VTjr píše:
1)...... já nabyl spíš dojmu, že řešíme problém "skončil motor, ať zbyde i na přijímač a serva pro úspěšné přistání".
2) Kdybychom řešili různé eventuality, ke kterým dochází při vrcholovém létání (nahoře citovaný vis na vrtuli v poslední minutě) tak ............
3) Nakonec sám zakladatel vlákna nám objasnil o co mu vůbec šlo.
4) ..... se tu předvádět jaký jsem frajer a co všechno musím mít, zatím co vy ostatní létáte s podřadným čínským aušusem..... (
1) Rozsah toho, co chtěl zakladatel vlákna řešit je v prvním jeho příspěvku.
2) Mít možnost viset s akrobatem (halovka, metrové EPPéčko, dvoumetrovka.....) i v poslední inutě letového času nepovažuji za vrcholové létání.
3) Zakladatel vlákna tady byl naposledy 12. října 2012 ( jestli to správně sleduji)
4) Pokud bylo toto konstatování na mě, tak se tady nemusím předvádět s čím létám (nevypisoval jsem tady ani svá letadla, ani konfigurace pohonů), ale blbě nesu, když tady začne někdo vydávat chytrosti o charakteristikách lipol baterek, jak to používat, začne to hodnotit ... a v dalším příspěvku si ujasňuje co je to trvalý a impulsní odběr a co znamenají ta čísílka napsané na baterce. Takže proto jsem Attovi doporučil, ať napíše s jakými konfiguracemi pohonů létá, abychom se zorientovali až kam bude v diskusi jeho názor přínosný.