risah píše:Stačí jeden Nymburk a máš po žížalkách![]()
![]()
![]()
Modelář míní, vítr mění.
risah píše:Stačí jeden Nymburk a máš po žížalkách![]()
![]()
![]()
Aby to nebylo taky naposledjardah62 píše:Možná se projevuje vliv prvenství - F2Dčka, UŠky a UR25tky jsou v rámci SP v Hradci poprvé, u F2A a F2B problém s malým počtem soutěžících není.
MaPaCZE píše:Aby to nebylo taky naposledjardah62 píše:Možná se projevuje vliv prvenství - F2Dčka, UŠky a UR25tky jsou v rámci SP v Hradci poprvé, u F2A a F2B problém s malým počtem soutěžících není.
M píše:Konkrétně v UŠ byly jen jedna venkovní soutěž. Myslím, že třeba v červnu by ta účast byla lepší.
Jen jedna? Podle kalendáře byly již proběk´hly termíny 4 soutěží UŠ a 3 soutěží UR. Fakticky se ale odlítaly jen 2 soutěže UŠ a jedna soutěž UR, protože do HK na dvousoutěž nikdo po tom větrným víkendu v Milovicích nikdo nepřijel. Jak to bylo s účastí teď v úterý ve Svitavách netuším, výsledkovka se ke mě nedostala a žádný report tady na fóru na tohle téma jsem zatím nezaznamenal.M píše:Zkusím sem napsat svůj laický pohled.
Není to moc brzy? Spousta letců (soudím podle sebe) se ještě neprobudila ze zimního spánku.
Konkrétně v UŠ byly jen jedna venkovní soutěž. Myslím, že třeba v červnu by ta účast byla lepší.
To je prostě problém. Masáž po netu jim asi nestačí. Navíc, určitě jsem neměl dostatek kontaktů. Myslím, že jsem oslovil tak třetinu z těch, co by si to zasloužili.dtoman píše:Jinak u F2D - pokud mohu soudit podle toho jak to probihalo ve Svitavach, kdyz se tam F2D svetak poradal - kazdy rok prijelo vice zavodniku. Velky vliv mel zrejme Pavel Kucera, ktery prubezne 'ukecaval' cizozemce na zavodech.
MaPaCZE píše:M píše:Zkusím sem napsat svůj laický pohled.
Jak to bylo s účastí teď v úterý ve Svitavách netuším, výsledkovka se ke mě nedostala a žádný report tady na fóru na tohle téma jsem zatím nezaznamenal.