Naše videa, aneb jak se zlepšujeme v létání krůček po krůčku

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od prochel »

krtek2k píše:Díky :) Stíhám všechno, 4starty denně není zas tak moc velký zdržení.
Simulátor byl jen přes zimu.
No a uprostřed prázdnin bude ze mě táta, vypadá to na holčičku, nemůžu se dočkat :)
ty děláš čtyry starty denně ? to se máš já sem rád že se dostanu alespoň jednou za tejden na letiště a výsledek si viděl ne
a tady taky jedno videjko z Jičína a to jsem měl nervy na dranc moc diváků :D :D :D http://fafo.mediashare.com?selectedalbum=fafo447031
krtek2k

#77 Příspěvek od krtek2k »

Jo tohle jsem viděl na vlastní oči, chodí ti to hezky. Lítat se musí sobě na pohodu, ne pro diváky.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
psena
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od psena »

krtek2k píše:Díky :) Stíhám všechno, 4starty denně není zas tak moc velký zdržení.
No a uprostřed prázdnin bude ze mě táta, vypadá to na holčičku, nemůžu se dočkat :)

4 starty denne, jako ctyri baterky, nebo 4 sady baterek?
Jinak ja mam holku 5 mesicu, nic lepsiho neni....aspon my mame stesti, je totiz moc hodna, asi nejhodnejsi. Od tretiho mesice spi od 21hod do 8 rana bez probuzeni...ano prospi i krmeni :D kdyz to vykladam zejmena tem mene stastnym,coz je skoro kazdej, tak vidim do oci bijici zavist :D
No radsi to jdu zaklepat na drevo, prej se to jeste muze zvrtnout jak zacnou rust zoubky :?
kmarty

#79 Příspěvek od kmarty »

psena píše:... kdyz to vykladam zejmena tem mene stastnym,coz je skoro kazdej, tak vidim do oci bijici zavist :D
Bud rad ze mne ted nevidis :-)
S druhym je to teda ted lepsi nez to bylo s prvnim, ale voni se ted pekne doplnujou.

Kurna, ale co se tyce litani, budu muset na sobe nejak zapracovat. Sakra, ja po dvou letech nezvladnu to co tady jini po mesici :-).
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
lefty
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od lefty »

psena píše:

4 starty denne, jako ctyri baterky, nebo 4 sady baterek?
Jinak ja mam holku 5 mesicu, nic lepsiho neni....aspon my mame stesti, je totiz moc hodna, asi nejhodnejsi. Od tretiho mesice spi od 21hod do 8 rana bez probuzeni...ano prospi i krmeni :D kdyz to vykladam zejmena tem mene stastnym,coz je skoro kazdej, tak vidim do oci bijici zavist :D
No radsi to jdu zaklepat na drevo, prej se to jeste muze zvrtnout jak zacnou rust zoubky :?

Tak to máte fakt štěstí, naš malý spí max do 6ti a to se kolikrát probudí ve 3 a je vyspaný, no a usne o půl 6té a já vstávám do práce :? Ale jinak paráda- rozený montér, už těď nemožu v garáži nic najít :D
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!
mikyno12

#81 Příspěvek od mikyno12 »

psena píše:Jinak ja mam holku 5 mesicu, nic lepsiho neni....aspon my mame stesti, je totiz moc hodna, asi nejhodnejsi. Od tretiho mesice spi od 21hod do 8 rana bez probuzeni...ano prospi i krmeni :D kdyz to vykladam zejmena tem mene stastnym,coz je skoro kazdej, tak vidim do oci bijici zavist :D

chvilku mi trvalo kym mi doslo, ze "holka" je dcera a nie priatelka
to by inak bolo :D
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
psena
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od psena »

mikyno12 píše:
psena píše:Jinak ja mam holku 5 mesicu, nic lepsiho neni....aspon my mame stesti, je totiz moc hodna, asi nejhodnejsi. Od tretiho mesice spi od 21hod do 8 rana bez probuzeni...ano prospi i krmeni :D kdyz to vykladam zejmena tem mene stastnym,coz je skoro kazdej, tak vidim do oci bijici zavist :D

chvilku mi trvalo kym mi doslo, ze "holka" je dcera a nie priatelka
to by inak bolo :D

