Světový pohár v HK

Krása letu v kruhu či na polokouli má něco do sebe. jak spalováky, tak elektro. Od cvičných modeů přes UŠ až po F2B. Samozřejmě včetně maket.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jardah62

Re: Světový pohár v HK

#76 Příspěvek od jardah62 »

risah píše:Stačí jeden Nymburk a máš po žížalkách :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Modelář míní, vítr mění.
Jardah
MaPaCZE

#77 Příspěvek od MaPaCZE »

Tak jsem po poradě s kde kým provedl drobnou úpravu pozvánek:
http://pavel.macek.hk/2012/FAI/7746Bulletin2.pdf
http://pavel.macek.hk/2012/CZE/356Bulletin2.pdf
MaPaCZE

#78 Příspěvek od MaPaCZE »

Tak nakonec prý přijede i Travnik :mrgreen:
MaPaCZE

#79 Příspěvek od MaPaCZE »

Aktuální startovka:
F2A - 10 soutěžících, 4 státy;
F2B - 26 soutěžících, 6 států;
F2D - pouze 6 soutěžících, 3 státy;
UR125 - zatím jen 1 soutěžící, státy nemá cenu ani počítat;
UŠ - 8 (spíš ale 6) soutěžících z jednoho státu.

Tak nakonec to bude propadák v národních kategoriích. Kde jsou ty desítky soutěžících, co nám byly prezentovány na školení rozhodčích??? :mrgreen:
Naposledy upravil(a) MaPaCZE dne stř 09.05.2012 22:14, celkem upraveno 1 x.
jardah62

#80 Příspěvek od jardah62 »

Možná se projevuje vliv prvenství - F2Dčka, UŠky a UR25tky jsou v rámci SP v Hradci poprvé, u F2A a F2B problém s malým počtem soutěžících není.
Jardah
MaPaCZE

#81 Příspěvek od MaPaCZE »

jardah62 píše:Možná se projevuje vliv prvenství - F2Dčka, UŠky a UR25tky jsou v rámci SP v Hradci poprvé, u F2A a F2B problém s malým počtem soutěžících není.
Aby to nebylo taky naposled :twisted:
M
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od M »

MaPaCZE píše:
jardah62 píše:Možná se projevuje vliv prvenství - F2Dčka, UŠky a UR25tky jsou v rámci SP v Hradci poprvé, u F2A a F2B problém s malým počtem soutěžících není.
Aby to nebylo taky naposled :twisted:

Zkusím sem napsat svůj laický pohled.
Není to moc brzy? Spousta letců (soudím podle sebe) se ještě neprobudila ze zimního spánku.
Konkrétně v UŠ byly jen jedna venkovní soutěž. Myslím, že třeba v červnu by ta účast byla lepší.
Balsa je sice modelářský chléb, ale někdy je jí už moc...
dtoman

#83 Příspěvek od dtoman »

M píše:Konkrétně v UŠ byly jen jedna venkovní soutěž. Myslím, že třeba v červnu by ta účast byla lepší.

ja (a par dalsich) uz byl na 2 US soutezich :-)

Jinak u F2D - pokud mohu soudit podle toho jak to probihalo ve Svitavach, kdyz se tam F2D svetak poradal - kazdy rok prijelo vice zavodniku. Velky vliv mel zrejme Pavel Kucera, ktery prubezne 'ukecaval' cizozemce na zavodech.
D. Toman
MaPaCZE

#84 Příspěvek od MaPaCZE »

M píše:Zkusím sem napsat svůj laický pohled.
Není to moc brzy? Spousta letců (soudím podle sebe) se ještě neprobudila ze zimního spánku.
Konkrétně v UŠ byly jen jedna venkovní soutěž. Myslím, že třeba v červnu by ta účast byla lepší.
Jen jedna? Podle kalendáře byly již proběk´hly termíny 4 soutěží UŠ a 3 soutěží UR. Fakticky se ale odlítaly jen 2 soutěže UŠ a jedna soutěž UR, protože do HK na dvousoutěž nikdo po tom větrným víkendu v Milovicích nikdo nepřijel. Jak to bylo s účastí teď v úterý ve Svitavách netuším, výsledkovka se ke mě nedostala a žádný report tady na fóru na tohle téma jsem zatím nezaznamenal.
MaPaCZE

