Nová DX6
-
silvestr10
Re: Nová DX6
Jj, vyzkouším, já ho sice ještě nemám, předevčírem mi ho poslali z Banggood, tak za 2 týdny snad vyzkouším. Jen jak se to tam páruje? tam asi nejde připojit párovací konektor ne?
-
silvestr10
Tak už jsem na to přišel, musí se k tomu koupit modul od wltoys, který se připojí ke spektrumu. Bez něho to asi nepojede.
-
silvestr10
Ještě bych potřeboval upřesnit, co přesně je Tail curve (křivka ocasní části) Jak přesně to funguje? 
Ahojte. A jak je to s touto vysílačkou a s F3K. Máte někdo nějakou zkušenost? Díky
Ahoj. Páruji DX6 s Blade Nano CPX a mám tento problém. Odstartuji a jak se dostanu přes půlku na páce plynu a následně zpět pod půlku, tak se mi to odpojí. Nastavení jsem procházel už několikrát a když mi to pořád něšlo, našel jsem na netu soubor Blade Nano CPX.spm a nahrál přes SD. Prošel jsem nastavení a jediné co jsem měl špatně byl přepínač na D/R, tak jsem se zaradoval. Udělal jsem znova párování a ... problém pořád přetrvává. Poradíte?
Vyřešeno, chyba v návodech na párování.
Vyřešeno, chyba v návodech na párování.
-
Václav Procházka
Tak jsem dnes osadil DX6 originál lion aku. Pro zajímavost jsem baterii kuchnul, zajímala mě vnitřní elektronika. Zapojení je blbuvzdorné, takže ani nevadí pokud přepolujete napětí u vstupního nab. konektoru. Nabíjecí napětí může být stejnosměrné i střídavé. Já nabíjím, ze stabilizovaného zdroje 12V.
Spektrum - síťový zdroj k DX8 objednací číslo: SPM9551 co z něj leze - střídavé nebo stejnosměrné napětí, měřil jste to někdo ?
Spektrum - síťový zdroj k DX8 objednací číslo: SPM9551 co z něj leze - střídavé nebo stejnosměrné napětí, měřil jste to někdo ?
můžeš sem dát fotky vnitřku ?
Děkuji
Děkuji
-
Václav Procházka
caven píše:můžeš sem dát fotky vnitřku ?
Děkuji
Myslíš lion baterie, teď už jí znovu nebudu kuchat
Prosím vás, nevíte někdo jak docílit toho, aby byla možnost klapek na páčce plynu? Díky
Vyřešeno...
Vyřešeno...
-
jendabenda
Ahoj.Nevíte jak na dx6 nastavit aby se obě křidélka vychylovala nahoru jako brzdy?Už si s tím lámu hlavu dva dny.
tak jsem nahrál do DX6 češtinu a už mi do toho kecá ženská a česky 
Jdu taky vyzkoušet....
-
Václav Procházka
prochel píše:tak jsem nahrál do DX6 češtinu a už mi do toho kecá ženská a česky
Doporučují nejdříve nahrát nový firmware a pak češtinu. Dělal jsi tento doporučený postup ? Zůstalo v paměti po update, původní uložení modelů ?
Tak na firmware jsem nekoukal...
Firmware po češtině a v pohodě. Modely zůstaly. Ale mám na SD kartě. Ani jsem nepoznal změny.
Firmware po češtině a v pohodě. Modely zůstaly. Ale mám na SD kartě. Ani jsem nepoznal změny.