Prasaku, ze ty sis predstavoval hlavne to "prospi i krmeni" :D
mikyno12

#83 Příspěvek od mikyno12 »

no neslo mi to do hlavy
ci je to nejaka metafora alebo myslene doslova
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
demolátor

#84 Příspěvek od demolátor »

krtek2k
Video po celých dvou letech pilného tréninku.
http://www.youtube.com/watch?v=BXt_-Zk1ykU

Jen pro zajimavost kolikrat si to do týhle fáze stihl rozmlátit.??? 8O
Ptám se protože by mě zajimalo co mě čeká. :roll:
Moc dík za odpověd.
Shaman

#85 Příspěvek od Shaman »

Zdravím. Tak tu je môj prvý let s T-REX 700-kou konečne som sa odvážil. Je to z tohoto víkendu a je to asi môj 13-ty let celkovo...

http://www.youtube.com/watch?v=MjM3Kjqrqy8
T-Rex 700 Nitro Limited edition, Protos 500 CARBON, JR DSX9 2.4Ghz
Staršie už predané:Hirobo Shuttle plus s FC16, Kyosho Concept 30 SRT.
krtek2k

#86 Příspěvek od krtek2k »

demolator:
Flákám s tím tak 3x do roka, teď už skoro vůbec.
Na to že lítám dost , je to slušný skóre. Stačí blbnout v tom co neumíš ve vejšce a když se dostaneš za "bažinu", tak zvládněš helinu srovnat z jakýkoliv polohy. Ale Venca Balík ze žatce nepadá vůbec, a to umí lítat mnohem líp než já. Lítá o rok dýl, ale ten nemá letovou hladinu pod 10m.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Drop

#87 Příspěvek od Drop »

krtek2k píše:demolator:
Na to že lítám dost , je to slušný skóre. Stačí blbnout v tom co neumíš ve vejšce a když se dostaneš za "bažinu", tak zvládněš helinu srovnat z jakýkoliv polohy. Ale Venca Balík ze žatce nepadá vůbec, a to umí lítat mnohem líp než já. Lítá o rok dýl, ale ten nemá letovou hladinu pod 10m.

:roll: tak letos už 4 x :roll: asi dělám něco špatně :lol: :lol:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Shaman

#88 Příspěvek od Shaman »

ja som už stihol tento rok protosa aj utopiť v bazéne...
T-Rex 700 Nitro Limited edition, Protos 500 CARBON, JR DSX9 2.4Ghz
Staršie už predané:Hirobo Shuttle plus s FC16, Kyosho Concept 30 SRT.
demolátor

#89 Příspěvek od demolátor »

demolator:

No jo ale myslím si že letát s velikostí vrtulníku 450 v 10 metrech a výš je daleko mín příjemné než v takové výšce létat třeba s šestistovkou.
Možná je to jen můj vsuběktivní názor. :oops:
psena
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od psena »

No hlavne ve vysce delat urcitej nacvik je zase jine nez v horizontu, myslim ze urcite tezsi. Prave na tom ted pracuju, abych helinu hlidal ve vsech vyskach, ne jen v idealni protoze... litam na miste, kde predemnou ustupuje teren hodne dolu, takze neni problem litat opravdu primo proti ocim. Musim stridat letovy mista, protoze urcite neni dobry si zvyknout na jedno. Jednou jsem zkusil litat vicemene proti kopci...musel jsem mit helinu o 10m vys nez bezne litam a mel jsem s tim docela problem a nakonec jsem to zakoncil padem protoze v te vysce jsem nevidel polohu tak dobre.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“