Termín - zatím předběžně - navrhuji, abych to zase moc neuspěchal - co třeba 9.4. (dubna ! ) ?
Dejte mi prosím na petrnvk@seznam.cz info že je termín OK, plný jméno, pro jistotu telefon. A prosím na ten seznam.cz - tam se mi to lépe třídí a archivuje.
Pokud si mezi sebou tento termín schválíme - vydám ho do kalendáře i pro ostatní, kteří zatím váhají, či si toho nevšimli.
Děkuji, Petr
petrno

#78 Příspěvek od petrno »

petrno píše:tak nakonec se to dává nějak dohromady - problém byl pro víc lidí s termínem.
Myslím, že se na mě nikdo nebude zlobit, když odtajním, že se přihlásili na nový termín tyto pánové :
HLA, Jio, X-Blade, BA2506, Wisiwig a já - dohromady zatím 6 zájemců
Termín - zatím předběžně - navrhuji, abych to zase moc neuspěchal - co třeba 9.4. (dubna ! ) ?
Dejte mi prosím na petrnvk@seznam.cz info že je termín OK, plný jméno, pro jistotu telefon. A prosím na ten seznam.cz - tam se mi to lépe třídí a archivuje.
Pokud si mezi sebou tento termín schválíme - vydám ho do kalendáře i pro ostatní, kteří zatím váhají, či si toho nevšimli.
Děkuji, Petr

připomínám se, jsou zhruba ještě dvě volný místa :-)
Petr
master_raa
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od master_raa »

V ramci pracovni vytizenosti nemam sanci ted minimalne 1/2 roku nekde jezdit, ale udelat videa + placeny vstup by bylo super. Pokud by se to udelalo systemem napriklad priprava - teda tipy jak a z ceho si vyrobit vyvevu, nebo kde za rozumny peniz koupit. Dalsi chemie a material. Dalsi treba vyroba sablon a na co si dat bacha. A posledni treba postupy pri vakuovani + treba vystuze, tipy atd. Sice se da googlit a hledat, jenze net je plny ruznych mnohdy protichudnych odkazu. Neco se da delat vice zpusoby, ale ne vzdy se da vse kombinovat se vsim. Takze by to bylo super i pro nas strojare amatery.
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html
petrno

#80 Příspěvek od petrno »

Vážení,
připomínám, že 9.4. bude u Petera workshop - jedno ( dvě ?) místa by se ještě našla. Tak neváhejte.
S pozdravem
Petr
vladimir32

#81 Příspěvek od vladimir32 »

petrno píše:Vážení,
připomínám, že 9.4. bude u Petera workshop - jedno ( dvě ?) místa by se ještě našla. Tak neváhejte.
S pozdravem
Petr

Kde se mám přihlásit ?
soucek.tomi

#82 Příspěvek od soucek.tomi »

Dneska jsem mluvile s Peterem - rád bych se přihlásil - jak to mám učinit ?
petrno

#83 Příspěvek od petrno »

Tak, a jsme plný :-)
Pokud byl i nadále zájem, musí to někdo začít organizovat.
Jestli můžu poradit - zavolat Peterovi a domluvit s ním další termín ( ne moc brzo, z vlastní zkušenost, kdy jsem byl příliš zbrklý vím, že to chce nechat tak 2 měsíce pauzu, jinak se nikdo nepřihlásí), potom to dát jako akci o kalendáře a i do tohoto vlákna.
A v tomto vláknu to jednou za čtrnáct dní připomínat :-) ( lidi čtou jenom čerstvé příspěvky).
Takže přeji úspěch
S pozdravem
Petr
Papir
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Papir »

Tak se mi nakonec vakuováním a laminací podařilo dotáhnout do úspěšného konce moje Django. A musím se pochválit, vypadá to i slušně :mrgreen:
u mne: https://www.facebook.com/vladimir.papirnik.1
nebo pro ty to nemají FB na klubové stránce : https://www.facebook.com/Spolek-p%C5%99 ... 396232887/
Peter díky za rady.
Papíra
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
mirek100
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od mirek100 »

Papir píše:Tak se mi nakonec vakuováním a laminací podařilo dotáhnout do úspěšného konce moje Django. A musím se pochválit, vypadá to i slušně ...

Vypadá to moc dobře. Já zatím tak daleko nejsem. Chystám se založit samostatné vlákno na stavbu RCEV, ale zatím sbírám fotky při stavbě a dělám si poznámky.
Papir
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Papir »

mirek100 píše:Vypadá to moc dobře. Já zatím tak daleko nejsem. Chystám se založit samostatné vlákno na stavbu RCEV, ale zatím sbírám fotky při stavbě a dělám si poznámky.

Tak já to taky neudělal na první pokus. Na prvním křídle jsem dělal "zátěžovou" zkoušku - na stole podepřít a nakládat do prasknutí, druhé křídlo je to na fotkách, další a další křídla jsou ještě o chlup jiné - lepší. To samé s formou na gondolu, gondolou samotnou a trubkou. Taky to nešlo na první pokus, ale teď spokojenost. Až budeš mít vlákno, rád se podívám.
Papíra
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
vladimir32

#87 Příspěvek od vladimir32 »

Chtěl bych tímto poděkovat za příjemně strávenou deštivou sobotu. Peter je neskutečnou studnicí rad a návodů na všechno možné a nemožné . Pod jeho rukami vzniká nespočet různých až nemožných výrobků. Na semináři se nám pokusil několik základních věcí ukázat vysvětlit a taky prakticky vyzkoušet . Z pohledu laika to vše vypadá jednoduše. Což není pravda jen zával informací o materiálech a jejich použití budu přebírat hodně dlouho .
Díky Peterovi už ,ale vím co kde hledat a na co použít a jak a proč .

Moc díky . :wink:

Ps: Naše otázky ti musely občas stavět vlasy na hlavě ,ale mě učily když něco nevíš tak se zeptej . :lol:
Laďa
jio

#88 Příspěvek od jio »

Není co dodat. Dobře jsi to napsal.
serfar30

#89 Příspěvek od serfar30 »

rád bych se přidal na další akci
T rex 600efl --FUTABA Agusta A109
veka1
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od veka1 »

serfar30 píše:rád bych se přidal na další akci

odpoved jsem napsal zde: viewtopic.php?f=113&t=42855&start=360

Ke klidne si to vsak zorganizujte v jakemkoli vlaknu a pak dejte vedet co a jak jste poresili, abych se podle toho zaridil. :wink:

veka1
Odpovědět

Zpět na „Dílna“