Jindra_S píše:....Počítej s tím, že až budeš mít 3-5 letadel s přijímači, tak se ti výměna technologie (např Hitec za Graupner) prodraží...
- Více kanálů využiješ např. při experimentování s gyrem - min. 2 kanály si navíc vezme
Přesně tak, právě takhle na tím uvažuju. A jak píšeš dál, experimentování se asi nevyhnulo nikomu. Když už jsem si "to" koupil, tak přece musím otestovat, co "to" umí. I přesto, že některé věci třeba nikdy nevyužiju, ale i to je přece výsledek.
LittleFalco píše:...Mam kamose, ktery lita zavodne Kcka. Sice ma radio bez letovych rezimu, zato si se mnou vytre zadek, kdy se mu zachce. A i kdybych mel radio za 100tis, tak mi to nepomuze. Protoze je to hlavne o rukou, co za ty packy tahaji... Ale take vim, na kolik vyjde ero, ve kterem jsou mixy letovych rezimu temer nutnosti. Kdyz z toho pak kvuli levnemu radiu vyrobi hromadku nepouzitelneho srotu, bude si (stejne jako ja pred lety) asi rvat vlasy z hlavy a nadavat si do debilu.
Chce to kompromis, ve vsem. A take, jak uz jsem psal - koupit nove radio, az kdyz dojdes k nazoru, ze to stare te nejak omezuje - bud mas letadlo, ktere kvuli radiu neco neumi, nebo mu treba neveris (spolehlivost). Jinak je to vyhazovani penez, ktere muzes vhodne vyhodit jinak
Také pravda.
Cenovou hladinu mám řekněme do 6tisíc. Bazarová rádia jsou sice lákavá svou cenou, ale zase ve mně nebudí důvěru spolehlivostí. Nemám jistotu, že s tím bylo zacházeno tak, jak je mi prezentováno. Z toho důvodu bych preferoval nový kus.
jyrry píše:...Co se tyka Mx-12, neni pravdepodobne ze mysli tu starou, na MHz, ale ze zvazuje Graupner/SJ Mx-12 Hott, ta se dooost lisi...
Obe mohou řadu uzivatelu dostatecne uspokojit svymi moznostmi...
U toho Graupnera jsem myslel Mx 12 HoTT
Ještě mi bylo porazeno FrSky Taranis, což by už asi bylo rádio na hodně dlouho.
Každopádně díky všem za názory, chvilku to nechám uležet a pak se rozhodnu. Dík moc