Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade Nano CP X

#76 Příspěvek od prochel »

jen kdy by to někoho zajímalo jeden s prvních letů venku http://www.youtube.com/watch?v=nJseJRW4Xxg
karlosmikos

#77 Příspěvek od karlosmikos »

Jak dlouho pri tom blbnuti vydrzi baterka?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
IvoR1

#78 Příspěvek od IvoR1 »

Tak to chci taky. Asi se při učení létání nadělá s tímto méně škody. Že?
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E
prochel
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od prochel »

karlosmikos píše:Jak dlouho pri tom blbnuti vydrzi baterka?
cca 4-5min
VláďaW

#80 Příspěvek od VláďaW »

Jeden z prvních letů:
http://www.youtube.com/watch?v=DYPrgcJEQKI

Je to malé mCPX, chová se podobně. Jak je lehčí tak není tak stabilní. Nelítám akrobacii, takže nemohu posoudit všechny jeho kvality nebo nedostatky. Je to živá mrška, která dokáže i poslouchat - reaguje dobře na knipl. MCPX se mi zdá klidnější, stabilnější, ale to je asi váhou a rozměrem. Bude vyžadovat kvalitní baterie, na zánovní (ještě docela OK) 160-ky Hyperionky to nebylo ono. Trochu škube ocas i při visu (nejsou to vibrace), při horších bateriích víc.
Mini Titan E325S ARFTF, Blade 130X, Blade mCPx, Blade nano CPX, Blade mSR X, DX8
JiRas

#81 Příspěvek od JiRas »

Po prvních 4 baterkách bych jej jako začátečník uritě nedoporučil začátečníkovi do bytu. Je to opravdu rychlá mrška, kterou když ji člověk neuhlídá bude tlouct jen od zdi ke zdi. Viz to předešlé video z garáže a to bych řekl že ten chlapík už nějaké ty základy má. Vydrží sice dost - párkrát jsem s ní už sekl o zem, ale pořád to na ni (hlavně při visu - je stabilní) není znát. Při zaplém STUNT mode jsou páčky velmi citlivé. Stačí se jen dotknout a už daným směrem fičí jak nakopnutá.
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
JiRas

#82 Příspěvek od JiRas »

Teď jsem ho byl prolítnout venku. I když fouká tak že to s ním hází skoro půl metru na všechny strany, poprvé jsem si zalítal naživo tak jako ve Phoenixu (jako že si dovolím co by mě s Mini Protosem zatím ani nenapadlo). A dokonce i invert se mi podařil. :D
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
prochel
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od prochel »

JiRas píše:Teď jsem ho byl prolítnout venku. I když fouká tak že to s ním hází skoro půl metru na všechny strany, poprvé jsem si zalítal naživo tak jako ve Phoenixu (jako že si dovolím co by mě s Mini Protosem zatím ani nenapadlo). A dokonce i invert se mi podařil. :D
akorát dej pozor na vysokou trávu blbě se hledá :D
JiRas

#84 Příspěvek od JiRas »

Mám dotaz. I když to zde bylo již napsáno, že akrobacii zvládají oba druhy vrtulí. Proč ty druhé přiložené listy mají ten výstupek? Je to jako že mají působit jako pseudo pádlo a tím má být vrťas stabilnější, nebo je to jen designová úprava?
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
prochel
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od prochel »

JiRas píše:Mám dotaz. I když to zde bylo již napsáno, že akrobacii zvládají oba druhy vrtulí. Proč ty druhé přiložené listy mají ten výstupek? Je to jako že mají působit jako pseudo pádlo a tím má být vrťas stabilnější, nebo je to jen designová úprava?
s těma výstupkama je to tak nějak klidnější ale při tom i dost obratný , vyzkoušej to sám poznáš rozdíl
kolaCZek

#86 Příspěvek od kolaCZek »

JiRas: Ve vystupcich jsou zavazicka... A tezsi lupeni by melo delat stabilnejsi helinku. :wink:
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
baui

#87 Příspěvek od baui »

To zavazi meni hmotnost listu a jeji rozlozeni v profilu. Za prve tim ziskas tezsi list => cim tezsi, tim pomaleji reaguje na sily pusobici jak z rizeni, tak zpetne ze vzduchu. A za druhe tim zmenis polohu teziste profilu vuci jeho aerodynamickemu stredu. U mcpx navic zavazi mirne posouvalo podelne teziste, nevim jak je to u nano.

Vysledkem je stabilnejsi a o neco linejsi list.
Tom
freerider
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od freerider »

Tak mám za sebou první dvě baterky je to zatracenej nezbeda v paneláku je na něj skutečně málo místa tak sem už rozsekal pár kytek.
Jinak první dojmy super ,líbí výdržnost mrsknul jsem s ním několikrát nemálo o zem a pohoda je to můj první 3d prťous tak si teprv zvykám.
Půjdu ho ještě provětrat ven tam je je na zálet víc místa a chci si skusit nějakej invert .
Co mě trochu štve vzhledem k tomu že nevlastním dsmx tak jsem musel koupit rtf set a hned sem musel trimovat do maxima u ail.
Celkově je ta dx4 něco jako vysílače v čínskejch setech kniply jdou stuha subtrim neni no pokusim se to nějak upravit pokud to pujde je fakt že jsem to i čekal.Kdyžtak časem pořídím ještě dx6.Jdu ladit mám opět nabito už aby tu bylo příslušenství z hc.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
prochel
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od prochel »

freerider píše:Co mě trochu štve vzhledem k tomu že nevlastním dsmx tak jsem musel koupit rtf set a hned sem musel trimovat do maxima u ail.
hlavně po přistání hned ten trim vrať do nuly jinak to pak bude dělat kraviny :!:
freerider
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od freerider »

Zkusil sem to teda znova vypnout vrtas a tx vratit trim znova zapnout a ted už to nikam neutíká zajmavé.
Na poprvé do utíkalo jako blázen.Jinak jak to má ta setovka z těma expama ? Páčky bych chtěl ještě trochu citlivejší .
Když sem zkoušel ho nadhodit na invert tak mi ulít někam pryč je to strašnej nezvyk když sem nalítanej jen na 450 a 500 tam mi to ale problémy vůbec nedělá mám ráděj větší výchylky.Budu lítat ono se to časem poddá.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“