BF-109 Messerschmitt ARF Electric

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kovboj

#76 Příspěvek od Kovboj »

Adam70 píše:si Astra myslí,že si koupim za trojku prázdný éro, :lol: asi mě chce donutit abych si koupil za 4300 éro s "umělohmotným" motorem.
Astra rozhodla,strč si to Astro do pr....
Ještě jsem pokukoval po P-51 Mustang ,stála 1799 a po úpravě ceny 2500 !!!!!Astro nasra.. jsi mě nazdar

Astra je nevyrábí ani neurčuje ceny, to je záležitost celosvětového distributora. On určí ceny a Astra je musí respektovat ať se jí to líbí nebo ne. Zkontroluj si ceny v ostatních evropských zemích, velmi pravděpodobně i tam dojde ke změně.
Mimochodem Mustang a BF-109 nejsou až tak srovnatelné modely, Mezek je propracovanější, má třeba navíc i podvozek a přípravu na klapky.
Adam70

#77 Příspěvek od Adam70 »

Kovboj píše:
Adam70 píše:si Astra myslí,že si koupim za trojku prázdný éro, :lol: asi mě chce donutit abych si koupil za 4300 éro s "umělohmotným" motorem.
Astra rozhodla,strč si to Astro do pr....
Ještě jsem pokukoval po P-51 Mustang ,stála 1799 a po úpravě ceny 2500 !!!!!Astro nasra.. jsi mě nazdar

Astra je nevyrábí ani neurčuje ceny, to je záležitost celosvětového distributora. On určí ceny a Astra je musí respektovat ať se jí to líbí nebo ne. Zkontroluj si ceny v ostatních evropských zemích, velmi pravděpodobně i tam dojde ke změně.
Mimochodem Mustang a BF-109 nejsou až tak srovnatelné modely, Mezek je propracovanější, má třeba navíc i podvozek a přípravu na klapky.

Nebudu se s nikým dohadovat o tom kdo má nebo nemá pravdu ,já si objednal u Astry 109 za 2K a Astra mě tahá za nos dost dhouho a to zdražení o cca 50% to je poslední kapka,neni tu vhodnej smajlík tak :evil: :evil: :evil:
Proč je Mustang o 800 zdraženej,nikdo nechce ty jejich osazený verze sračkama tak zdražej prázdný éra,opravdu chytrý :idea:
Našel jsem kus EPS jdu si vyřezat svojí 109
xxx
veka1
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od veka1 »

...konečně rozumná reakce :lol:

Možná ,že bude lepší než ta čínská .Držím palce, bo náš člověk když chce , tak dokáže divy, jen kde vzít to chtění ... a ty ho už máš, Adame :wink:

veka1
Adam70

#79 Příspěvek od Adam70 »

veka1 píše:

...konečně rozumná reakce :lol:

Možná ,že bude lepší než ta čínská .Držím palce, bo náš člověk když chce , tak dokáže divy, jen kde vzít to chtění ... a ty ho už máš, Adame :wink:

veka1

Děkuji za psychickou podporu :D za ty prachy bych musel bejt úplně ...... ,pořád to memůžu rozdejchat,3K za prázdný éro od číňana,je asi sjetej :roll:
jdu se podívat jinam ,jo doma je doma :wink:
xxx
Kubajz

#80 Příspěvek od Kubajz »

Tak teď mi přišel z Astry mail že zásilka byla odeslána....ve faktuře je cena podle objednání (tedy 1999,-)....to jsem zvědavej co příjde.... :wink:
Adam70

#81 Příspěvek od Adam70 »

Tak to máš štěstí které já nemám :? pro mě je to za3K a to nechci :cry:
xxx
Kubajz

#82 Příspěvek od Kubajz »

To je divný....jestli jsi si to objednal za těch 2K tak by to to mělo přijít za 2K....zdražení by se tě týkat nemělo....tohle se stává když maj něco vedený jako předprodej tam se cena měnit může, ale u tohodle ne....jsem z toho nějakej jelen...
Adam70

#83 Příspěvek od Adam70 »

Já jsem taky jelen a ještě nas.....,dnes jsem obvolal asi prodejců(ohledně 109 a P-51) všude mi řekli to samé,jo pane to máte smůlu atd atd,všude(99%) maj starou cenu,ale prodávaj za novou.
xxx
Adam70

#84 Příspěvek od Adam70 »

Kubajz píše:Tak teď mi přišel z Astry mail že zásilka byla odeslána....ve faktuře je cena podle objednání (tedy 1999,-)....to jsem zvědavej co příjde.... :wink:

oni je maj skladem??? :?:

http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... od=PKZ4970

zase 15.3 2050 :lol: :lol: :lol:
xxx
Adam70

#85 Příspěvek od Adam70 »

tak už je skladem :? jdu to obvolat ,ale 3K za to nedam
xxx
Kubajz

#86 Příspěvek od Kubajz »

Já jsem si jí objednal asi před měsícem kdy to bylo ještě za starou cenu, klasicky napsali že až to bude tak to pošlou... No a dneska přišel mail s tím že to je odeslaný a ve faktuře byla stále stará cena.... Takže proto to mám za starou cenu...
Kovboj

#87 Příspěvek od Kovboj »

Adam70 píše:Já jsem taky jelen a ještě nas.....,dnes jsem obvolal asi prodejců(ohledně 109 a P-51) všude mi řekli to samé,jo pane to máte smůlu atd atd,všude(99%) maj starou cenu,ale prodávaj za novou.

Slušný prodejce by ti to měl poslat za cenu za kterou ti to nabízí, i když už třeba není aktuální a bude na ní tratit. To že si jí včas neaktualizoval je jeho problém, ne tvůj ;-)
Mimochodem ale plno věcí které dováží Astra se fakt zlevňuje, třeba u řady letadel a vrtulníků od E-flite jde o snížení ceny až o tisícovku.
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od pikus 1 »

No nic, tak na ,,mezka" ser...Ještě že jsem stihnul aspon Mustanga.
Souhlasím s Adamem. Nejsem magor, abych dávával 3tis za prázdný kuličky. Myslel jsem, že ho udělám ještě vrámci zimy a pak přijde nařadu
vytoužený Spitfire od H9. No a když ho ještě k tomu zlevnili, tak jdu do něj hned...(jde sehnat už od 5900 :wink: )
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Kopec

#89 Příspěvek od Kopec »

tady ho maj za 80 doláčů: http://www.horizonhobby.com/Products/De ... Id=PKZ4970 :lol:
Vykašlat se na předražené české obchody :x
Kovboj

#90 Příspěvek od Kovboj »

Kopec píše:tady ho maj za 80 doláčů: http://www.horizonhobby.com/Products/De ... Id=PKZ4970 :lol:
Vykašlat se na předražené české obchody :x

Největší "sranda" je, že tu cenu v Čechách určuje právě HorizonHobby :roll:
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“