ananas píše:Neni nekdo te lásky a nezvazil by origo Blade 200QX s baterii?Chci si kupovat nakeho prcokoleta na blbnuti a zajimalo kolik pri uprave zustane rezerva na FPV... našel jsem 193g tak zda to sedi
Sedí to na gram = 193g s aku
ananas píše:Neni nekdo te lásky a nezvazil by origo Blade 200QX s baterii?Chci si kupovat nakeho prcokoleta na blbnuti a zajimalo kolik pri uprave zustane rezerva na FPV... našel jsem 193g tak zda to sedi
nemáš to nějaký těžký mě to váží komplet letovka i s baterkou 191gRadekCe píše:Tady je ta váha bez aku (a bez LED). S aku to dělá 189g.
prochel píše:nemáš to nějaký těžký mě to váží komplet letovka i s baterkou 191g
prochel píše:nemáš to nějaký těžký mě to váží komplet letovka i s baterkou 191g

RadekCe píše:To byl vtip nebo jsi to myslel vážně? Jestli vážně, tak klobouk dolů a dobrý pilník k tomu.
RadekCe píše:Už se ty rámy sypou ze všech stran.
teď sem si všiml že máš váhu i s baterkou tak to pak joRadekCe píše:Navrhni a vyrob si vlastní rám a pak to dej na váhu ....
S výsledkem jsem maximálně spokojen - nečekal jsem, že to bude mít váhu skoro jako originál nebo tvůj Rakonheli rám.
xxkarlosxx píše:Rám jsem vzal a hodil do zdi jako ninja hází šuriken a přežil v pohodě... Radku co ten tvůj materiál nebude křehký?

xxkarlosxx píše:Druhý rám na světě,váha 198g s baterkou. Teď už můžu padat