jio píše:... Problém je jen v tom, že když to dnes nastuduji a napípám, tak do dalšího modelu uplyne hodně dlouhá doba a mezitím to zase zapomenu a začínám od nuly.
Tak tohle znám velmi, velmi dobře
jio píše:... Problém je jen v tom, že když to dnes nastuduji a napípám, tak do dalšího modelu uplyne hodně dlouhá doba a mezitím to zase zapomenu a začínám od nuly.
jio píše:No jo Lubo, jenže je třeba taky říct, že ty nejsi "normální" uživatel. A už ani za dob MPX Royal Evo jsi "normálním" uživatelem nebyl.
jio píše:Docela se mi hodí zkušenosti z programování Royal Evo, které je Taranisu velmi blízké, ale nebýt RiMrových videí, tak bych byl asi tam, kde jsem byl na začátku praxe s MPX RE. Taky jsem tehdy občas tu logiku nechápal.
Za ty videa je skutečně třeba RiMrovi poděkovat, jen to " A brzy, v třetím pokračování, si na Storchovi se čtyřservovým křídlem ukážeme už konečně aspoň trošku "vyšší dívčí" - tedy letové režimy a další" už je tam coby siroteček trošku déle.![]()
jio píše:Na druhou stranu mé potřeby jsou tak možná na úrovni 50% toho co Taranis dovoluje, takže se zatím s Taranisem docela kamarádíme.Problém je jen v tom, že když to dnes nastuduji a napípám, tak do dalšího modelu uplyne hodně dlouhá doba a mezitím to zase zapomenu a začínám od nuly.
lubo1 píše:teraz neviem, či mám byť hrdý, alebo....
jio píše:
Za ty videa je skutečně třeba RiMrovi poděkovat, jen to " A brzy, v třetím pokračování, si na Storchovi se čtyřservovým křídlem ukážeme už konečně aspoň trošku "vyšší dívčí" - tedy letové režimy a další" už je tam coby siroteček trošku déle.![]()
RiMr píše:Není problém Pepine, dojeď a neco napípáme.
jio píše:Problém je jen v tom, že když to dnes nastuduji a napípám, tak do dalšího modelu uplyne hodně dlouhá doba a mezitím to zase zapomenu a začínám od nuly.
janekx píše:Vysel ofiko OpenTX 2.1.1
http://www.open-tx.org/2015/08/06/opentx-2.1.1/
RiMr píše:toho modrého Corsaira jak jsem se mu posmíval a mlel jsem že je ta vrtule moc velká a že ten moment nepřetočím... co myslíte. Na tři kusy. ALe už je to slepené a optimalizované resp. částečně "odčíňanováno". TO byla pělná rana - let trval 1,07 sekundy
Draken píše:
Uděláte Vy nebo RiMr nějaké shrnutí co je nového a zda se vyplatí přejít?