pavelb11 píše:Neni to moje prvni ero, ale ja proste s tema erama ala kombat bojuju. Ja mam za senou wild hawka, betu, funcuba, nekde mezitim jeste nejake cinske extra 300 nebo 330 od Dynamu, ale to bylo uplne naprd. Necekal jsem ale, ze i s tim Dogfighterem budu tak bojovat. Posledni jeho havarie loni byla dost tezka a moralni silu ho znova sestavit jsem nasel az o uplynulem svatku) Trosku ho teda jeste vydlabu a zkusim ho o nadchazejicim vikendu vypustit, pokud bude pocasi. Ty teda litas s tezistem 15mm za nabeznou hranou kridla?
15 je asi preklep, podľa mňa dosť hrozivý.
Prípadne je preklep to že to je od nábežnej hrany, nevem či to je ešte horšie..
K Tvojim zážitkom mám otázku - nemáš náhodou na kormidlách nejak nechute veľké vychylky, že by to fakt nešlo?
Druhá otázka je na zálet. Aj keď je to zložené z krabice, zalietať model treba. Tým sa dostávam k názoru, že drvivá väčšina modelov je dobre zalietaná práve vtedy, keď po odhode pokračuje bez kvedlania páčkami v peknom stúpavom lete a žiadne zbesilé kvedlanie nie je vhodné. Ani loopingy keď človek model ešte nemá v ruke..
pavelb11 píše:...Odhod z ruky, chvilka zbesileho kvrdlani packami, jeden looping a pak zem. Opravit to asi pujde, ale obavam se, ze i po oprave dopadnu podobne. Je nejaky dolnoplosnik, ktery umi aspon trosku plachtit? Ja potrebuju neco, co mi da v krizovejsich situacich trosku casu a ne model ala motorizovany kamen...