Blade MCPX

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
buki

#76 Příspěvek od buki »

Myslel jsem jestli jsi to nekontroloval před letem.Je jasný, že z jednoho
kroužku se to nedá poznat.
off
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od off »

buki píše:Myslel jsem jestli jsi to nekontroloval před letem.Je jasný, že z jednoho
kroužku se to nedá poznat.

Neeee sem ho teď dostal a plnej nedočkavosti jsme ho šel jen tak lehce vyzkoušet na dvorek :-) ostatně E-flite jasně DEMENTOVAL, že by byl s něčím takovým problém - hehehehe.
buki

#78 Příspěvek od buki »

Proto jsem včera psal , aby jste si dali všichni na to pozor, aby vám to nerozbilo "ústa" .Chci si ho taky pořídít protože s velkým bezpádlem lítám již od doby co vyšel Best a tak projíždím net, abych zjistil co nejvíce info, zda se to vyplatí.
buki

#79 Příspěvek od buki »

A vysílač máš prosímtě k tomu jaký?
off
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od off »

buki píše:A vysílač máš prosímtě k tomu jaký?

DX6i
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od gamer007 »

Omlouvám se za špatnou informaci. To ložisko z gripu není stejný jako ložisko z gripu vrtulky 250ky. Jen jsem si to myslel, protože jsem ho našel v bedně 250ky, ale dneska jsem jedny náhradní gripy vrtulky rozebral a ložisko je v tlouštce jiný. Jinak listy budou potřeba do zásoby, stačí je trochu drbnout a už to vibruje, pak se to blbě dovažuje...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
prochel
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od prochel »

gamer007 píše:Omlouvám se za špatnou informaci. To ložisko z gripu není stejný jako ložisko z gripu vrtulky 250ky. Jen jsem si to myslel, protože jsem ho našel v bedně 250ky, ale dneska jsem jedny náhradní gripy vrtulky rozebral a ložisko je v tlouštce jiný. Jinak listy budou potřeba do zásoby, stačí je trochu drbnout a už to vibruje, pak se to blbě dovažuje...
ložiska by měly pasovat tyhle ty H25060, ty listy jsou fakt slaboučký , ale lítá to jak ďas , už jsem stím švihnul i do schodů a pořád celej :D , jen se musi skoro po každý větší ráně vyvážit listy, a budu skoušet jiný typ baterky , ty originál jsou nějaký divný už po cca 2:30 minutě letu už jsou cítit že nestíhají , ale tři minuty se stím dá řádit , jen manželka a zvěřinec nemá pochopení :D
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od gamer007 »

Pořád si nemůžu zvyknout že je to fakt vrtulník. Po dopředným letu čekám to zhoupnutí jak u Msrka, ale ono to prostě drží tam kam to pošleš. Zatím nejsou podmínky na testy venku, na to se dost těšim. Jinak ty baterky jsou fakt asi slaboty a přesně jak píše Prochel, po 3.min je to zdechlý. Oni ale v návodu píšou, že letový čas pro normální let je 4min a pro akrobačku 3min. Jsem zvědavej na ty Hyperiony. Ty maj tenhle konektor, nebo se to bude muset napájet?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
prochel
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od prochel »

gamer007 píše:Pořád si nemůžu zvyknout že je to fakt vrtulník. Po dopředným letu čekám to zhoupnutí jak u Msrka, ale ono to prostě drží tam kam to pošleš. Zatím nejsou podmínky na testy venku, na to se dost těšim. Jinak ty baterky jsou fakt asi slaboty a přesně jak píše Prochel, po 3.min je to zdechlý. Oni ale v návodu píšou, že letový čas pro normální let je 4min a pro akrobačku 3min. Jsem zvědavej na ty Hyperiony. Ty maj tenhle konektor, nebo se to bude muset napájet?
u těch baterek Hyperion netuším až dorazí prví várka počítám příští týden tak zjistím a vyzkouším
petsild
Kontaktovat uživatele:

Nutná kontrola!

#85 Příspěvek od petsild »

Ahoj,
dnes mi ta potvora přišla :) čekání bylo nekonečné. Na první pohled model vypadá dobře provedený ale...
raději hned po vybalení jsem sundal listy a začal kontrolovat celou hlavu, musím bohužel potvrdit to očem píše na všech forech.

Zjištění:
1.příčná hřídel fixovaná mikro šroubkem volná :( bez zajištění loctitem maximální hazard!!!

2.ložiska v gripech ve špatném složení... piloti stěžují právě na slabou výdrž ložisek v setu. Nebojte zas tak špatné nebudou jen důležité splnit správné složení, aby tlak netlačil kuličky ložisek (mosazný kroužek) ven odstředivou silou.

Tedy postup v gripu musí ložiska 4ks čučet mosazným kroužkem ven na obou stranách.

Přesto že je nutné hlavu rozdělat znovu složit a zajistit proti povolení mám z MCPX velkou radost :D doma jsem odvisel v klidu dvě aku a místnosti kupodivu téměř neslyšná.
Nemůžu dočkat jak mršku proženu venku :) bude to reálný simulátor k 450pročku.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Gattor »

teda to je citlivy. mam velkej problem litat v prostoru 3x3 metry. zatim tedy 4 baterky, ale 3x crash. vim, ze je to v rukou, ale taky s tim mate takovej problem nebo jsem jen lempl?
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od František Koudelka »

Prosil bych o srovnani s msr...je na tom taky tak dobre s odolnosti....co ovladatelnost...a jak dlouho to teda leta....ty tri minuty mi pripada dost malo...msr litala v pohode 6..7minut

a jinak....supr..moc se mi libi...mel sem msr ale prodal jsem ji a ted jsi chci poridit vysilac a k nemu jsem chtel znovu msr...nebo 120....ale po shlednuti tohohle vypada ze mam vybrano.....jako venkovni simulator myslim bude super....
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
avalanche8

#88 Příspěvek od avalanche8 »

Jako simulator super,ale myslim ze jen za absolut bezvetri,jinak jen hala ci velkej obejvaaaak :D take uvazuju ale panelak neni vhodne letistatko pro msr natoz neco zivejsiho :(
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
prochel
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od prochel »

František Koudelka píše:Prosil bych o srovnani s msr...je na tom taky tak dobre s odolnosti....co ovladatelnost...a jak dlouho to teda leta....ty tri minuty mi pripada dost malo...msr litala v pohode 6..7minut

a jinak....supr..moc se mi libi...mel sem msr ale prodal jsem ji a ted jsi chci poridit vysilac a k nemu jsem chtel znovu msr...nebo 120....ale po shlednuti tohohle vypada ze mam vybrano.....jako venkovni simulator myslim bude super....
odolnej je dost, doba letu fakt jen 3 minuty pak to začne slábnout a už nic moc, dneska jsem to chtěl v obýváku hodit na záda ale fakt málo místa a skleník neuhnul :D
je fakt že mi zatím jen odešly jen táhla od gripů na desku cykliky a už mám druhý listy. jedny zařvaly na šprišlích u schodů když jsem podlítal zábradli :D zatim mi list ještě neulít :D a ložiska taky drží
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od František Koudelka »

nedalo by se dohnat lepsi baterii?..a jak ta nabijecka na tom je?nedaly by se ty baterky nabijet nabijeckou od msr...ctyri najednou?
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“