#85 Příspěvek od MaPaCZE »

dtoman píše:Jinak u F2D - pokud mohu soudit podle toho jak to probihalo ve Svitavach, kdyz se tam F2D svetak poradal - kazdy rok prijelo vice zavodniku. Velky vliv mel zrejme Pavel Kucera, ktery prubezne 'ukecaval' cizozemce na zavodech.
To je prostě problém. Masáž po netu jim asi nestačí. Navíc, určitě jsem neměl dostatek kontaktů. Myslím, že jsem oslovil tak třetinu z těch, co by si to zasloužili.
Taky jsem dostal pár odpovědí odůvodňujících mi, proč k nám nepřijedou. Třeba Wirzawice mi napsali, že tamm se to fakticky rozpadlo a že jim lidi zmizeli do USA. Pak se mi omluvili Italové, že na týdenní dovolenou to ještě neviděli a jet k nám po Bitterfeldu by je stálo v dnešní době už moc peněz. Asi tam mají taky drahý benzín. Obdobně se vyjíádřil Stanislav Čornyj z Ukrajiny.
Ostatní zarytě mlčí, takže je (sice asi velice mizivá) naděje, že se jich ještě pár dohlásí na místě právě jako v Bitterfeldu, kde se jich takhle objevilo hned 17, převážně z Estonska, Litvy, Lotyšska a Ukrajiny + pár domácích. Holanďani u nás už kempují od pondělního večera a doufají v zázrak, který by jim zajistil nějaké další soupeře.
Pavel Klíma mi k tomu řekl, že "F2D je taková svobodná kategorie, kde si s tím soutěžící nedělají moc hlavu a ve čtvrtek se rozhodnou, v pátek se zbalí a přijedou na soutěž."
dtoman

#86 Příspěvek od dtoman »

MaPaCZE píše:
M píše:Zkusím sem napsat svůj laický pohled.
Jak to bylo s účastí teď v úterý ve Svitavách netuším, výsledkovka se ke mě nedostala a žádný report tady na fóru na tohle téma jsem zatím nezaznamenal.

ucast stala za prd. Na druhou stranu jsem byl brzo doma.
Za Svitavy jsem tam byl jen ja a pak zbytek Hradec - oba Tomkove a jeden zak (tusim Stasek), ktery ero rozbil hned v prvnim letu, kdyz se hrdinsky pokusil o opakovany premet s erem, ktere na to moc nemelo. Tak ze poradi Toman, Tomek starsi, Tomek mladsi, Stasek. Jsem dobrej - pamatuju si celou vysledkovku :-)
D. Toman
MaPaCZE

#87 Příspěvek od MaPaCZE »

K akrobatům, na tuty nepoletí Dobras, bo je na (nucené) dovolené, dál pak nepoletí Pavel Beneš, Pedro Ďurčák a Svaťo Sikorčin, protože jsou pracovně vytíženi. Michal meisl bohužel nestíhá opravit eroplán, takže taky nepoletí. A pak se ke mě doneslo, že i Veka to letos vzdává. Dnes bych se měl taky snad dozvědět, jak to je s přihláškou Peťovských, protože tam to je taky tak na vodě. Hoblíci do F2B prý promluví jen v případě, kdy by hrozil podstav, tedy kdy by bylo na místě nakonec míň jak 20 soutěžících. Ještě se v průběhu týdne odhlásili 2 Warszawáci, co původně přihlašoval Pawel Dziuba. Úbytek to je slušnej. Ale i tak zbývá dostatek přihlášených a avizovaných na solidní soutěž.

U rychlostek to zatím taky vypadá na slušnou účast, pokud přijedou Maďaři, tak třeba uvidíme v HK po delší době i let přes 300 km/h, jak předvedli minulý týden v Bitterfeldu.

Kombaty budou loterie, jak jsem už psal. Rušit je nebuideme, ale jestli to bude alespoň slušná soutěž, ...???

URky jsou na odpis, pokud se nepřihlásí Zahálka ještě s tím druhým z Hlinska. Pak by byli alespoň 3 na obsazení stupňů a vyzvědnutí si diplomů.

UŠky jsou taky dost nejistá záležitost. Mám různá avíza, že by se mohli objevit nějací žáci v autě z Varnsdorfu, ale to bude závislé na tom, zda je rodiče v sobotu ráno přivedou. Podobně to může být s děckama z Hlinska, jak mi volal Zahálka, který by snad sám taky dal i UŠky, aby se využil čas. Zda se k nim pak přidají i Tomanové ???
MaPaCZE

#88 Příspěvek od MaPaCZE »

Vau, právě se přihlásilo dalších 5 poláků do rychlíků. :D
MaPaCZE

#89 Příspěvek od MaPaCZE »

Jen to počasí by se mohlo ještě polepšit:
Přílohy
Počasí.jpg
jofrey007
Kontaktovat uživatele: