pilot škaloud píše:tohle:tak proč to nerozšířit i na to že bez ní nemůžete ani provozovat RC model
ale o tomhle je celý téma
Azy píše:JirkaA píše:Azy píše:JirkaA píše:Azy píše:hasič nejsem pracuji ve státní složce která není moc zmiňována a to vězení,jsem příslušník vězeńské stráže, ví to tady skoro každý který patří k RC Manii tak co, a proč jsme řvaly???? protože kdykoliv se něco děje první komu šahají na prachy - nám asi tak za svoje léta služby, a že jich zatim moc není, už mi stát plat snížil cca o 5O% a te´d dalších 10% to je trochu moc nemyslíš
Proč tam teda ještě děláš?
zatim mě to ještě baví
Tak proč brečíš že máš málo?
dělat 13 něsíců za 11 průměrných platů??? a ještě z nich chtějí brát ??,
Azy píše:bitovod píše:Azy píše:hasič nejsem pracuji ve státní složce která není moc zmoňována to vězení ví to tady skoro každý který patří k RC Manii tak co, aproč jsem řvaly???? protože kdykoliv se něco děje první komu šahají na prachy nám asi tak za svoje l=ta služby už mi stát plat snížil cca o 5O% a te´d dalších 10% to je trochu moc nemyslíš
Zmiňoval ses o hasičích, tak jsem to z toho asi blbě vydedukoval.
Poslední firma, ve které jsem dělal, mi také místo ročních prémií snížila základ - a to byla soukromá a prostě nebyly kšefty, nebylo z čeho platit, případně visely pohledávky u někoho, kdo neměl z čeho platit. Když jsem nabyl dojmu, že si za obdobnou práci jako OSVČ vydělám víc (navzdory tomu státnímu výpalnému), odešel jsem. Za mě tam nastoupil kluk, jehož nástupní plat byl zhruba o třetinu nižší, ve srovnání s mým nástupním platem před několika lety - a ještě se u toho tvářil spokojeně.
Pokud se ti nelíbí, co děláš a za kolik děláš, nemusíš to dělat, můžeš jít dělat něco jiného, co ti bude víc vyhovovat. Je pravděpodobné, že se najde někdo, komu budou podmínky, za kterých ty pracuješ teď, vyhovovat. Pokud se nenajde, asi bude třeba změnit ty podmínky - ale to tebe v tu chvíli už zajímat nemusí, protože budeš dělat něco jiného někde jinde.
Pořád nechápu, co a jak na tom má změnit čtyřicet tisíc uřvanejch lidí, demolujících vchod jednoho ministerstva.
no jasný nastoupí jiný ...viděl si co dneska nastupuje k policii nebo do vězeňský služby???? ------- děti a právě ty děti nastoupí místo lidí který už na to nemají nervy jsou zkušený a mají nárok na rentu tak odejdou, určitě budeš mezi prvníma který budou řvát až těmdletem dětem uteče nebezpečnšj mukl a bude třeba ohrožvat tvoji čtvrť ve který bydlíš
Azy píše:až ti takovejhle rekreační letec sundá tvuj model a ty s nim něco provedeš možná pochopíš o čem je tohle téma
JirkaA píše:Azy píše:JirkaA píše:Azy píše:JirkaA píše:Azy píše:hasič nejsem pracuji ve státní složce která není moc zmiňována a to vězení,jsem příslušník vězeńské stráže, ví to tady skoro každý který patří k RC Manii tak co, a proč jsme řvaly???? protože kdykoliv se něco děje první komu šahají na prachy - nám asi tak za svoje léta služby, a že jich zatim moc není, už mi stát plat snížil cca o 5O% a te´d dalších 10% to je trochu moc nemyslíš
Proč tam teda ještě děláš?
zatim mě to ještě baví
Tak proč brečíš že máš málo?
dělat 13 něsíců za 11 průměrných platů??? a ještě z nich chtějí brát ??,
A jsme opět u toho. Proč tam teda ještě děláš? Buď tě to baví a živobytí máš zajištěný jinak, nebo nic jinýho neumíš, nebo to nechápu.
mnov píše:bitovod píše:Pořád nechápu, co a jak na tom má změnit čtyřicet tisíc uřvanejch lidí, demolujících vchod jednoho ministerstva.
Nějaká státní správa potřeba určitě je? Její kvalita se určitě nezlepší snížením platů?
kocour píše: Jako pamětník připomínám, že ve Svazarmu v 50. letech existovaly modelářské výcvikové stupně, zřejmě jako obdoba plachtařských - A, B,C. Mělo to teoretickou a praktickou část, byly soubory otázek a v praktické části limity ( např. pro stupeň B 3 lety přes 2 minuty ). S tím výcvikovým stupněm se vázal přístup na soutěže, příděl materiálu pro kluby i jednotlivce ( tehdy se materiál především fasoval a jen neorganizovaní ubožáci si ho kupovali v jediné prodejně v Praze - Pařížské ulici ).
Souhlasím. Ale pro modely řekněme nad 20 kg nebo jety by něco takového mělo platit.Jameson píše:Preberte sa, veď sú to hračky! Aj keď až párkrát model niekoho klepne do hlavy, tak sa dočkáte, buďte bez obáv. Ale vyvolávať to úmyselne? Tak to ste buď banda masochistov alebo cvokov...
Azy píše:dělat 13 něsíců za 11 průměrných platů??? a ještě z nich chtějí brát ??,