Workshop Veka - byl by zájem?
Re: Workshop Veka - byl by zájem?
připsal jsem se na další termín(zatím nespecifikovaný) do registrační tabulky
27.2. nemůžu, ale přidal jsem soukr. komentář, takže jasné...další termín můžu
27.2. nemůžu, ale přidal jsem soukr. komentář, takže jasné...další termín můžu
tak nakonec se to dává nějak dohromady - problém byl pro víc lidí s termínem.
Myslím, že se na mě nikdo nebude zlobit, když odtajním, že se přihlásili na nový termín tyto pánové :
HLA, Jio, X-Blade, BA2506, Wisiwig a já - dohromady zatím 6 zájemců
Termín - zatím předběžně - navrhuji, abych to zase moc neuspěchal - co třeba 9.4. (dubna ! ) ?
Dejte mi prosím na petrnvk@seznam.cz info že je termín OK, plný jméno, pro jistotu telefon. A prosím na ten seznam.cz - tam se mi to lépe třídí a archivuje.
Pokud si mezi sebou tento termín schválíme - vydám ho do kalendáře i pro ostatní, kteří zatím váhají, či si toho nevšimli.
Děkuji, Petr
Myslím, že se na mě nikdo nebude zlobit, když odtajním, že se přihlásili na nový termín tyto pánové :
Termín - zatím předběžně - navrhuji, abych to zase moc neuspěchal - co třeba 9.4. (dubna ! ) ?
Dejte mi prosím na petrnvk@seznam.cz info že je termín OK, plný jméno, pro jistotu telefon. A prosím na ten seznam.cz - tam se mi to lépe třídí a archivuje.
Pokud si mezi sebou tento termín schválíme - vydám ho do kalendáře i pro ostatní, kteří zatím váhají, či si toho nevšimli.
Děkuji, Petr
petrno píše:tak nakonec se to dává nějak dohromady - problém byl pro víc lidí s termínem.
Děkuji, Petr
připomínám se, jsou zhruba ještě dvě volný místa
Petr
- master_raa
- Kontaktovat uživatele:
V ramci pracovni vytizenosti nemam sanci ted minimalne 1/2 roku nekde jezdit, ale udelat videa + placeny vstup by bylo super. Pokud by se to udelalo systemem napriklad priprava - teda tipy jak a z ceho si vyrobit vyvevu, nebo kde za rozumny peniz koupit. Dalsi chemie a material. Dalsi treba vyroba sablon a na co si dat bacha. A posledni treba postupy pri vakuovani + treba vystuze, tipy atd. Sice se da googlit a hledat, jenze net je plny ruznych mnohdy protichudnych odkazu. Neco se da delat vice zpusoby, ale ne vzdy se da vse kombinovat se vsim. Takze by to bylo super i pro nas strojare amatery.
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html
Vážení,
připomínám, že 9.4. bude u Petera workshop - jedno ( dvě ?) místa by se ještě našla. Tak neváhejte.
S pozdravem
Petr
připomínám, že 9.4. bude u Petera workshop - jedno ( dvě ?) místa by se ještě našla. Tak neváhejte.
S pozdravem
Petr
-
vladimir32
petrno píše:Vážení,
S pozdravem
Petr
Kde se mám přihlásit ?
-
soucek.tomi
Dneska jsem mluvile s Peterem - rád bych se přihlásil - jak to mám učinit ?
Tak, a jsme plný 
Pokud byl i nadále zájem, musí to někdo začít organizovat.
Jestli můžu poradit - zavolat Peterovi a domluvit s ním další termín ( ne moc brzo, z vlastní zkušenost, kdy jsem byl příliš zbrklý vím, že to chce nechat tak 2 měsíce pauzu, jinak se nikdo nepřihlásí), potom to dát jako akci o kalendáře a i do tohoto vlákna.
A v tomto vláknu to jednou za čtrnáct dní připomínat
( lidi čtou jenom čerstvé příspěvky).
Takže přeji úspěch
S pozdravem
Petr
Pokud byl i nadále zájem, musí to někdo začít organizovat.
Jestli můžu poradit - zavolat Peterovi a domluvit s ním další termín ( ne moc brzo, z vlastní zkušenost, kdy jsem byl příliš zbrklý vím, že to chce nechat tak 2 měsíce pauzu, jinak se nikdo nepřihlásí), potom to dát jako akci o kalendáře a i do tohoto vlákna.
A v tomto vláknu to jednou za čtrnáct dní připomínat
Takže přeji úspěch
S pozdravem
Petr
Tak se mi nakonec vakuováním a laminací podařilo dotáhnout do úspěšného konce moje Django. A musím se pochválit, vypadá to i slušně
u mne: https://www.facebook.com/vladimir.papirnik.1
nebo pro ty to nemají FB na klubové stránce : https://www.facebook.com/Spolek-p%C5%99 ... 396232887/
Peter díky za rady.
Papíra
u mne: https://www.facebook.com/vladimir.papirnik.1
nebo pro ty to nemají FB na klubové stránce : https://www.facebook.com/Spolek-p%C5%99 ... 396232887/
Peter díky za rady.
Papíra
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
Papir píše:Tak se mi nakonec vakuováním a laminací podařilo dotáhnout do úspěšného konce moje Django. A musím se pochválit, vypadá to i slušně ...
Vypadá to moc dobře. Já zatím tak daleko nejsem. Chystám se založit samostatné vlákno na stavbu RCEV, ale zatím sbírám fotky při stavbě a dělám si poznámky.
mirek100 píše:Vypadá to moc dobře. Já zatím tak daleko nejsem. Chystám se založit samostatné vlákno na stavbu RCEV, ale zatím sbírám fotky při stavbě a dělám si poznámky.
Tak já to taky neudělal na první pokus. Na prvním křídle jsem dělal "zátěžovou" zkoušku - na stole podepřít a nakládat do prasknutí, druhé křídlo je to na fotkách, další a další křídla jsou ještě o chlup jiné - lepší. To samé s formou na gondolu, gondolou samotnou a trubkou. Taky to nešlo na první pokus, ale teď spokojenost. Až budeš mít vlákno, rád se podívám.
Papíra
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
-
vladimir32
Chtěl bych tímto poděkovat za příjemně strávenou deštivou sobotu. Peter je neskutečnou studnicí rad a návodů na všechno možné a nemožné . Pod jeho rukami vzniká nespočet různých až nemožných výrobků. Na semináři se nám pokusil několik základních věcí ukázat vysvětlit a taky prakticky vyzkoušet . Z pohledu laika to vše vypadá jednoduše. Což není pravda jen zával informací o materiálech a jejich použití budu přebírat hodně dlouho .
Díky Peterovi už ,ale vím co kde hledat a na co použít a jak a proč .
Moc díky .
Ps: Naše otázky ti musely občas stavět vlasy na hlavě ,ale mě učily když něco nevíš tak se zeptej .
Laďa
Díky Peterovi už ,ale vím co kde hledat a na co použít a jak a proč .
Moc díky .
Ps: Naše otázky ti musely občas stavět vlasy na hlavě ,ale mě učily když něco nevíš tak se zeptej .
Laďa
Není co dodat. Dobře jsi to napsal.
rád bych se přidal na další akci
T rex 600efl --FUTABA Agusta A109
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
serfar30 píše:rád bych se přidal na další akci
odpoved jsem napsal zde: viewtopic.php?f=113&t=42855&start=360
Ke klidne si to vsak zorganizujte v jakemkoli vlaknu a pak dejte vedet co a jak jste poresili, abych se podle toho zaridil.
veka1