coro píše:JMalik píše:Víš proč nikdo moc nelétá třeba ty veliké líné polomakety typu Piper s rádiem jako je třeba DX6i apod., přestože se to dá uřídit (kdyby to muselo být) jednoduchým čtyřkanálem ?
Nie, ... ale tipujem pud sebazáchovy,.. alebo nejaký pocit zodpovednosti?
Ja mám ale asi iný názor na väčšinu vysielačov do 500 eur, konkrétne hlavne tých vyrobených za posledný rok, než ostatní.
Když konkrétně posoudíme tu DX6i tak má nejslabší místo ty baterky, pak jsou tam problémové trimy a když to důkladně prohlédneš, tak zjistíš, že vysílače za cca 20k jsou přece jenom provedeny uvnitř celkově trochu pečlivěji a na jiných součástkách.
Když vezmeš jakýkoliv vysílač podobné, nebo nižší cenové hladiny, tak tam vždycky něco podobného najdeš. To není o tom, že by to bylo nepoužitelné, to je o tom, že výrobce nepočítá, že s tím budeš létat tyhle obry, turbíny, hotlinery, pylony....
Občas sem pár chytráků napíše, na co kupovat lepší dražší servo, přijímač, TX...., když i to se může podělat. To může, ale ta šance je menší.
Ti kluci co tohle létají (obry, turbíny, hotlinery....), mají většinou víc než jedno letadlo. Jsou v tom ne za desetitisíce, ale kdyby to jednou všechno sečetli tak by to vyšlo na solidní nové auto, u někoho dvě, tři.
Vysílač za cca 20k a víc je pak naprosto přiměřená investice i do bezpečnosti.
TomasC sem dal jeden návrh, já dám druhý.
Dám to do Surprise a když s tím dám ránu na ruce, tak si to zametu a vám koupím nový RX. Když to padne na technické potíže a evidentně se neprokáže , že to bylo servo, baterky, konektory, táhla...., tak to zacvakáte a nahlásíte se někdo z vás že to řídil pokud to zdevastuje něco dalšího.
Budu s tím létat jako dosud. Na vzdálenost kam to vidím a v průletu nepředpokládám, že by to pocuklo do serv. Antény RX mám v trupu.