to asi nepojde porovnat, kazdy vrtulnik je iny a aj kazdemu pilotovi nieco ine vyhovuje...RomanAll píše:zdravim, udelal jsem si radost s touto Futabkou.
nedal by se nekdo nastaveni, pro kontrolu ze jsem neco
prehlidl nebo nevedel. diky moc
Futaba T8FG a Heli
- Kenny McCormick
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
no jasny, spis mysleno jako priklad, kdyz mam nekde 100 a nekdo jiny 0,
tak se zastavim, zjistim, ze vim co to dela, akorat mam jinej setting,
nebo obracenej thr a podobny radosti
uz jsem parkrat byl presvedcenej, ze jsem to udelal dobre a chybka se vloudila
kdyz uz nekdo s nastavenim lita tak se da povazovat
za big bug free
tak se zastavim, zjistim, ze vim co to dela, akorat mam jinej setting,
nebo obracenej thr a podobny radosti
uz jsem parkrat byl presvedcenej, ze jsem to udelal dobre a chybka se vloudila
za big bug free
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
Spínač autorotace
Dám to ještě sem, třeba někdo poradí
Ahojte, prosím o radu...na T8FG verze 1.1 bych potřeboval změnit vypínač autorotace. Je to ten pravý horní, autorotace je aktivní v prostřední a horní pozici. Chtěl bych aby autorotace byla aktivní jen v horní poloze přepínače ale nedaří se Možná to ani nejde...nevím
Děkuji Petr
Ahojte, prosím o radu...na T8FG verze 1.1 bych potřeboval změnit vypínač autorotace. Je to ten pravý horní, autorotace je aktivní v prostřední a horní pozici. Chtěl bych aby autorotace byla aktivní jen v horní poloze přepínače ale nedaří se Možná to ani nejde...nevím
Děkuji Petr
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
V možnostech každé funkce je následovné:
1) výběr přepínče podle jeho jména
2) úplně vpravo hned po vybrání to skočí na ON/OFF
3) tady vybereš v jaké pozici to má být ON a v jaké OFF. Krásně podle šipky poznáš v jaké pozici jsi aktuálně.
Kdyby to ještě nebylo jasné, tak to natočím na video
Jo a prosím tě aktualizuj si na verzi 3
3) tady vybereš v jaké pozici to má být ON a v jaké OFF. Krásně podle šipky poznáš v jaké pozici jsi aktuálně.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda píše:V možnostech každé funkce je následovné:
No já se k tomu nějak nemůžu dostat
PS máš už nějaké info k tomu HC3SX?? Uvažuji o něm pro bráchu s ohledem na funkci horizont mode.
No informací je už hodně, ale čekal jsem až jich budu mít víc a nějaké zajímavější.
Zatím jen malé info
- jednoduchý software pro nastavování v češtině!
- automatická stabilizace funguje v několika režimech. Hlavní je, že tě to srovná kdykoli si vzpomeneš z jakékoli pozice (invert/normál). Vydrž, budu dělat nějaké video z letu, abyste viděli jak to funguje doopravdy
Docela se na to těším.
Zatím jen malé info
- jednoduchý software pro nastavování v češtině!
- automatická stabilizace funguje v několika režimech. Hlavní je, že tě to srovná kdykoli si vzpomeneš z jakékoli pozice (invert/normál). Vydrž, budu dělat nějaké video z letu, abyste viděli jak to funguje doopravdy
bavarianDemon 3X a 3SX
Vladimir7 píše:boZZda píše:- jednoduchý software pro nastavování v češtině!
Ahoj, kde sá dá sehnat ten soft v češtině, odkaz ?
díky
Český soft bude ke stažení během krátké doby na webu. Jinak samozřejmně bude poté v každé krabičce na flešce.
Právě jsem to přeložil, tak to nebude dlouho trvat
bavarianDemon 3X a 3SX
- Kenny McCormick
- Vladimir7
- Kontaktovat uživatele:
boZZda píše:Vladimir7 píše:boZZda píše:- jednoduchý software pro nastavování v češtině!
Ahoj, kde sá dá sehnat ten soft v češtině, odkaz ?
díky
Český soft bude ke stažení během krátké doby na webu. Jinak samozřejmně bude poté v každé krabičce na flešce.
Právě jsem to přeložil, tak to nebude dlouho trvat
Díky za info, až tam bude dej vědět
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar
eco píše:Díky, snad to vyjde. Nějak se s tou Futabou neumím sžít.Kenny McCormick píše:stlac
2x MDL - let.rezim - SG - SG - ON/OFF - a navol si tie tri moznosti na OFF/OFF/ON
Nesmíš v tom hledat složitosti. Jsem v nějaké funkci, chci k ní spínač. Tak vyberu který a povím, která poloha je zapnuto či vypnuto. To je vše. Jednodušší už to být nemůže.
Je šumák, že je zároveň použitý pro něco jiného a zapnuto tam má někde jinde... Nesmíš myslet v souvislostech, že některý spínač je natvrdo na něco, nebo nemůže být použitý pro více věcí najednou, že má pořád stejně zapnuto vypnuto a tak dále.
zdzd píše:eco píše:Díky, snad to vyjde. Nějak se s tou Futabou neumím sžít.Kenny McCormick píše:stlac
2x MDL - let.rezim - SG - SG - ON/OFF - a navol si tie tri moznosti na OFF/OFF/ON
Nesmíš v tom hledat složitosti. Jsem v nějaké funkci, chci k ní spínač. Tak vyberu který a povím, která poloha je zapnuto či vypnuto. To je vše. Jednodušší už to být nemůže.
Je šumák, že je zároveň použitý pro něco jiného a zapnuto tam má někde jinde... Nesmíš myslet v souvislostech, že některý spínač je natvrdo na něco, nebo nemůže být použitý pro více věcí najednou, že má pořád stejně zapnuto vypnuto a tak dále.
No já už to mám nastaveno, dělal to Vito loni v Trnávce...jen jsem chtěl změnit přepínač autorotace a nedařilo se mi to. Večer to zkusím a napíšu.
Tady je video jak na to. Kvalita nic moc, ale myslím, že to z toho pochopíš.
http://www.youtube.com/watch?v=KEeefI4-dpk
http://www.youtube.com/watch?v=KEeefI4-dpk
bavarianDemon 3X a 3SX